Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Nikolato: ''Visvairāk apmierināts esmu ar spēlētāju attieksmi''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Nikolato: ''Visvairāk apmierināts esmu ar spēlētāju attieksmi''
Paolo Nikolato pirmajā spēlē. Foto: LFF

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Paolo Nikolato pēc neizšķirta pret Kipru (1:1) pārbaudes spēlē pauda, ka ir apmierināts ar redzēto sniegumu laukumā, taču visvairāk viņu iepriecinājusi spēlētāju demonstrētā attieksme.

Šodien Paolo Nikolato debijas spēlē Latvijas vīriešu futbola izlase pārbaudes mačā spēlēja neizšķirti 1:1 pret Kipru. Pirmajā puslaikā valstsvienība nonāca iedzinējos ar 0:1, turklāt nespēja realizēt 11 metru soda sitienu. Neizšķirts tika panākts otrā puslaika beigās, kad trešos vārtus izlases rindās iesita Andrejs Cigaņiks. Viņam tā kļuva par 50. spēli izlasē.

''Esmu apmierināts ar rezultātu, taču visvairāk apmierināts esmu ar spēlētāju attieksmi,'' īsā komentārā pēc spēles teica izlases galvenais treneris Paolo Nikolato. ''Lai arī diezgan ilgi bijām iedzinējos, arī līdz izlīdzinājuma panākšanai puiši laukumā spēlēja labi,'' viņš turpināja, sakot, ka ar redzēto laukumā savā pirmajā spēlē palicis apmierināts. Viņš uzsvēra, ka kopā ar izlasi strādā vien pāris dienas.

Pirmajā treniņnometnē ar Paolo Nikolato galvenā trenera amatā paredzēta vēl viena spēle. Turpat Kiprā pēc piecām dienām jāspēkojas pret Lihtenšteinu. Nākamais turnīrs gaidāms vasarā, kad notiks Baltijas kausa izcīņa, bet 2024. gada rudenī jāspēkojas Nāciju līgas C līgā vienā grupā pret Ziemeļmaķedoniju, Armēniju un Fēru salām.

  +4 [+] [-]

, 2024-03-21 23:46, pirms mēneša
Neticu, ka, kāds gaidu baigos brīnumus. Bet cerams, ka laukumā parādīs labāku attieksmi, un būs kaut kādas taktikas, kas padarīs LV spēli daudz maz skatāmāku.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-22 05:52, pirms mēneša
Jack Daniel`s rakstīja: Neticu, ka, kāds gaidu baigos brīnumus. Bet cerams, ka laukumā parādīs labāku attieksmi, un būs kaut kādas taktikas, kas padarīs LV spēli daudz maz skatāmāku.
es gaidu rezultatīvu un uzvarošu sniegumu, cerams, ka tu nedomā skaistus zaudējumus, jo brīnumi nav jāgaida, ja par C līgu, pavisam reāli var cīnīties par 1.-2.vietu grupā, jo tur priekšā mājās jau uzvarētā Armēnija (viesos gan zaudējums), senie pretinieki no Fērām un Ziemeļmaķedonijas klubs (pāris špīleri no rfšā arī izlasē ir pārstāvēti) Konferences līgas kvaļos arī ir uzvarēts.

     [+] [-]

, 2024-03-22 08:17, pirms mēneša
Politkorektuma piemērs - pateikt kaut ko labu, nepasakot neko.

     [+] [-]

, 2024-03-22 10:33, pirms mēneša
Aleksandrs fon den Grafīts rakstīja: es gaidu rezultatīvu un uzvarošu sniegumu, cerams, ka tu nedomā skaistus zaudējumus, jo brīnumi nav jāgaida, ja par C līgu, pavisam reāli var cīnīties par 1.-2.vietu grupā, jo tur priekšā mājās jau uzvarētā Armēnija (viesos gan zaudējums), senie pretinieki no Fērām un Ziemeļmaķedonijas klubs (pāris špīleri no rfšā arī izlasē ir pārstāvēti) Konferences līgas kvaļos arī ir uzvarēts.
Kad tad mēs tās pašas Fēras esam uzvarējuši? Reāli maksimums, ko varam cīnīties ir 3. vieta grupā.