Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakels otro reizi pēc kārtas simboliskajā izlasē, īpašnieku klubs nomaina treneri

Andris Liepa
Andris Liepa

Rakels otro reizi pēc kārtas simboliskajā izlasē, īpašnieku klubs nomaina treneri
Deniss Rakels
Foto: Aigars Prūsis

Latviešu talantīgais uzbrucējs Deniss Rakels otro reizi pēc kārtas iekļuvis Polijas 1. līgas kārtas simboliskajā izlasē. Tikmēr mainījies treneris klubā, kuram pieder Rakels – Ļubinas „Zaglebie”.

19 gadus vecais Deniss Rakels pieder Polijas Ekstraklases klubam Ļubinas „Zaglebie”, taču drīz pēc sezonas sākuma tika izīrēts 1. līgas klubam Katovices GKS apostīt gaisu, jo „Zaglebie” pamatsastāvā viņam nebija izredžu tikt. Arī 1. līgā Rakels sākotnēji spēlēja smagnēji, brīžiem netiekot sākumsastāvā, taču tagad viņš ir iespēlējies – pēdējos divos mačos GKS labā viņš guvis trīs vārtus, abos gadījumos tiekot arī pie uzvaras vārtiem. Tabulas otrajā daļā esošā GKS abās šajās cīņās uzveica klubus, kas reāli tēmē uz iekļūšanu Ekstraklasē. Portāls sportowefakty.pl iekļāvis Rakelu abu pēdējo divu kārtu simboliskajās izlasēs. Portāls raksta: „Var redzēt, ka Latvijas virslīgas vārtu karalis Rakels iespēlējies un būs drauds ne vienam vien pretiniekam 1. līgā”.

Pirmspēdējā spēlē, kurā GKS uzvarēja ar 3:2 un kurā Rakels guva divus vārtus, klātienē to apmeklēja Rakela īpašnieku Ļubinas „Zaglebie” galvenais treneris Jans Urbans. Mūsu futbolists priecājās, ka izdevies atstāt labu iespaidu Urbana klātbūtnē, taču vakar „Zaglebie” šo futbola speciālistu atlaidusi, jo pagalam nesekmējas Ekstraklasē – 11 kārtās tikai 10 punkti, kas dod priekšpēdējo vietu (izkrišanas zona), apsteidzot vien Alekseja Višņakova „Cracovia”. Arī pēdējā kārtā „Zaglebie” zaudēja, un kluba vadība steigā nomainījusi Urbanu (stājās amatā tikai šī gada 10. martā) pret Pavelu Hapalu – šis 42 gadus vecais čehs (savulaik spēlējis gan Čehoslovākijas, gan Čehijas izlasē) trenera amatā vislabāk zināms ar to, ka kopā ar slovāku „Žilina” kļuva par Slovākijas čempionu un negaidīti ieveda šo komandu Čempionu līgas grupu turnīrā.

Izmantotie resursi:
SportoweFakty.pl

  +1 [+] [-]

, 2011-11-01 11:59, pirms 13 gadiem
Rakels,no tā brīža ,kad sāka spēlēt LM, bija rezultatīvākais LM futbolists(41 spēlē 27 vārti) + 2010 gadā rezultatīvākais guņas līgā!Ja šāds futbolists neiederas ,kaut kāda „Zaglebie”, pamatsastāvā,tad trenerim ir problēmas!
Tā kā tas, ka Jans Urbans tiek pasūtīts , tas ir likumsakarīgi!

     [+] [-]

, 2011-11-01 12:12, pirms 13 gadiem
Andris5 rakstīja: Rakels,no tā brīža ,kad sāka spēlēt LM, bija rezultatīvākais LM futbolists(41 spēlē 27 vārti) + 2010 gadā rezultatīvākais guņas līgā!Ja šāds futbolists neiederas ,kaut kāda „Zaglebie”, pamatsastāvā,tad trenerim ir problēmas!
Tā kā tas, ka Jans Urbans tiek pasūtīts , tas ir likumsakarīgi!
Nesalīdzini Polijas Ekstraklases un LMT Virsligas limeni

  -1 [+] [-]

, 2011-11-01 12:17, pirms 13 gadiem
ervains91 rakstīja: Nesalīdzini Polijas Ekstraklases un LMT Virsligas limeni
Labprāt redzētu uzspēlējam zaglebie pret piemēram Jelgavu!
Es uzliktu uz Jelgavu!Ka tā vinnēs!
Šeit es biju salīdzinājis nevis guņas līgas - Poļu ekstraklases līmeni,bet gan LM pret Zaglebie limeni!

