Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Lēvs: "Esam ielikuši labu pamatu turpinājumam"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Lēvs: "Esam ielikuši labu pamatu turpinājumam"
Vācijas izlases futbolisti
Foto: AP

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Joahims Lēvs paudis apmierinātību ar komandas rādīto sniegumu šajā atlases ciklā, uzskatot, ka ir ielikts labs pamats turpmākajam kvalifikācijas ciklam.

Atgādināsim, ka vakar Vācijas futbolisti tikai ar 1:0 spēja pieveikt Velsas futbolistus, taču, neskatoties uz smago uzvaru, komanda ir pirmajā vietā 2010. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra Eiropas zonas ceturtajā grupā. Četrās spēlēs Vācijas izlases kontā trīs uzvaras un viens neizšķirts.

Vienīgo vārtu autors vakardienas spēlēs Pjotrs Trohovskis uzskata, ka viņa komandai vakar vajadzēja uzvarēt daudz pārliecinošāk: "Velsieši spēlēja ļoti aizklātu futbolu. Visi desmit laukuma spēlētāji regulāri atradās savu vārtu tuvumā. Diemžēl mūs pievīla vārtu gūšanas momentu realizācija. Mums vajadzēja būt vadībā ar 3:0 jau pirms pārtraukuma."

"Divās spēlēs mums izdevās izcīnīt sešus punktus, tādēļ esmu apmierināts. Vācijas izlase ir grupas līdervienība. Mēs esam ielikuši lielisku pamatu nākamā gada spēlēm. Mēs bijām paredzējuši, ka Velsas futbolisti spēlēs stingri no aizsardzības, taču mūsu komanda parādīja raksturu, panākot sev labvēlīgu rezultātu," priecīgs bija Joahims Lēvs.

4. grupa

VIzlaseSP
1. Vācija 4 10
2. Krievija 3 6
3. Velsa 4 6
4. Somija 3 4
5. Azerbaidžāna3 1
6. Lihtenšteina 3 1

Izmantotie resursi:
kicker.de

  +1 [+] [-]

, 2008-10-16 15:07, pirms 16 gadiem
Pareizi, ZB, sēž visi aizsardzībā. Labi, ka Trohovskis ielika, pēc spēles normāls rezultāts būtu ~5:1. Lai jau viens goliņš būtu pelnīts, jo pāris reizes tika pāri centram pretuzbrukumos un pat kādreiz bija kkas bīstams vai uz to pusi!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-16 15:12, pirms 16 gadiem
Beidzot Lēvs ticis pie vārda, jo pēc uzvaras pār Krieviju esports labāk gribēja uzzināt Hidinka domas

Nākamā pārbaudes spēle 19.novembrī Berlīnē pret Angliju! That gives us the opportunity to play in the test against England as one or another player who has not played now has a chance.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-16 15:42, pirms 16 gadiem
WOW, tā tik būs pārbaudes spēle!! Ja nemaldos, pēdējā viesošanās reizē anģļi vāciešus mājās biku piesmēja... Bet kopš tās reizes daudz ūdeņu aiztecējis, angļi dabūja iekšās no Vācijas savās mājās, piedzīvoja smagu kritumu, tagad izskatās, ka lietas iet uz labo pusi, tāpēc šī pārb. spēle būs dubultinteresanta
Kā vienmēr - ceru uz Vācijas uzvaru!!!