Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Lēvs nosauc Vācijas izlases sastāvu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Lēvs nosauc Vācijas izlases sastāvu
Joahims Lēvs
Foto: AFP

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Joahims Lēvs nosaucis Vācijas izlases kandidātus 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlēm pret Krieviju un Velsu.

Izmaiņas salīdzinājumā ar septembra sastāvu ir nelielas, jo komandas kodols ir saglabājies vecais. Jāpiemin to, ka šoreiz izlasē ir iekļauts aizsargs Arne Frīdrihs, kurš nomainīs citu aizsargu – Kristianu Panderu. Tāpat izlasē iekļauts arī Pers Mertezakers.

Ļoti nelielas izmaiņas ir skārušas arī pussargu līniju, jo ir nomainījies tikai viens futbolists – Marko Marinu nomainījis "Schalke 04" pussargs Džermeins Džounss. Jau ierasti, ka izlases pamatkodolu veido spēlētāji no Vācijas, bet tikai viens futbolists – Mihaels Balaks spēlē ārzemēs, jo šoreiz izlasē nav iekļauts Kristofs Mecelders, kurš spēlē Madrides "Real".

Vācijas izlase 11. oktobrī tiksies ar Krieviju, bet 15. oktobrī ar Velsas futbolistiem.

Vācijas izlases sastāvs

SpēlētājsPozīcijaKlubs
Robert EnkeVārtsargs Hanover 96
Tim WieseVārtsargs Werder Bremen
Rene Adler Vārtsargs Bayer Leverkusen
Marcell Jansen Aizsargs Hamburg SV
Philipp Lahm Aizsargs Bayern Munich
Clemens Fritz Aizsargs Werder Bremen
Serdar Tasci AizsargsVfB Stuttgart
Arne Friedrich Aizsargs Hertha
Per Mertesacker Aizsargs Werder Bremen
Heiko Westermann Aizsargs Schalke 04
Michael Ballack Pussargs Chelsea
Torsten Frings Pussargs Werder Bremen
Thomas Hitzlsperger Pussargs VfB Stuttgart
Jermaine Jones Pussargs Schalke 04
Simon Rolfes Pussargs Bayer Leverkusen
Bastian Schweinsteiger Pussargs Bayern Munich
Piotr Trochowski Pussargs Hamburg SV
Mario Gomez Uzbrucējs VfB Stuttgart
Patrick Helmes Uzbrucējs Bayer Leverkusen
Miroslav Klose Uzbrucējs Bayern Munich
Kevin Kuranyi Uzbrucējs Schalke 04
Lukas Podolski Uzbrucējs Bayern Munich

Pārstāvniecība pa līgām

VietaValstsSkaits
1. Vācija 21
2. Anglija 1

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +4 [+] [-]

, 2008-10-03 18:18, pirms 16 gadiem
Neprecīza informācija!
Metcelders nav iekļauts sastāvā, bet Frics gan!!!
In contrast, Christoph Metzelder, Marko Marin and Andreas Hinkel will be missing against Russia and Wales. Metzelder is said to train with his home club Real Madrid, Marin was nominated for the Under 21 squad for the EURO playoffs against France and Hinkel suffers from a thigh injury.

  +3 [+] [-]

, 2008-10-03 18:41, pirms 16 gadiem
alexy rakstīja: Neprecīza informācija!
Metcelders nav iekļauts sastāvā, bet Frics gan!!!
In contrast, Christoph Metzelder, Marko Marin and Andreas Hinkel will be missing against Russia and Wales. Metzelder is said to train with his home club Real Madrid, Marin was nominated for the Under 21 squad for the EURO playoffs against France and Hinkel suffers from a thigh injury.
taisnība, notikušas izmaiņas

  +1 [+] [-]

, 2008-10-03 18:49, pirms 16 gadiem
...visi no Vācijas, izņemot Maiklu.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-03 19:02, pirms 16 gadiem
Nauris Mackevičs rakstīja: taisnība, notikušas izmaiņas
Ja līdz galam precizējam izmaiņas Vācijas izlasē, tad: Five players return to the squad who were lastly missing against Belgium, Liechtenstein and Finland due to injuries: goalkeeper René Adler, defender Arne Friedrich as well as captain Michael Ballack, Torsten Frings and Jermaine Jones in the midfield, kā arī Pērs Mertezakers

  -2 [+] [-]

