Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

E.Višņakovam uzvaras vārti kausa pusfinālā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

E.Višņakovam uzvaras vārti kausa pusfinālā
Eduards Višņakovs ar bumbu
Foto: shahter.kz

Šodien Kazahstānas kausa izcīņas pirmajā pusfinālā Eduarda Višņakova pārstāvētā Karagandu „Shahter” savā laukumā ar 2:1 pārspēja „Astana”. Uzvaras vārti tieši mūsu uzbrucēja kontā.

Pavisam nesen noslēdzās Kazahstānas čempionāts un tajā triumfēja Eduarda Višņakova pārstāvētā „Shahter”, ieņemot 1. vietu jau otro gadu pēc kārtas. Tomēr sezona komandai vēl nav galā, jo ir iespēja pacīnīties arī par Kazahstānas kausu. Šodien pusfināla pirmajā spēlē „Shahter” uzņēma valsts 5. spēcīgāko komandu „Astana” – savu neērto pretinieci, kurai nacionālajā čempionātā abas reizes tika zaudēts ar 0:1.

Arī šoreiz „Shahter” gāja smagi. Višņakovs devās savas komandas sākumsastāvā un jau pie 0:0 bija aktīvs. 2. minūtē viņš kritienā sita pāri, 15. minūtē izdarīja divus sitienus pēc kārtas (vārtsargs tika galā), 35. minūtē Višņakovs vēlreiz patraucēja vārtsargu, bet 51. minūtē izdarīja tobrīd savu bīstamāko raidījumu – ar galvu sisto bumbu vārtsargs ar pūlēm pārvirzīja uz stūra sitiena. Toties 56. minūtē viesi no Astanas izvirzījās vadībā… (0:1).

„Shahter” ne tikai izglābās no zaudējuma, bet arī izrāva uzvaru. Vispirms 67. minūtē 1:1 panāca Aleksandrs Kirovs, bet 73. minūtē tieši Višņakovs rezultatīvi izmantoja lielisku 22 gadus vecā kolumbieša Rodžera Kanjasa piespēli – 2:1! „Shahter” bija iespējas pārsvaru palielināt, taču mačs noslēdzās ar to pašu Višņakova uzstādīto 2:1.Atbildes spēle Astanā jau 5. novembrī. Otrajā pārī viss skaidrs jau pēc šodienas – nacionālā čempionāta sudraba un bronzas medaļu ieguvēju starpā Pavlodaras „Irtish” negaidīti pārliecinoši ar 5:0 sasita „Aktobe”.

Izmantotie resursi:
shahter.kz