Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Ivanovs: Mājās braucot, laiks rit ātrāk

Ivanovs: Mājās braucot, laiks rit ātrāk
Deniss Ivanovs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Sportacentrs.com lasītājiem piedāvā otro Latvijas futbola izlases aizsarga Denisa Ivanova blogu, kurā viņš stāsta par aktualitātēm Latvijas valstsvienībā pirms gaidāmā mača 10. oktobrī Grieķijā.

Savā otrajā blogā Deniss Ivanovs Sportacentrs.com lasītājiem stāsta par tālo ceļu no Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) uz Latviju, kā arī atmosfēru izlasē pirms gaidāmās spēles nedēļas nogalē pret Grieķiju. Savukārt kluba lietas izlases laikā aiztiktas netiek.

Mājās braucot, laiks rit ātrāk

Sveiki! Vakar ielidoju Latvijā. Ziniet kā – kad lido mājās, laiks paiet ātri un nogurumu pat nevar just. Saku godīgi – lidot projām uz DĀR ir grūtāk... Kopumā ceļš no DĀR uz Latviju ar visām pārsēšanām ir aptuveni 18 stundu garš. Pats jūtos labi, šodien patrenējos – sākumā ar visiem, bet pēc tam individuāli. Treneri vienkārši teica, ka vajag mazliet pierast – nekādu problēmu – tfu, tfu, tfu – ar veselību nav.

Kad pēc pagājušajām spēlēm aizlidoju uz DĀR, paskaitīju, ka palicis mēnesis līdz nākamajai reizei. Protams, visu laiku gaidīju, kad pienāks šis laiks, svarīgā spēle pret Grieķiju. Tomēr, ziniet – kad kaut ko ļoti gaida, laiks velkas, bet, kad par to īpaši nedomā – hop!, un laiks paiet ātri. Protams, nepacietībā gaidīju, jau mazliet saskumu – gribas atkal pabūt izlasē, papļāpāt ar pārējiem, trenēties kopā ar citiem. Tikai mēnesi biju prom, bet tā visa pietrūka!

Svarīgākā spēle izlasē manā karjerā

Atmosfēra izlasē vienmēr ir lieliska, tāpēc patīkami ierasties. Trenējamies nopietni, darbs rit nopietni, taču ir arī laiciņš, lai pasmietos un paākstītos. Super atmosfēra! Protams, tagad ir jūtams, ka nāk spēle pret grieķiem – tik atbildīga mača sen nav bijis. Izšķirošā spēle, tāpēc var just ja ne speciālu pacēlumu, tad atbildību gan. Izlases spēles vienmēr ir svarīgas, taču tagad, kā nekā, veiksmīgi nospēlējot, varam turpināt cīnīties... Pat grūti atrast vārdus, lai aprakstītu šo situāciju. Manā karjerā, es domāju, šī būs svarīgākā spēle izlasē. Negribas gan uz to ieciklēties, jo tas var nenākt par labu.

Ko gaidām no grieķiem? Pirmo maču Rīgā skatījos no tribīnēm, jo biju savainots. Redzēju, ka tā ir super komanda, pilna ar meistariem – dod tādas piespēles, kādas ar roku neiedosi. No 40 metru attāluma perfektas piespēles – nav cita apzīmējuma kā meistari. Katrs spēlētājs spēlē lieliskā klubā un ir tehniski apveltīts. Ļoti augsta līmeņa komanda. Jau Rīgā bija grūti – Grieķijā uzvarēt būs ļoti, ļoti smagi.

Personīgi es domāju, ka grieķi jau no pirmajām minūtēm mūs sāks dušīt, tāpēc, protams, svarīgi būtu izturēt mača sākumu. Katrā spēlē sākums ir grūts posms. Tomēr grieķi diezin vai atslābināsies – skatītāju tur būs vairāki tūkstoši, kas neļaus mums elpot. No pilnā stadiona bail gan nav – neesmu taču vairs 15 gadu vecumā, lai baidītos! Protams, ka uztraukums pirms mača būs, kas ir normāli. Mums grieķiem pretī jāliek disciplīna, un jāpalīdz cits citam!

Līdz nākamajai reizei!

Pirmais Denisa Ivanova blogs: Blogs: Ivanovs: Dažos Keiptaunas rajonos labāk...

  +2 [+] [-]

, 2009-10-06 21:39, pirms 15 gadiem
tieshi ta par LV futbola izlasi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-10-06 21:40, pirms 15 gadiem
Ka tik nepaardeg, visa komanda ir taa safanojusiesVeiksmi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-10-06 21:43, pirms 15 gadiem
Dynamic rakstīja: varēja kaut ko par klubu ar pastāstīt..
Dynamic , viņam jau citi blogi vēl ir

     [+] [-]

, 2009-10-06 21:52, pirms 15 gadiem
Prieks par Tevi

     [+] [-]

, 2009-10-06 21:59, pirms 15 gadiem
Par majas braukšanu.. ta vienmer.. kamer vilciena ciemos kraties 2hr.. majas braucot laiks paskrien

  +1 [+] [-]

, 2009-10-06 21:59, pirms 15 gadiem
tieši tā, galvenais palīdzēt citiem un viss buus !!! par niča būs vērtīga un jācer uz citu līderu neveiksmēm, bet es ticu uzvarai ar 0:2

  +4 [+] [-]

, 2009-10-06 22:06, pirms 15 gadiem
Cepuri nost Denisa un visas futbola izlases priekšā! Esmu lepns, ka tādi bezbailīgi un apņēmības pilni vīri pārstāv manu valsti. Atšķirībā no basketbola memļakiem.

Lai veiksme Jums un tiekamies trešdien Skonto stadiona tribīnēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-07 03:05, pirms 15 gadiem
Vienmēr ir prieks palasīt Denisa rakstus, jo tie tik tiešām pozitīvi ietekmē! Visus spēkus veltams mūsu Latvija futbola izlasei, lai mēs viņus sestdien varētu uzvarēt, ja ne uzvarēt, tad vismaz nospēlēt neizšķirtu.
Par Latviju un par mūsējiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-08 09:00, pirms 15 gadiem
labs raksts, lai veicas!