Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Atlaists Argentīnas izlases treneris Batista

Andris Liepa
Andris Liepa

Atlaists Argentīnas izlases treneris Batista
Serhio Batista
Foto: AP/Scanpix

Pēc nesekmīgā "Copa America" turnīra, kurā Argentīna izstājās 1/4 finālā, atlaists komandas galvenais treneris Serhio Batista.

Argentīnas izlase "Copa America" bija mājiniece un galvenā favorīte, taču 1/4 finālā tā izstājās pēc zaudējuma nākamajai uzvarētājai Urugvajai - 1:1 pamatlaikā, 4:5 pendelēs. Vakar Argentīnas Futbola federācija pieņēmusi lēmumu atlaist Serhio Batistu, kurš izlasi pārņēma pēc PK2010, kurā to vadīja Maradona.

Interesanti, ka pēc minētā zaudējuma "Copa America" Batista nesaskatīja traģēdiju un optimistiski skatījās nākotnē: "Nedomāju, ka tā bija izgāšanās. Mēs darījām visu iespējamo, lai iegūtu kausu, taču nespējām. Izgāšanās ir ļoti spēcīgs vārds, mēs darījām visu, lai uzvarētu turnīrā. Pat nedomāju atkāpties. Zaudējums sāp, taču ir jāturpina strādāt. Savu darbu sāku pirms pieciem sešiem mēnešiem. Vēlējāmies uzvarēt "Copa America" izcīņā, taču mūsu galvenais mērķis ir Pasaules kauss. Turpināsim strādāt pie psiholoģiskās un tehniskās puses, jau tagad domājot par izslēgšanas mačiem, kas ir daudz svarīgāki. Jāturpina strādāt, lai iegūtu vissvarīgāko lietu, kas ir Pasaules kauss."

Jāpiebilst, ka Batistas atlaišanu vēl jāapstiprina federācijas izpildkomitejai, taču reāli treneru darbības kontroli realizē nacionālo izlašu komiteja, kas šo lēmumu par atlaišanu jau ir pieņēmusi. Tāpat pavēstīts, ka saistībā ar jaunā trenera meklēšanu nebūs nekādas steigas. Medijos jau gan baumo, ka Batistu varētu nomainīt šī brīža Paragvajas izlases treneris Herardo Martino, kurš gan šīs baumas jau paspējis noliegt.

Izmantotie resursi:
Goal.com

  +2 [+] [-]

, 2011-07-26 10:44, pirms 13 gadiem
tikko vēl federācija teica ka šim jāļauj tik turpināt strādāt a te jau atlaists

  +3 [+] [-]

, 2011-07-26 10:53, pirms 13 gadiem
Ha, federācija tomēr nāca pie prāta...
Pēc tāda snieguma tur nevarēja būt citādāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-07-26 12:08, pirms 13 gadiem
Nu re it kā pasaules krutākais spēlētājs un Co nopelnīja savam trenerim vilka pasi

     [+] [-]

, 2011-07-26 12:25, pirms 13 gadiem
ta Argentina netiks pie gribeta PČ titula:d
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-07-26 14:18, pirms 13 gadiem
General Franco rakstīja: Tad jau labāk ir jāatlaiž Messi jo jēgas izlasei no viņa pilnīgi nekādas, lai dod citiem uzspēlēt
Aizver muti sīkais franco!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-07-26 17:53, pirms 13 gadiem
Psc ,nu nezinu,nezinu! Katram gadās neveiksmes, bet ar šo treneri Argentīna mājas normāli nopēra Spāniju , tākā tiešām nezinu vai vaidzēja atstādiit.

  -2 [+] [-]

, 2011-07-26 18:48, pirms 13 gadiem
General Franco rakstīja: Tad jau labāk ir jāatlaiž Messi jo jēgas izlasei no viņa pilnīgi nekādas, lai dod citiem uzspēlēt
Tad jau "Real" vispār var nomainīt visu sastāvu