, 2008-10-03 19:15, pirms 16 gadiem
Pārsvarā sastāvs jau bija paredzams, ja nu vienīgi nesaprotu, kāpēc, Lēvs nesauc uz izlasi vārtsargu Timo Hildebrandu. Viņš ļoti labi spēlē Valencia sastāvā. Bet tas tā. Parējais sastāvs ļoti spēcīgs un labs!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-03 19:19, pirms 16 gadiem
reikons rakstīja: Pārsvarā sastāvs jau bija paredzams, ja nu vienīgi nesaprotu, kāpēc, Lēvs nesauc uz izlasi vārtsargu Timo Hildebrandu. Viņš ļoti labi spēlē Valencia sastāvā. Bet tas tā. Parējais sastāvs ļoti spēcīgs un labs!
Tam ir diezgan sena vēsture, taču nesen Lēvs apstiprināja, ka Timo vajadzētu meklēt jaunu komandu, kurā spēlēt, jo šobrid Valencia first choice ir Renans.
Protams, kad spēlēja, izlasē neņēma, un tagad, kad netiek laukumā, pēkšņi vajag

  +2 [+] [-]

, 2008-10-03 19:46, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: ...visi no Vācijas, izņemot Maiklu.
muļķības, kāds tev vēl dir*ā maikls? MIHAELS, viņš ir vācietis, nevis anglis maikls!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-03 20:23, pirms 16 gadiem
alexy rakstīja: Tam ir diezgan sena vēsture, taču nesen Lēvs apstiprināja, ka Timo vajadzētu meklēt jaunu komandu, kurā spēlēt, jo šobrid Valencia first choice ir Renans.
Protams, kad spēlēja, izlasē neņēma, un tagad, kad netiek laukumā, pēkšņi vajag
Pilnīgi piekrītu!

  +3 [+] [-]

, 2008-10-03 21:21, pirms 16 gadiem
Hildebrands apdedzinaajaas, jo buudams paarliecinoshs treshais numurs, iedomaajaas sevi lielu starptautisku zvaigzni esam, un par to pelniiti samaksaaja ar vietu izlasee. Adleru, Enki un Viizi izkonkureet buus gruuti, jo pirmais ir vismaz tikpat labs, cik Timo savos labaakajos gados, Enke VIENMEER ir bijis labaaks par Hildebrandu [Bundesliigas komandu kapteinju aptaujaas], bet Viize speelee CL, un dara to labi.

Timo ir tikai viens celsh: atgriezties Shtutgartee vai varbuut Minhenee (Bayern noteikti jau sen aizkulisees klusinjaam meklee vaartsargu. Labu.)

  +3 [+] [-]

, 2008-10-03 22:02, pirms 16 gadiem
Manuprāt vācu sastāvs ir ok. Labākais kāds var būt uz doto brīdi. Aizsargi labi, pussargi arī un uzbrucēji topā. Labi ka visi, izņemot Ballaku, spēlē Vācijā. Manuprāt vācu futbols pēc World Cup 2006 ir atdzimis. Lai vāciešiem veicas spēlēs ar Krieviju un Velsu. Viegli nebūs. Beidzot vācieši atkal spēlē skatāmu futbolu.
Atceros Latvijas radio 1 programmas "Piespēle" studijā bija Gorkšs. Tas bija EURO 2008 laikā. Viņš teica, ka viņa favorīti ir Itālija, kas atšķirībā no Vācijas spēlē skatāmu un skaistu futbolu. Tajā brīdī gribējās uzzvanīt uz studiju un pateikt ko muldi paskaties kā Itālija spēlē. Pilnīgi vemt gribās. Manuprāt vācieši spēlē super labu un skatāmu futbolu. Lai viņiem veicās. Cerams, ka kādreiz mums būs vienā grupā ar viņiem labprāt aizietu un paskatītos uz šiem spēlētājiem.

     [+] [-]

, 2008-10-03 22:07, pirms 16 gadiem
osisd rakstīja: Atceros Latvijas radio 1 programmas "Piespēle" studijā bija Gorkšs. Tas bija EURO 2008 laikā. Viņš teica, ka viņa favorīti ir Itālija, kas atšķirībā no Vācijas spēlē skatāmu un skaistu futbolu.
Gorkšs pārāk daudz galvu atsitis... Skatāmu futbolu itālija spēlē... Gorkšs ir mans otrs mīļākais latvijas izlases spēlētājs aiz Višņakova, bet to gan viņš stulbi pateicis..