Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Džonsons: Pahars ir perfekti piemērots izlases trenera amatam

Andrejs Siliņš

Džonsons: Pahars ir perfekti piemērots izlases trenera amatam
Gerijs Džonsons
Foto: PA Wire/Press Association Images

Bijušais Latvijas futbola izlases galvenais treneris Gerijs Džonsons, pret kura vadīto komandu "Yeovil Town" rītvakar pārbaudes spēli aizvadīs mūsu izlase, intervijā Latvijas Futbola federācijai (LFF) atcerējās laiku Latvijā un novērtēja Mariana Pahara piemērotību izlases trenera amatam.

"Izbaudīju pavadīto laiku Latvijā, satiku labus draugus, ar kuriem joprojām, pēc desmit gadiem, turpinu uzturēt kontaktus," sacīja Gerijs Džonsons, pret kura vadīto komandu "Yeovil Town" Latvijai rītvakar paredzēta pārbaudes spēle. "Atceros, kad biju Latvijas treneris, atvedu komandu uz pārbaudes spēli pret "Sheffield United", un viņu klubā joprojām runā par to spēli. Tāpēc esmu drošs, ka arī "Yeovil" līdzjutēji šo spēli atcerēsies gadiem."

"Biju pārsteigts par to, ka šobrīd Latvijas komandā ir tik daudz cilvēku, ko pazīstu. Desmit gadi pagājuši, bet vienmēr sekoju, kā Latvijai sokas turnīros. Domāju, ka Marians [Pahars] ir perfekti piemērots izlases trenera amatam. Viņš, iespējams, ir visu laiku labākais Latvijas spēlētājs, kurš atstāja lielu iespaidu Anglijā. Savulaik Marians teju vienatnē noturēja "Southampton" Premjerlīgā," labus vārdus par Latvijas izlasi un tās treneri sacīja Džonsons. "Viņš ir ļoti jauns priekš izlases trenera darba, bet gadu gaitā ir daudz iemācījies, noteikti ir kaislīgs savā darbā. Ja varēšu, palīdzēšu, jo viņš mani nekad nepievīla, kad biju viņa treneris izlasē."

"Nedomāju, ka Marians bija priecīgs par savas komandas spēli pret Īriju. Protams, īriem bija daudz, ko pierādīt, komandai bija divi jauni treneri, stadionā bija neticama atmosfēra, un latvieši ar to netika galā," iespaidos par Latvijas cīņu pret Īriju dalījās Džonsons. "Latvija neparādīja savu spēli un žēl, ka tā, jo tas bija labs veids, kā parādīt Latvijas futbola standartu angļu klubiem."

LFF intervija ar Geriju Džonsonu

  +3 [+] [-]

, 2013-11-17 19:23, pirms 11 gadiem
Veči, mazliet nopietnāku un kaujinieciskāku attieksmi pret šo spēli. Spriežot pēc LFF twitter konta, mūsējie ar Mežecki priekšgalā gandrīz vai ietusē kopā veco čomu Džonsonu. Spēlīte vien ķeksīša pēc un rezultāts prognozējams uz draudzīgu niču.

     [+] [-]

, 2013-11-17 19:33, pirms 11 gadiem
2:34 ko Stariks tur dara? aizbrauca iekapaat ar chomiem? kaads vinam veel sakars ar izlasi...

     [+] [-]

, 2013-11-17 19:42, pirms 11 gadiem
Pat, ja tas ir tusiņš LV izlases špīleriem, neko sliktu tajā nesaskatu... Darbs ir padarīts, un jābūt savai vietai arī chill out...

     [+] [-]

, 2013-11-17 19:43, pirms 11 gadiem
backstab rakstīja: 2:34 ko Stariks tur dara? aizbrauca iekapaat ar chomiem? kaads vinam veel sakars ar izlasi...
Nacionālo izlašu komitejas priekšsēdētājs

     [+] [-]

, 2013-11-17 19:46, pirms 11 gadiem
Guntars Šēnbergs rakstīja: Pat, ja tas ir tusiņš LV izlases špīleriem, neko sliktu tajā nesaskatu... Darbs ir padarīts, un jābūt savai vietai arī chill out...
Darbs būs padarīts rīt pēc spēles.

     [+] [-]

, 2013-11-18 00:57, pirms 11 gadiem
Interesanti, vai kaads skauts no anglu klubiem bija aizbraucis apskatiit kaadu no muusu speeleetaajiem Iirijaa vai riitdien buus Jeovilaa??? Juusu domas?

  +1 [+] [-]

, 2013-11-18 03:06, pirms 11 gadiem
Saint rakstīja: Interesanti, vai kaads skauts no anglu klubiem bija aizbraucis apskatiit kaadu no muusu speeleetaajiem Iirijaa vai riitdien buus Jeovilaa??? Juusu domas?
vairaki skauti pat no chelsijas, bija skatities musejo u17 izlasi ziemelirijaa

     [+] [-]

, 2013-11-18 11:52, pirms 11 gadiem
Noteikti tribīnēs būs kāda čupiņa skautu, jo "dzīvajā" jau viss labāk redzams un saprotams, jo ikdienā viņiem nākas izlīdzēties ar InStat (www.futbolavirsliga.lv / spēļu centrs instatfootball.tv )

     [+] [-]

, 2013-11-18 12:59, pirms 11 gadiem
Pret Yeovil jāparāda saturīgāku sniegumu kā pret īriem. Te nebūs Kīns un Premjerlīgas spēlētāji, šī ir vairāk League 1 līmeņa komanda, jo Championship ir izteikta pastarīte.