Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Grieķu futbolists spēlē pret Latviju salauž kāju

Agris Suveizda

Grieķu futbolists spēlē pret Latviju salauž kāju
Aleksandross Ciolis divcīņā pret Juri Laizānu
Foto: AP/Scanpix

Vakardienas Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēle starp Grieķijas un Latvijas izlasēm (1:0) ļoti nepatīkami noslēdzās grieķu pussargam Aleksandrosam Ciolim. Pēc mača 25 gadus vecajam futbolistam tika konstatēts kājas lūzums, kā dēļ viņš nevarēs spēlēt aptuveni četrus mēnešus.

Jau pirms spēles pret Latviju grieķu puse bija ārkārtīgi nobažījusies par sastāva problēmām. Ja Nikosa Liberopulosa un Georgiosa Samarasa (Glāzgovas "Celtic" uzbrucējs gan ne tikai bija gatavs spēlēt, bet pat devās sākumsastāvā) dēļ lielākās galvassāpes galvenajam trenerim Fernandu Santušam radīja priekšējā līnija, pirms otrdienas mača pret Izraēlu nu nāksies satraukties par vidējo līniju.

Spēles izskaņā grieķu pussargs Aleksandross Ciolis laukuma vidusdaļā, cenšoties apturēt Ģirtu Karlsonu, pārkāpa noteikumus un saņēma dzelteno kartīti. Taču Ciolis šajā epizodē saņēma dubultu sodu - viņš guva savainojumu, kura dēļ, kā vēlāk izrādījās, izlaidīs vismaz četrus mēnešus. Ciolis tikai šovasar tika izīrēts Spānijas "Racing", un "La Liga" pirmajos mačos demonstrēja ļoti labu sniegumu. Atgādinām, ka Grieķijas vidējā līnijā savainojuma dēļ iztrūka Sakis Pritass, bet vakar otro brīdinājumu nopelnīja Vasilis Torosidis, kurš arī var spēlēt pussarga pozīcijā.

"Pirmajā puslaikā bijām nedaudz pavirši, skrējām vairāk nekā vajadzētu un devām pretiniekiem iespēju noticēt, ka viņi var ieķerties spēlē. Otrajā puslaikā bijām pacietīgāki un spēlējām daudz labāk. Radījām daudz vārtu gūšanas iespēju un mums vajadzēja uzvarēt ar lielāku pārsvaru. Noteikti varam kļūt efektīvāki uzbrukuma noslēguma fāzē," pēc mača sacīja Santušs. Tāpat portugāļu futbola speciālists uzteica Joani Fetfacidi, kurš aizvadīja pirmo maču izlases rindās, kā arī izteica cerību, ka pret Izraēlu skatītāju būs daudz vairāk.

"Uzvara vienmēr vairo pārliecību. Domāju, ka spēlējām labi, taču rezultāts varēja būt labāks. Šajā grupā noteikti nedrīkstam nevienu nenovērtēt. Visas komandas prot spēlēt, labi cīnās un un prot aizsargāties. Pret Latviju mums pietrūka veiksmes un nespējām gūt vārtus," teica vienīgo vārtu autors Torosidis. "Mums bija daudz iespēju gūt vārtus, taču pietrūka veiksmes. Tas bija tikai laika jautājums, kad gūsim vārtus, un to otrajā puslaikā pēc lieliskas kombinācijas arī paveicām," teica Sotiris Ninis.

Izmantotie resursi:
SPORT 24 - Συνεχής Αθλητική Ενημέρωση

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-09 14:37, pirms 14 gadiem
Žēl. Pēc tās epizodes, ja godīgi, nelikās, ka varētu būt kaut kas tik nu nopietns.

  +2 [+] [-]

, 2010-10-09 14:52, pirms 14 gadiem
Sitais tas mudaks kas gruzija uz musu uzbrucejiem, gan Rudnevu, gan Mari. Un re ka.

 +13 [+] [-]

, 2010-10-09 14:56, pirms 14 gadiem
Pats vainīgs - gribēja rupji nospēlēt pret Karlsonu, dabuja atpakaļ!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-09 15:12, pirms 14 gadiem
Visi vainīgi.

  +7 [+] [-]

, 2010-10-09 15:24, pirms 14 gadiem
Kas citam bedri rok,pats tajā iekrīt.

  -2 [+] [-]

, 2010-10-09 16:30, pirms 14 gadiem
nu ka varam priecaties ka dabu traumu???!!

  -2 [+] [-]

, 2010-10-09 16:44, pirms 14 gadiem
gurgucis rakstīja: nu ka varam priecaties ka dabu traumu???!!
Nu kā var priecāties, ja pedofīlu iespundē mazā kambarī uz 10 gadiem? Atbrīvosim nabaga slepkavas un izvarotājus!

  +1 [+] [-]

, 2010-10-09 19:41, pirms 14 gadiem
video?

  +1 [+] [-]

, 2010-10-09 22:04, pirms 14 gadiem
MachimoI rakstīja: Nu kā var priecāties, ja pedofīlu iespundē mazā kambarī uz 10 gadiem? Atbrīvosim nabaga slepkavas un izvarotājus!
Tu apjēdz, kādas lietas salīdzini?