Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Pelē: "Ronaldu ir līdzīgs Ronaldo"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pelē: "Ronaldu ir līdzīgs Ronaldo"
Krištianu Ronaldu un Lionels Mesi
Foto: AFP / Scanpix

Pasaules futbola leģenda Pele (74) atzīst, ka grūti salīdzināt pašreizējos planētas labākos futbolistus, jo argentīnietis Lionels Mesi un portugālis Krištianu Ronaldu ir dažāda veida spēlētāji. Savā komandā viņš labprātāk redzētu Dienvidamerikas pārstāvi. Slavenais brazīlietis arī atbalsta Starptautiskās futbola federāciju asociācijas (FIFA) pašreizējā prezidenta pārvēlēšanu uz vēl vienu termiņu.

Pelē: "Salīdzināt Ronaldu ar Mesi? Tas ir grūts jautājums. Tie ir divi dažāda veida futbolisti. Mesi vairāk ir komandas spēlētājs, viņš arī veido spēli un asistē. Ronaldu vairāk līdzīgs brazīliešu uzbrucējam Ronaldo, viņš spēlē tikai priekšā un vairāk gūst vārtus. Savā komandā es labprātāk redzētu Mesi, kaut gan abi viņi ir fantastiski. Pēdējos desmit gados pasaules labākais spēlētājs bija Mesi, bez šaubām."

Brazīlijas izlases visu laiku labākais vārtu guvējs Pelē trīs reizes ieguvis Pasaules kausu (1958, 1962, 1970). Krištianu Ronaldu tika atzīts par pasaules labāko spēlētāju 2014. un 2013. gadā, pārtraucot Lionela Mesi četru gadu uzvaras gājienu "Ballon d'Or" balvas saņemšanā. Ronaldu un Mesi tiksies svētdien, kad Spānijas čempionātā spēkosies viņu pārstāvētie spāņu superklubi Madrides "Real" un Barselonas vienība.

Pelē atbalsta ilggadējā FIFA prezidenta pārvēlēšanu uz nākamo termiņu. "Viņam ir liela pieredze, jo nostrādājis šeit ilgu laiku. Protams, ka dzīvē vajadzīgas arī pārmaiņas, tomēr es atbalstīšu Blateru. Domāju, ka viņam joprojām ir iespēja vadīt šo organizāciju." Prezidenta vēlēšanas notiks 29. maijā Cīrihē. Pieteikušies četri kandidāti - Jordānijas princis Ali Bins Al Huseins, Nīderlandes federācijas vadītājs Mihaels van Prāgs, portugāļu leģendārais futbolists Luišs Figu un pašreizējais FIFA prezidents Zeps Blaters, kurš tiek uzskatīts par galveno favorītu.

Zeps Blaters (79) ir FIFA prezidents kopš 1998. gada, trīsreiz pārvēlēts (2002, 2007, 2011). Neskatoties uz savu cienījamo vecumu, viņš joprojām ir apņēmības pilns ieņemt šo svarīgo posteni arī turpmāk. FIFA tagadējais prezidents vēlreiz apliecina, ka 2018. gada Pasaules kausa izcīņa notiks Krievijā, boikots nav risinājums, planētas meistarsacīkstes var stabilizēt situāciju šajā reģionā.

Izmantotie resursi:
www.reuters.com
www.ap.org

  +1 [+] [-]

, 2015-03-21 12:49, pirms 9 gadiem
Shoreiz piekriitu Pele, Messi ir lietderiigaaks speeleetaajs par Ronaldu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: C.Ronaldo#7

     [+] [-]

, 2015-03-21 13:31, pirms 9 gadiem
Visiem sen jau ir skaidrs, kurš ir labāks - tikai un vienīgi Messi. Pat daudzi CR7 fani to atzīst.
Bet tomēr ir daži neārstējamie, kuri vienmēr teiks, ka CR7 ir labāks.

  +2 [+] [-]

, 2015-03-21 13:45, pirms 9 gadiem
Vispār ziņa bija, ka Pele izsaka atbalstu Blateram...tas bija tas, ko Pele gribēja teikt....un tālāk jau blablablā uz ko parasti pavelkas žurnālisti un fani...Pele savu ziņu iesaiņoja !

  +3 [+] [-]

, 2015-03-21 13:52, pirms 9 gadiem
tads rakstīja: Tas kurš ir ielicis šo rakstu ir garlaicīgs un neprofesionāls!! pareizāk sakot lēts!!!!
tik tas nekas,ka liidziigi raksti ir gandriiz visos populaaraakajos sporta portaalos
Pele: I'd rather have Lionel Messi than...
Pele: I'd choose Messi over Ronaldo - Goal.com
te taadi divi mazi piemeeri

  +2 [+] [-]

, 2015-03-21 14:02, pirms 9 gadiem
Tā bilde laba - spiež roku, bet viens skatās pāri, otrs uz sānu. Var redzēt, ka ciena

     [+] [-]

, 2015-03-21 14:57, pirms 9 gadiem
Maxvell Smart rakstīja: reāli jau abi divi ir Ronaldo, jo abās valstīs ir portugāļu valoda

lai gan saprotu, ka negribējās virsrakstā likt "CR"
Tad jau tu laikam gribi teikt, ka abus izrunā kā "Ronaldo", ko? Labāk gan painteresējies, pirms raksti. Īstenībā ir pavisam citādāk, bet tad jau te sāksies nenormāla brēka un čīkstēšana, ja kāds pamēģinās uzrakstīt tiešām pēc izrunas.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-21 15:40, pirms 9 gadiem
kad Pelē sapratīs, kas notiek A-Eiropā un to, ka blaters nav dievs, pieleks, ka boikots/ turnīra pārcelšana uz citurieni IR risinājums..

     [+] [-]

, 2015-03-21 16:23, pirms 9 gadiem
varbūt pietiks vienreiz ņemties ar to salīdzināšanu jo tāpat ne vella nevar saprast kurš labāks. un vai maz to vajag zināt, abi ir izcili un basta

     [+] [-]

, 2015-03-21 19:57, pirms 9 gadiem
CR7 tak labāks, viņš varbūt nevada saspēli, jo ir taču arī komandas biedri, nav, taču jāspēle visur.