  +2 [+] [-]

, 2011-11-01 12:29, pirms 13 gadiem
es vēl atceros,kā viņš stažējās FC Basel

     [+] [-]

, 2011-11-01 12:34, pirms 13 gadiem
ervains91 rakstīja:
P.s. skonteli:
es domāju par 2011 gada šo klubu līmeni!(LM pret Zaglebie limeni!)
Zaglebie arī ir bijis divkārtējs Polijas ekstraklases čempions,bet šis urbans tikais šogad ir kā galvenais treneris Zaglebie!

  -1 [+] [-]

, 2011-11-01 14:25, pirms 13 gadiem
Andris5 rakstīja: Labprāt redzētu uzspēlējam zaglebie pret piemēram Jelgavu!
Es uzliktu uz Jelgavu!Ka tā vinnēs!
Šeit es biju salīdzinājis nevis guņas līgas - Poļu ekstraklases līmeni,bet gan LM pret Zaglebie limeni!
Tas jau, protams, nekas, ka Zaglebie ir spēlētāji ar Lietuvas, serbijas, Polijas un Slovākijas izlašu pieredzēm... Kur nu viņiem sacensties ar Jelgavas profesionāļiem

  +1 [+] [-]

, 2011-11-01 14:40, pirms 13 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Tas jau, protams, nekas, ka Zaglebie ir spēlētāji ar Lietuvas, serbijas, Polijas un Slovākijas izlašu pieredzēm... Kur nu viņiem sacensties ar Jelgavas profesionāļiem
pamper vari smieties cik gribi,bet es salīdzinu polijas klubu kuram draud izkrišana pret LV klubiem kuri spēj nospēlēt arī eiropā cienīgi!
Zaglebie ar skonta vai daugavu es nesalīdzinu!
Tak LV klubos jau arī spēlē brazīļi ..................Ja tā tu runā, tad varu teikt ka Igauņi serbus piesmej!(valsts izlašu līmenī) Attopies pamuļķi!

  -2 [+] [-]

, 2011-11-01 14:50, pirms 13 gadiem
Andris5 rakstīja: pamper vari smieties cik gribi,bet es salīdzinu polijas klubu kuram draud izkrišana pret LV klubiem kuri spēj nospēlēt arī eiropā cienīgi!
Zaglebie ar skonta vai daugavu es nesalīdzinu!
Tak LV klubos jau arī spēlē brazīļi ..................Ja tā tu runā, tad varu teikt ka Igauņi serbus piesmej!(valsts izlašu līmenī) Attopies pamuļķi!
Skatos tu iedarbināji vēl vienu profilu, lai man ieliktu vēl vienu mīnusu Gudrs gājiens Sezona Polijā, Gunča, vēl nav beigusies... Otrkārt, mēs jau arī Zviedriju apspēlējām, vai tas dod mums tiesībās apgalvot, ka esam stiprāki par SWE? Nē, protams. Ja igauņiem būtu jānospēlē vēl 5 spēles ar serbiem, tad viņi 4 zaudētu. Skaidrs, ka ja komandā ir spēle'tāji ar Polijas un Serbijas izlašu pieredzi, tad visdrīzāk tas klubs ir kaut maķenīt, bet stiprāks par mūsu Metalurgu, Skonteli vai Daugavu.

     [+] [-]

, 2011-11-01 14:58, pirms 13 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Skatos tu iedarbināji vēl vienu profilu, lai man ieliktu vēl vienu mīnusu Gudrs gājiens Sezona Polijā, Gunča, vēl nav beigusies... Otrkārt, mēs jau arī Zviedriju apspēlējām, vai tas dod mums tiesībās apgalvot, ka esam stiprāki par SWE? Nē, protams. Ja igauņiem būtu jānospēlē vēl 5 spēles ar serbiem, tad viņi 4 zaudētu. Skaidrs, ka ja komandā ir spēle'tāji ar Polijas un Serbijas izlašu pieredzi, tad visdrīzāk tas klubs ir kaut maķenīt, bet stiprāks par mūsu Metalurgu, Skonteli vai Daugavu.
Kāds sakars te ar šiem mīnusiem!Tu idiot!Tu pats sev viņus nedarbini?
Jelgavai bija iespējas pat izsist 2010 gadā ,Norvēģu jauno čempionu!Kam visam tās sarunas,vidusmēra Poļu ekstraklases klubs spētu cīnīties pret spēcīgākiem LV klubiem,varbūt pat uzvarēt!Bet es runāju par Poļu ekstraklases vienu no švakākajiem klubiem!

