Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Groso gatavs šķirties no 300 tūkstošiem, lai pievienotos ''Juventus''

Groso gatavs šķirties no 300 tūkstošiem, lai pievienotos ''Juventus''
Fabio Groso
Foto: AFP

Itālijas izlases un Francijas futbola kluba ''Lyon'' aizsargs Fabio Groso ir gatavs šķirties no 300 tūkstošiem sterliņu mārciņām, lai izdotos viņa pāreja uz Itālijas klubu ''Juventus''.

Jau labu laiku norit pārrunas starp ''Lyon'' un ''Juventus'' par Groso iespējamo pievienošanos vecajai sinjorai. Tika minēts, ka darījums tiks pabeigts jau ceturtdien, kad notika UEFA Čempionu līgas grupu turnīra izloze, taču tā nenotika, jo klubi nespēja vienoties par pārejas summu. Tiek lēsts, ka ''Lyon'' par 31 gadus veco itāļu futbolistu vēlas saņemt vismaz trīs miljonus sterliņu mārciņu, bet itāļi nevēlas maksāt vairāk par diviem.

Spēlētājs paziņojis, ka gatavs šķirties no 300 tūkstošiem sterliņu mārciņām, kurus franču klubs viņam ir parādā par dažādiem bonusiem, lai sekmētu minēto darījumu.
Pašlaik pārrunas iegājušas strupceļā, taču Groso, kā redzams, ir gatavs šķirties no prāvas summas, lai tikai izdotos atgriezties Itālijā un pievienoties ''Juventus'', kurai šosezon pievienojušies lieliski spēlētāji un uzstādīti augsti mērķi.

2006. gada pasaules čempions franču klubam pievienojās 2007. gadā, kad pārnāca no Milānas kluba ''Inter''. Pirms tam Itālijas izlases aizsargs (valstsvienības rindās aizvadījis 45 spēles un guvis trīs vārtus) pārstāvējis tikai itāļu klubus - ''Palermo'', ''Perugia'' un ''Chieti''.

Atgādināsim, ka šajā vasarā komanda pievienojušies tādi spēlētāji kā itāļu aizsargs Fabio Kanavaro (35, no ''Real Madrid'' – brīvais aģents), kā arī Brazīlijas izlases pussargi Djēgo (24, ''Werder Bremen'') un Felipi Melo (26, ''Fiorentina''), kā arī Urugvajas izlases aizsargs Martins Kaseress (22, izīrēts no ''Barcelona'').

Izmantotie resursi:
football-italia.net

  +3 [+] [-]

, 2009-08-30 02:17, pirms 15 gadiem
nu ļoti pozitīva ziņa. jo kreisais flangs tiešām Juvei pēdējās divas sezonas ir bijis vājākā vieta. kopš Kjelīni pārlikšanu centrā kreisā mala tika piešķirta Molinaro un viņš nebija ticis galā ar uzdevumiem, kas jādara spēlējot tajā pozīcijā. un Groso ir joprojām ļoti labā formā. es jau domāju, ka līdz ar Kanavaro atnākšanu un Legrotaljes labo formu šie divi aizsargi sastādīs centra aizsargu pāri, bet Kjelīni beidzot tiks atgriezts viņa kreisais flangs, bet pēc pirmām spēlēm spriežot tā tomēr nenotiks, jo Kjelīni joprojām bija centrā. bet, ja Groso pāries uz Juvi, tad vismaz Molinaro būs aizstāts. protams, ka labs papildinājums.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-30 02:21, pirms 15 gadiem
jaa sho speeleetaaju lapraat redzeetu visu laiku labaakajaa klubaa

     [+] [-]

, 2009-08-30 02:24, pirms 15 gadiem
Es turu īkšķus, lai darījums tomēr notiktu. Tas būtu ko vērts

     [+] [-]

, 2009-08-30 02:31, pirms 15 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Es turu īkšķus, lai darījums tomēr notiktu. Tas būtu ko vērts
Es tikai pievienojos īkšķu turētājiem, tas būtu lielisks papildinājums.

  -2 [+] [-]

, 2009-08-30 09:12, pirms 15 gadiem
mellene rakstīja: jaa sho speeleetaaju lapraat redzeetu visu laiku labaakajaa klubaa
Ajax?

     [+] [-]

, 2009-08-30 09:19, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: nu ļoti pozitīva ziņa. jo kreisais flangs tiešām Juvei pēdējās divas sezonas ir bijis vājākā vieta. kopš Kjelīni pārlikšanu centrā kreisā mala tika piešķirta Molinaro un viņš nebija ticis galā ar uzdevumiem, kas jādara spēlējot tajā pozīcijā. un Groso ir joprojām ļoti labā formā. es jau domāju, ka līdz ar Kanavaro atnākšanu un Legrotaljes labo formu šie divi aizsargi sastādīs centra aizsargu pāri, bet Kjelīni beidzot tiks atgriezts viņa kreisais flangs, bet pēc pirmām spēlēm spriežot tā tomēr nenotiks, jo Kjelīni joprojām bija centrā. bet, ja Groso pāries uz Juvi, tad vismaz Molinaro būs aizstāts. protams, ka labs papildinājums.
es Molinaro nevērtētu tik zemu. pirms sezonas pārbaudes mačos demonstrēja labu sniegumu. taču,protams, Grosso būtu labs un salīdzinoši lēts papildinājums.

     [+] [-]

, 2009-08-30 10:10, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: un Groso ir joprojām ļoti labā formā.
Par šo gan es tev neieteiktu būt tik pārliecinātam. Pagājušajā sezonā Groso bija drausmīgā formā, un arī pārbaudes spēles neliecināja, ka būtu kas mainījies. Bet prom viņam ir jātiek, jo pašam būs labāk. Galu galā izskatās, ka šobrīd viņam ir maz variantu izkonkurēt Sisoko.

     [+] [-]

, 2009-08-30 10:49, pirms 15 gadiem
suvass rakstīja: Par šo gan es tev neieteiktu būt tik pārliecinātam. Pagājušajā sezonā Groso bija drausmīgā formā, un arī pārbaudes spēles neliecināja, ka būtu kas mainījies. Bet prom viņam ir jātiek, jo pašam būs labāk. Galu galā izskatās, ka šobrīd viņam ir maz variantu izkonkurēt Sisoko.
nu jā, neesmi daudz viņu redzējis pagājušajā sezonā, bet domju, ka par Molinaro labāks viņš tik un tā bija. vismaz dažās spēlēs.

sermulis, jā, slikts viņš nav un demonstrēja labu spēli bieži, bet viņš ir no tiem, kas vienu spēli var nospēlēt izcili, un tad trīs vienkārši atbaidoši. :| un Juvē tādu aizsargu ir daudz - Zebina, Legrotalje (lai gan ir progress), Grigera..

     [+] [-]

, 2009-08-30 11:29, pirms 15 gadiem
Tagad varu piekrist Leskota teiktajam. Bet ne visi ir gatavi škirties no 300 štukām.

  -1 [+] [-]

, 2009-08-30 11:41, pirms 15 gadiem
Jā Juventos Būs Jauns Labs Aizsargs!
Ja Tiks Laukumā!

  -2 [+] [-]

, 2009-08-30 11:53, pirms 15 gadiem
Didier Drogba#11 rakstīja: Jā Juventos Būs Jauns Labs Aizsargs!
Ja Tiks Laukumā!
Dīvains esi? Kā vispār iespējams aizdomāties līdz situācijai, ka pasaules čempions var netikt laukumā?

  -1 [+] [-]

, 2009-08-30 19:20, pirms 15 gadiem
mellene rakstīja: jaa sho speeleetaaju lapraat redzeetu visu laiku labaakajaa klubaa
Nē,nē.. Reālam vai MU viņu nevajag

     [+] [-]

, 2009-08-31 02:26, pirms 15 gadiem
CiCinSH rakstīja: Nē,nē.. Reālam vai MU viņu nevajag
Reāls ir naudas vienība