Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kuranji: "Apzinos, ka pieļāvu kļūdu"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kuranji: "Apzinos, ka pieļāvu kļūdu"
Kevins Kuranji
Foto: AFP

Vācijas izlases uzbrucējs Kevins Kuranji atzinis, ka pieļāvis kļūdu pametot savu izlasi sestdienas spēlē, taču tāpat atzinis, ka viņam ir bijuši savi iemesli.

Atgādināsim, ka ''Schalke 04'' uzbrucējs pameta Vācijas komandu sestdienas 2010. gada Pasaules kausa atlases turnīra spēles pret Krieviju pārtraukumā, sadusmojoties par to, ka nav iekļauts komandas pieteikumā. Komandas treneris Joahims Lēvs izteicies, ka viņa vadībā Kuranji izlasē vairs nespēlēs.

Pats Kuranji preses konferencē atzinis, ka pieļāvis kļūdu pametot izlasi: "Es pieļāvu kļūdu un apzinos to. Šajā situācijā atstāt stadionu bija labākais, ko es varēju izdarīt. Es jau sazinājos ar Lēvu, pastāstot viņam to, ko es jutu pēdējos trīs gadus. Sapņoju spēlēt izlases sastāvā savā laukumā 2006. gada finālturnīrā, taču netiku komandas pieteikumā. Es vienmēr esmu spēlējis ar pilnu atdevi gan kluba, gan izlases rindās. Tie, kuri pazīst mani, pateiks, ka es nekad nedaru tā, kā izdarīju sestdien, taču arī mani var saprast.

Gribu atvainoties komandas priekšā, domāju, ka es to pievīlu sestdien. Nezinu, vai pat mans tēvs varēs mani saprast. Gribu pateikties visiem tiem, kuri mani atbalstīja šajās grūtajās dienās. Treneris pieņēma lēmumu mani vairs nekad neiekļaut izlasē, taču to viņš pieņēma vēl pirms mūsu telefona sarunas, kurā es viņam atvainojos. Viņš pieņēma manu atvainošanos, bet tagad jau vairs neko nevar mainīt.

Tagad pilnībā koncentrēšos spēlēšanai klubā, jau no otrdienas atsākšu treniņus. Skaidrs, ka visa šī ažiotāža negatīvi mani ietekmēs, taču ceru, ka cilvēki drīz nomierināsies. Man vēl ir daudzi mērķi, kurus vēlos sasniegt."

Izmantotie resursi:
schalke04.de

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-14 00:36, pirms 16 gadiem
Tas ir sports ar visām emocijām.Ja Lēvs ir normāls treneris tad dos iespēju sevi pierādīt.Apbrīnoju Naumovu cik reižu ir nācies akceptēt trenera izvēli par sliktu sev un vienmēr ar izpratni ir izturējies,lai gan iekšā varbūt vārās vēl vairāk kā Kuranji.

  -3 [+] [-]

, 2008-10-14 10:12, pirms 16 gadiem
Pareizi darija,pakaļā to Lēvu,nekad neaizmirsīšu viņa debilo sejas izteiksmi pēc EČ fināla tiesneša svilpes