  -2 [+] [-]

, 2011-11-01 15:09, pirms 13 gadiem
Andris5 rakstīja: Kāds sakars te ar šiem mīnusiem!Tu idiot!Tu pats sev viņus nedarbini?
Jelgavai bija iespējas pat izsist 2010 gadā ,Norvēģu jauno čempionu!Kam visam tās sarunas,vidusmēra Poļu ekstraklases klubs spētu cīnīties pret spēcīgākiem LV klubiem,varbūt pat uzvarēt!Bet es runāju par Poļu ekstraklases vienu no švakākajiem klubiem!
Viss S.centrs tevi pazīst kā profilu pavēlnieku Otrkārt, tu kļūsti neizturami rupjš... Jelgava pret Molde... būsim atklāti, ik pa laikam kādam vājākam klubam izdodas spēles pret stiprākajiem... piemēru ir jūra. Nu un, ka Zaglebie šobrīd ir turnīra tabulas lejas daļā?? Skaidrs, ka LM spēlē pret viņiem nebūtu nekāds favorīts.

     [+] [-]

, 2011-11-01 16:01, pirms 13 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Viss S.centrs tevi pazīst kā profilu pavēlnieku Otrkārt, tu kļūsti neizturami rupjš... Jelgava pret Molde... būsim atklāti, ik pa laikam kādam vājākam klubam izdodas spēles pret stiprākajiem... piemēru ir jūra. Nu un, ka Zaglebie šobrīd ir turnīra tabulas lejas daļā?? Skaidrs, ka LM spēlē pret viņiem nebūtu nekāds favorīts.
Tātad esi no SC ja tik labi ,,zini,,?Tātad es par novicki (ar mazo burtu) nebiju kļūdjes?
Zinu arī to,ka novickis bija uz pēdējo spēli totopilī,un ,arī pampers bija aizbraucis uz to pašu spēli!
Sakritība?
Bet tu par manīm neko nezini un to nezin neviens no SC!!!
Vari droši klāt galdā!Ko tur slēpt!Šeit SC lietotājiem būtu interesanti uzzināt par Andris5!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-11-01 17:02, pirms 13 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Negribas atzīt , ka viņam taisnība , bet tā ir. LM apspēlētu viņus , nejau kā peramos zēnus , bet LM uzvarētu. Ši pati komanda bija spēlējusi ar Dinaburgu un divu spēļu summā izmocīja uzvaru!
Nespēlē nu pamper teātri!
Wiki ieskatījies?
Dina 2002 izsita Zaglebie 1-1 1-0 !
otrjā kārtā(2002)dina pakāsa Krilja sovetov 0-3 0-1
Totopilietis atradies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-01 20:13, pirms 13 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Jā , ieskatijos. Pārskatijos. Un tas lietas būtību nemaina , jo domāju, ka TOP 4 Latvijas komandu Polijas zemāko vietu komandas apspēlētu!
skaidrs ka apspēlēs un to izdarītu arī FkJūrmala un Jelgava!
Bet kā tu uzdrošinies tā iebilst sev?
Kaspara Biedriņa profilam?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-01 21:23, pirms 13 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Kur tu redzi , ka es iebilstu sevis teiktajam? Nelogiski.
Par FK Jūrmalu un Jelgavu šaubos , bet bojāt nervus viņas varētu.
Ja tu nosauci top 4,droši vien skonta ir tai skaitā,nešaubos,ka Jūrmala un Jelgava ir spēcīgākas par nevarīgo skontu!Ja uzskati ka skonta apspēlētu zaglebie,tad viennozīmīgi Jelgava,Jūrmala to arī izdartītu!
Pamper teātri neturpināsim!