Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Kazakevičs: "Domājām, ka Īrija un Velsa ir līdzīgas komandas, tomēr atšķirības ir lielas"

Agris Suveizda

Kazakevičs: "Domājām, ka Īrija un Velsa ir līdzīgas komandas, tomēr atšķirības ir lielas"
Dainis Kazakevičs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/LFF

Latvijas Futbola federācija pirms rītvakara pārbaudes spēles Īrijā piedāvā valstsvienības galvenā trenera Daiņa Kazakeviča un Gdaņskas "Lechia" spēlētāja Kristera Tobera komentārus.

Dainis Kazakevičs: "Tā mums būs pēdējā pārbaudes pirms kvalifikācijas spēles ar Velsu. Tāpat arī Īrija gatavojas mačam ar Franciju. Mums ir pietiekami daudz informācijas par pretinieku. Gaidām rītvakar pietiekami sarežģītu spēli ar spēcīgu pretinieku. Gatavojamies nopietnam mačam.

Īrijas izlasei [Evans] Fērgusons ir jauna uzlecošā zvaigzne. Saprotam, ka līdz šim viņam nav bijusi pietiekami liela spēļu prakse tieši izlasē, taču iepriekšējā pusgada laikā viņa sniegums un gūtie vārti liek par sevi manīt. Bet viņš noteikti nebūs vienīgais fokuss, kam jāpievērš mūsu uzmanība.

Gatavojoties spēlei ar Velsu, mēs izvēlējāmies aizvadīt pārbaudes spēli ar Īriju, domājot, ka abas komandas ir nedaudz līdzīgas, taču, analizējot abas komandas, redzam, ka ir pietiekami lielas atšķirības. Gribam būt agresīvi, gribam gūt vārtus, bet galvenās domas mums ir saistītas ar saprātīgu balansu starp aizsardzību un uzbrukumu. Taču, jā, mums ir konkrēti plāni, kā mēs vēlamies gūt vārtus."

Kristers Tobers: "No mana skatu punkta nekas nemainās. Man tāpat jāpaveic savs darbs laukumā iespējami labāk. Varbūt man vairāk jāpiedāvā sevi piespēles saņemšanai, lai var sajust spēli un pārliecību. Tas arī galvenais, kas vajadzīgs. No pārliecības pēc tam izriet viss pārējais - labas piespēles, drosmīga spēle divcīņās."

Kazakevičs piebilda, ka divu spēlētāju dalība rītdienas spēlē ir apšaubāma. Viens no viņiem ir Rīgas derbiju izlaidušais Raivis Jurkovskis.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/14697/kazakevi...

  -2 [+] [-]

, 2023-03-22 08:54, pirms gada
Vektors

  -2 [+] [-]

, 2023-03-22 09:08, pirms gada
Speciaalists rakstīja: Vektors
lielais analizators

     [+] [-]

, 2023-03-22 11:15, pirms gada
Kozļiks un domā. Divas nesavienojamas lietas 🤮🤣