Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Itālijas čempione ''Milan'' pagarina līgumu ar galveno treneri Pjoli līdz 2025. gadam

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Itālijas čempione ''Milan'' pagarina līgumu ar galveno treneri Pjoli līdz 2025. gadam
Stefano Pjoli. Foto: EPA/Scanpix

Pašreizējā Itālijas A sērijas čempione ''Milan'' šodien pavēstījusi par līguma pagarināšanu ar galveno treneri Stefano Pjoli līdz 2025. gadam.

57 gadus vecais itālis Stefano Pjoli pie ''Milan'' komandas stūres stājās 2019. gada oktobrī – dienu pēc iepriekšējā trenera Marko Džampaulo atlaišanas. Nepilnās trīs sezonās, Pjoli vadot ''Milan'', komanda progresējusi, ieņemot attiecīgi sesto, otro un pirmo vietu.

Kluba paziņojumā teikts, ka līgums ar itāļu speciālistu pagarināts līdz 2025. gada 30. jūnijam.

Trenera karjeras laikā ilggadējais Florences ''Fiorentina'' centra aizsargs vadījis arī Salerno ''Salernitana'', ''Bologna'', ''Modena'', ''Sassuolo'', ''Piacenza'', ''Grosseto'', ''Chievo'', ''Palermo'', Romas ''Lazio'', ''Fiorentina'' un arī ''Milan'' sīkstāko konkurenti ''Inter''.

Šajā sezonā Pjoli vadītā ''Milan'' pēc 12 mačiem ieņem trešo pozīciju ar 26 punktiem. Līdere ar 32 punktiem ir ''Napoli''.

Izmantotie resursi:
https://www.acmilan.com/en/news/art...