Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Silagaiļa "Kryvbas" tiksies ar "Dynamo"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Silagaiļa "Kryvbas" tiksies ar "Dynamo"
Artūrs Silagailis
Foto: www.turnir.com.ua

Šovakar Ukrainas futbola čempionāta 3. kārtas spēlē Artūra Silgaiļa klubs "Kryvbas" savā laukumā plkst. 19:00 uzņems leģendāro klubu Kijevas "Dynamo", kas sezonas sākumā demonstrē izcilu sniegumu. Ungārijas čempionātā spēles aizvadīs arī Artjoma Rudņeva un Vadima Žuļeva pārstāvētās komandas.

Artūra Silagaiļa pārstāvētā komanda "Kryvbas" sezonu uzsākusi ar diviem zaudējumiem. Sākumā ar 0:3 tika atzīts Doņeckas "Shakhtar" pārākums, bet pēc tā sekoja zaudējums arī Zaporožjes "Metallurg" ar 1:2. Šovakar pretī stāsies Kijevas "Dynamo", tādējādi ļoti reāli, ka pēc šodienas spēles "Kryvbas" būs jau trīs zaudējumi.

Domājams, ka īpaši iepazīstināt ar Kijevas klubu nav nepieciešamības. Tas ir klubs ar skaļu vārdu, kas pagājušajā sezonā pārliecinoši triumfēja Ukrainas čempionātā, kā arī iekļuva UEFA kausa izcīņas pusfinālā. Šo sezonu "Dynamo" sācis ar divām uzvarām pēc kārtas, pie tam iespaidīgā vārtu attiecība runā pati par sevi - 11:0.

Artūrs Silagailis ar savu sniegumu sezonas pirmajās spēlēs nevar būt apmierināts, jo laukumā kopumā pavadījis mazāk par pusstundu. Spēli pret "Shakhtar" viņš uzsāka pamatsastāvā, bet ātri vien tika nomainīts. Turpinājumā viņš spēlējis tikai dublieru vienības sastāvā, tajā skaitā arī vakar, tādēļ iespēja, ka viņš dosies laukumā pret kijeviešiem ir minimāla.

Ungārijas čempionātā laukumā dosies Latvijas futbolistu Artjoma Rudņeva un Vadima Žuļeva pārstāvētās komandas. Artjoms Rudņevs ar savu klubu "ZTE" izbraukumā centīsies pieveikt "Ferencvaros". Artjoms, visticamāk, dosies laukumā komandas pamatsastāvā. Spēle sāksies 21:00. "Lombard Papa", kā rindās uz pārbaudes laiku atrodas Vadims Žuļevs izbraukumā spēlēs ar "Debrecen". Atgādināsim, ka pirmajā spēlē "Papa" rindās Vadims atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem.

Izmantotie resursi:
ztefc.hu
championat.ru

     [+] [-]

, 2009-08-01 13:00, pirms 15 gadiem
Žuļevs varētu uz maiņu tikt.Silagailim gan neuzticas.

     [+] [-]

, 2009-08-01 13:03, pirms 15 gadiem
varētu silagailis parādīt kā tās lietas jādara
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja