Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Teksta tiešraide: Armēnija - Latvija 4:1 (spēle noslēgusies)

Emils Ozerinskis

Latvijas futbola izlase šodien Armēnijas galvaspilsētā Eravanā uzsākusi jauno UEFA Nāciju līgas ciklu, debitējot C līgā. Pirmie Latvijas futbola izlases pretinieki ir Armēnijas futbolisti. Spēlei varat sekot Sportacentrs.com piedāvātajā teksta tiešraidē un LTV7 tiešraidē.

Sliktākā spēle Paolo Nikolato vadībā Latvijas izlasei ir noslēgusies. Kaunpilns sniegums un pelnīta sakāve ar 1:4. Izlases treneru korpusam būs daudz pārdomu pirms otrdienas spēles ar Fēru salām.

90'+1 Piecas kompensācijas laika minūtes iesākas ar kārtējiem armēņu bīstamajiem mēģinājumiem šturmēt Latvijas vārtus.

86' Bumba ceturto reizi nonāk Latvijas vārtos - 1:4. Latvijas komandas aizsardzība tikai noskatās, kā uz priekšu dodas uz maiņu iznākušais Grants Leons Ranos. Viņa adresētā bumba nonāk pie Eduarda Spertsjana. Armēnis spēcīgi no pašas vārtu priekšās raida bumbu tieši tur, kur bija iecerējis.

82' Ikaunieks tiek nomainīts. Kā pēdējais papildinājums no soliņa spēlē iesaistās Renārs Varslavāns.

80' Spēle līdz asinīm... Ikauniekam uzplēsta brūce un laukumā nāk Latvijas izlases medicīnas personāls, lai apstādinātu Latvijas izlases labākā vārtu guvēja asiņošanu.

78' Jānis Ikaunieks noorganizē ātro pretuzbrukumu. Pie pretinieku soda laukuma tikušais Vladislavs Gutkovskis paskopojās ar bumbu un neatdot piespēli brīvā līnijā skrienošajam Andrejam Cigaņikam. Dienvidkorejā spēlējošā uzbrucēja sitiens izrādās vājš un nesagādā vārtsargam problēmas.

77' Paviršības seko viena otrai un Latvijas izlase ar neprecīzu piespēli savā laukumā pusē uzdāvina bumbu pretiniekiem.

73' Latvijas izlases aizsardzība tiek vazāta savā soda laukumā. Aizsargi noraugās kā ar bumbu izrīkojas Zelarjans līdz talkā nāk Ikaunieks, kuram izdodas atbrīvot pretinieku trešo vārtu autoru no bumbas.

69' Jānis Ikaunieks kļūst par otro Latvijas futbolistu, kurš Erevānā sodīts ar dzelteno kartīti. Līdz neizteiksmīgās spēles beigām vēl 20 minūtes.

65' Laukumā turpinās problēmas. Armēņi ir daudz tuvāk ceturtajiem vāriem nekā latvieši otrajiem.

63' Itāļu speciālists ir neapmierināts ar esošo situāciju un veic četrkāršo maiņu! Laukumā nāk Vladislavs Gutkovskis, Daniels Balodis, Roberts Savaļnieks un Dmitrijs Zelenkovs.

61' Baltajās formās tērptajiem futbolistiem padodas izveidot nelielu ofensīvu. No labā flanga raidītajai bumbai nedaudz garām palido Lūkass Vapne.

57' Atkal draudu zvani pie Latvijas vārtiem. Armēnijas futbolisti izspēlē stūra sitienu, viesu komandai brīnoties par pretinieku izpildījumu un ļaujot apdraudēt savus vārtus.

52' Rīga dimd! Un ausīs dimd arī Rihardam Matrevicam. Zelarjans no savas laukuma puses izpilda sitienu un raida bumbu pāri tālu izgājušajam Latvijas izlases vārtsargam. Bumba trāpa pa vārtu pārliktni un veiksmīgā kārtā atlec atpakaļ laukumā, nevis ceturto reizi nonāk latviešu vārtos.

51' Latvijas izlase dodas uz priekšu. Cigaņiks no kreisā flanga cenšas izdarīt centrējumu, taču bumba nonāk soda laukuma vidū, kur nav neviens cits bez armēņu vārtsarga.

48' Katastrofāls otrā puslaika sākums. Rezultāts kļuvis 1:3. Savu vārtu priekšā Kaspars Dubra netiek galā ar pretinieku uzbrucēju Lukasu Zelarjanu, kurš no pašas vārtu priekšas var izpildīt sitienu un trešo reizi likt zvejot Matrevicam bumbu ārā no vārtu tīkla.

46' Komandas atgriezušās no puslaika pārtraukuma, apmainījušās laukuma pusēm un sākušas spēles otro daļu. Bumba armēņu rīcībā.

45'+1 Smags pirmais puslaiks ir noslēdzies. Arī kompensācijas laikā Matrevicam nācās lēkt pēc bumbas, lai nepieļautu tās nonākšanu vārtos trešo reizi. Puslaika apspriedē Latvijas komanda iet pie rezultāta 1:2, taču spēles ritējums pagaidām neļauj lolot ilūzijas par pozitīvu iznākumu.

45' Ugunsgrēks Latvijas izlases vārtu priekšā. Vienam bīstamam momentam seko otrs. Daudz netrūkst līdz atkārtotam Dubras autogolam. Pēc Artura Sebrojana sitiena centa aizsargs lika kāju priekšā bumbas lidojumam un pēc rikošeta pavisam mazliet bumba aizspurdz garām vārtiem.

44' Andreja Cigaņika potenciāli bīstamu uzbrukumu cauri kreisajai malai aprauj bumbas izripošana ārpus laukuma līnijām. Priekšā pēdējā pirmā puslaika minūte.

40' Vienatnē pret vārtsargu nonāk Uldriķis, apvadot Čančareviču un raidot bumbu tukšos vārtos. Neviens no aizsargiem viņam pakāļ neskrēja, jo ļoti pārliecinoši tika fiksēts aizmugures stāvoklis. Vai Uldriķis dzirdēja tiesneša svilpi vai nē, tas paliek uz paša futbolista sirdsapziņas.

35' Latvija gūst vārtus, sitot bumbu savā cietkosnī! Kaspars Dubra neiztur armēņu spiedienu. Pēc piespēles saņemšanas no vārtsarga pieredzējušais centra aizsargs pārsit bumbu pāri Matrevica galvai, ielidinot bumbu savos vārtos. Rezultāts kļuvis nelabvēlīgs - 1:2.

Uldriķim tiek atņemts astotais vārtu guvums valstsvienības rindās, jo spēles protokolā viņa vārti pārlaboti uz Georgi Arutiunana autogolu.

28' Pēc ilgāka brīža Latvijas izlase beidzot atkal šturmē pretinieku soda laukumu. Tiek nopelnīts stūra sitiens, taču kapteiņa Kristera Tobera pārkāpums pret Ugočukvu Ivu to aprauj.

22' Serbu tiesnesis Nedans Minakovičs izvelk no kabatas brīdinājuma kartīti un parāda to Lūkasam Vapnem, kurš kļūst par pirmo dzelteno plāksteri saņēmušo spēles dalībnieku. Sekojošais standarts atkal iezvana draudus pie Matrevica vārtiem. Bumba lido tiem garām.

17' Bumbu zem savas kontroles paņēmuši Armēnijas futbolisti. Latvijas valstsvienība nosēdusies savā laukuma puses trešdaļā, bet tik un tā tiek izlaists bīstams uzbrukums caur labo flangu. Matrevics pagūst noreaģēt un aizķert bumbu, lai tā nenonāktu vārtu tālajā stūrī.

14' Pēc apmainīšanās ar gūtiem vārtiem komandas sākušas taustīties un meklē to, kurš būs gatavs uzņemties spēles iniciatīvu.

9' Vārti no stūra! Rezultāts 1:1! Pamatsastāva debitants Lūkass Vapne izpilda stūra sitienu. Līdz vārtu priekšā izkritušajai bumbai aizsniedza Roberts Uldriķis, izlīdzinot spēles rezultātu. Šie ir Uldriķa astotie vārti Latvijas valstsvienībā.

6' Bumba Latvijas izlases vārtos! Pirmie brīdinājuma zvani netika saklausīti. Tiek izlaista piespēle no kreisā flanga. Latvijas izlases soda laukumā ar vienu pieskārienu Vahans Bičakčjans raida spēcīgi bumbu zem vārtu pārliktņa. Armēnija priekšā ar 1:0.

3' Draudīgs moments no kreisā spārna. Rihards Matrevics nebūt ne droši tiek galā ar vārtu priekšā izlēkušo bumbu.

Spēle sākusies! Ar bumbu sāk Latvijas izlase, mēģinot veikt tālo piespēli, kas īpaši tālu pāri laukuma centra līnijai nelido.

Kā pamatvārtsargu izlases galvenais treneris izraudzījies Rihardu Matrevicu, kamēr uzbrukuma smaile uzticēta Robertam Uldriķim. Interesanta izvēle notikusi labās malas pussarga pozīcijā, kur pieredzējušā Roberta Savaļnieka vietā sākuma sastāvā tiek sūtīts Alvis Jaunzems.

Savu debiju Latvijas izlases sākuma vienpadsmitniekā sāks Lūkas Vapne, kura laicīgu neiekļaušanu sarkanbaltsarkanajā komandā kā kļūdu atzinis iepriekšējais izlases treneris Dainis Kazakevičs.

Nāciju līgas spēles ar šī cikla sākumu vērojamas LTV7 tiešraidēs.

Armēnija - Latvija 4:1
Vārti: Bičakčjans 6', Arutiunans 9' (s.v.), Zelarjans 48', Spertsjans 86' - Dubra 35' (s.v.)
Latvija: Matrevics - Tobers, Dubra (Balodis 63'), Jurkovskis - Cigaņiks, Saveļjevs, Vapne (Zelenkovs 63'), Jaunzems (Savaļnieks 63') - Dašķevičs (Gutkovskis 63'), Uldriķis, J. Ikaunieks (Varslavāns 82').
Galvenais tiesnesis: Nedans Minakovičs (Serbija)

Lasāmgabali par Latvijas futbola izlasi

Pirmsspēles apraksts: Latvijas futbolisti Erevānā debitēs Nāciju līgas C divīzijā
Sastāva aprises: Latvijas izlase debijai C līgā gatavojas bez diviem pussargiem
Intervija ar R. Uldriķi: Starkova padomi, prezidenta Lamborghini un vārti Pirejā
Intervija ar Gutkovski: Par traumām, investīcijām, vēlmi būt izlasē

1 2 3 4 114 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2024-09-07 18:55, pirms nedēļas
Nu vai tiešām nav labāka komentētāja par to Auziņu?! 😡

  +5 [+] [-]

, 2024-09-07 18:57, pirms nedēļas
Jā, Auziņš, nu ziepes 😂

  -3 [+] [-]

, 2024-09-07 18:58, pirms nedēļas
siikaisss rakstīja: Nu vai tiešām nav labāka komentētāja par to Auziņu?! 😡
Bet forši,jo Auziņš ir visu laiku pozitīvs.😃

  +4 [+] [-]

, 2024-09-07 18:59, pirms nedēļas
siikaisss rakstīja: Nu vai tiešām nav labāka komentētāja par to Auziņu?! 😡
to pašu padomāju

  +1 [+] [-]

, 2024-09-07 19:01, pirms nedēļas
Super viesi studijā bija, raudzīs spēli

     [+] [-]

, 2024-09-07 19:07, pirms nedēļas
Un turpinās aitu skrējiens 😒😒😒

  +1 [+] [-]

, 2024-09-07 19:08, pirms nedēļas
stabili iesākuši.

     [+] [-]

, 2024-09-07 19:09, pirms nedēļas
Opapā

  -1 [+] [-]

, 2024-09-07 19:09, pirms nedēļas
nice

     [+] [-]

, 2024-09-07 19:10, pirms nedēļas
Paredzu ka Daskevics un Seveljevs būs vājie posmi

  +1 [+] [-]

, 2024-09-07 19:10, pirms nedēļas
armēņi ir tik labi, viņi sit bumbu vārtos abos laukuma galos
bet prieks redzēt tik ātru atspēlēšanos

  +1 [+] [-]

, 2024-09-07 19:10, pirms nedēļas
Savaļnieku aizsardzībā un cigaņiku pa malu, tā bij jāspēlē

     [+] [-]

, 2024-09-07 19:12, pirms nedēļas
Skatāmies pozitīvi

     [+] [-]

, 2024-09-07 19:12, pirms nedēļas
Ir kāds links kur vērot maču? Ltv7 nav pieejams man.

  -1 [+] [-]

, 2024-09-07 19:14, pirms nedēļas
Vapne un Uldriķis sasitīs armēņiem vel

  +3 [+] [-]

, 2024-09-07 19:15, pirms nedēļas
Ja Nikolato grib presingot aktīvi, tur Uldriķis ir bezjēdzīgs, tik daudz mēs zinām

     [+] [-]

, 2024-09-07 19:16, pirms nedēļas
Pa ltv7 arī rāda, 😁 kādēļ netiek pieminēts

     [+] [-]

, 2024-09-07 19:17, pirms nedēļas
Kādam nav kāds citts links bez replay.lsm kurš vienmēr raustās

     [+] [-]

, 2024-09-07 19:21, pirms nedēļas
Nāksies Seru Daini lūgt atgriesties jūtu

     [+] [-]

, 2024-09-07 19:26, pirms nedēļas
Daščevičš?

     [+] [-]

, 2024-09-07 19:27, pirms nedēļas
Te visi nomira vai man nets

     [+] [-]

, 2024-09-07 19:30, pirms nedēļas
Mēs esam pelnījuši uzvaru jo tur Iwu spēlē

     [+] [-]

, 2024-09-07 19:33, pirms nedēļas
fall in love rakstīja: Ja Nikolato grib presingot aktīvi, tur Uldriķis ir bezjēdzīgs, tik daudz mēs zinām
Jā, tāds pus-pressings sanāk tikai.

  +3 [+] [-]

, 2024-09-07 19:34, pirms nedēļas
Dēļ Auziņa skatos bez skaņas.

  +2 [+] [-]

, 2024-09-07 19:36, pirms nedēļas
Dubra turpina būt rezultatīvs

     [+] [-]

, 2024-09-07 19:36, pirms nedēļas
olē olē olē........

     [+] [-]

, 2024-09-07 19:37, pirms nedēļas
Ey, kādam ir tas links?

     [+] [-]

, 2024-09-07 19:37, pirms nedēļas
Rezultatīvi.

     [+] [-]

, 2024-09-07 19:38, pirms nedēļas
lol, nu malacis savos iesita....

  +2 [+] [-]

, 2024-09-07 19:38, pirms nedēļas
Vajag Ozolu vārtos, tas bija kārtīgs vecis, šitie Matrevici neder starptautiskām spēlēm...

  +2 [+] [-]

, 2024-09-07 19:38, pirms nedēļas
reāli nav tā pārliecība džekiem kājās un tāpēc arī ir tādas stulbas kļūdas. to arī varēja Dubram sejā redzēt un viņš ir veterāns šajā izlasē ibio

  +1 [+] [-]

, 2024-09-07 19:39, pirms nedēļas
merseysider rakstīja: Ey, kādam ir tas links?
https://myfootball.top/11426537-arm...

  +1 [+] [-]

, 2024-09-07 19:39, pirms nedēļas
Nikolato pieprasa presingot un nebaidīties - pie tā mūsējiem ir grūti pierast!

  +1 [+] [-]

, 2024-09-07 19:39, pirms nedēļas
Šitais ir "Nikolato spešals"? Kā var 2x tādu pašu golu paši sev iesist?

     [+] [-]

, 2024-09-07 19:40, pirms nedēļas
🤣🤣🤣🤣😡😡😡 Šitie vīri hokeju nespēlēs, jo pirmā sadursme var būt letāla.Bet gols gan bija skaists, vismaz trāpīja vārtu taisnstūrī.
1 2 3 4 114 komentāri