Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Verpakovskis: "Jācenšas izmantot grieķu problēmas"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Verpakovskis: "Jācenšas izmantot grieķu problēmas"
Māris Verpakovskis
Foto: Elmārs Rudzītis, f64

Latvijas izlases futbolisti vakar ieradās Grieķijā un aizvadīja savu pirmo treniņu "Olympiacos" stadionā. Pēc treniņa vairāki no futbolistiem padalījās ar komentāriem pirms gaidāmās spēles ar Grieķiju.

Latvijas izlases futbolisti šodien plkst. 21.45 aizvadīs savu trešo 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēli, izbraukumā tiekoties ar Grieķiju. Pēc pirmā treniņa Pirejā vairāki futbolisti padalījās ar saviem iespaidiem par gaidāmo spēli.

"Stadions ir ļoti labs, manuprāt, labākais Grieķijā. Par rītdienas spēli. Protams, ka grieķi ir favorīti, bet viņiem ir savas problēmas, nespēlē daži vadošie spēlētāji, mums jāmēģina to izmantot. Jebkurā gadījumā, viņi spēlēs mājās un ir grupas favorīti, tādēļ būs ļoti grūti. Gribētos novēlēt mūsu skatītājiem redzēt smuku spēli, gūtus vārtus no Latvijas izlases puses, cerams, arī kādu punktu." Māris Verpakovskis.

"Pēc pārlidojuma nebija grūti, mums bija laiks izgulēties, tāpēc jūtamies labi. Šodien ceram atpūsties, bet rīt no rīta gatavosimies spēlei. Laukums ir ideāls. Centīsimies uzvarēt," Aleksandrs Cauņa.

Kaspars Gorkšs: "Šis stadions ir viens no labākajiem, kurā šogad esmu bijis. Lielisks ir gan pats stadions, gan segums. Grieķija ir augstas klases izlase, kurai divas reizes zaudējām jau iepriekšējā ciklā. Visu parādīs šī spēle. Līdzjutējiem novēlu just līdzi un cerēt uz labvēlīgu iznākumu."

Jānis Mežeckis: "Paldies visiem līdzjutējiem, kuri ir atbraukuši uz šejieni, mums viņu atbalsts vienmēr ir vajadzīgs. Es apbrīnoju tos līdzjutējus, kuri dodas uz visām spēlēm. Paldies arī visiem sponsoriem. Grieķi ir favorīti, tomēr bijušie Eiropas čempioni, bet mums ir jācīnās, jāspēlē."

Latvijas izlases treniņš Grieķijā

Slēpts komentārs: pastjik
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-10-08 12:39, pirms 14 gadiem
pastjik rakstīja: naivi domaat ,ka Griekjiem ir probleeemas,,bosnija uz francijas grabeklja jau uzkapa nesen
Tautību raksti ar lielo burtu, valstu nosaukumus - ar mazo. Latviešu valoda skolā tev laikam nebija tas mīļākais mācību priekšmets.

  +2 [+] [-]

, 2010-10-08 12:40, pirms 14 gadiem
pastjik rakstīja: naivi domaat ,ka Griekjiem ir probleeemas,,bosnija uz francijas grabeklja jau uzkapa nesen
Es kkā baltkrievu "grābekli" atceros... varbūt kļūdos.

  +5 [+] [-]

, 2010-10-08 12:50, pirms 14 gadiem
Ja dosiet neprecīzas piespēles un truli spersiet bumbu no savas laukuma puses uz pretinieka pusi, diezvai kaut kas sanāks. Un droši vien ka tā arī būs, lai cik skumji tas nebūtu, bet to kā spēlēs mūsējie nav grūti uzminēt.

  +2 [+] [-]

, 2010-10-08 12:54, pirms 14 gadiem
Vispirms būtu jāatrisina savas problēmas (spēles ziņā).

  +2 [+] [-]

, 2010-10-08 13:26, pirms 14 gadiem
sitam pa vārtiem, kad ir iespēja!

     [+] [-]

, 2010-10-08 14:19, pirms 14 gadiem
Jums tak teica lai koncentrejaties speelei nevis domaajat par vinju probleemaam!!

     [+] [-]

, 2010-10-08 14:38, pirms 14 gadiem
Virsraksti man nepatīk - virsraksts par Verpakovski, bet rakstā "izrunājas" vēl trīs personas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-08 19:03, pirms 14 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Es kkā baltkrievu "grābekli" atceros... varbūt kļūdos.
jē bet Bosnija savās mājās Francijai Par to grābekli viņš runā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja