Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Dunga: ""Juventus" nepareizi izmanto Melo un Djēgo"

Dunga: ""Juventus" nepareizi izmanto Melo un Djēgo"
Djēgo un Felipe Melo
Foto: Digitale/Scanpix

Brazīlijas izlases galvenais treneris Dunga uzskata, ka Turīnas "Juventus" neefektīvi izmanto abus brazīliešu pussargus – Felipi Melo un Djēgo, kuri vecajai sinjorai pievienojās aizvadītajā vasarā.

Atgādināsim, ka abi brazīliešu pussargi tikai aizvadītajā sezonā pievienojas Turīnas klubam. 24 gadus vecais Djēgo par 24,5 miljoniem eiro pārcēlās no Vācijas Bundeslīgas kluba Brēmenes "Werder'', bet Felipe Melo (26) par 25 miljoniem pārgāja no cita itāļu kluba "Fiorentina". Jāatzīmē, ka mēneša vidū pēc itāļu radio kanāla "Rai Radio" veiktās aptaujas Melo tika atzīts par Itālijas čempionāta ''Serie A'' aizvadītā gada neveiksmīgāko futbolistu, ''iegūstot'' ''Bidone d'Oro'' jeb ''zelta miskasti''.

Brazīlijas izlases treneris Dunga uzskata, ka abi valstsvienības spēlētāji savā klubā tiek nepareizi izmantoti, kā rezultātā arī izpelnījušies kritiku: "Es gan negribētu kritizēt nedz Melo, nedz Djēgo. "Juventus" rindās viņi ir kļuvuši par upuriem, nevis par tiem, kuri visu sabojā. Piemēram, Melo Brazīlijas izlases rindās vienmēr demonstrējis augstu spēles līmeni. Grūti teikt, vai viņam pašreiz ir sportiskās formas kritums vai vienkārši iestājusies dziļa krīze un zudusi pārliecība par saviem spēkiem.

Uzskatu, ka Djēgo un Melo Turīnā ir saskārušies ar veselu virkni problēmu. Pirmkārt, viņi joprojām īsti nevar adaptēties jaunajā komandā, bet otrkārt, viņus neizmanto tajās pozīcijās, kurās viņi ir pieraduši spēlēt, kas liedz abiem spēlētājiem parādīt to, uz ko viņi patiešām ir spējīgi. Kopā ar Felipi vienmēr ir jābūt cilvēkam, kurš palīdzēs viņam darboties arī aizsardzībā. Savukārt Djēgo ir jādod vairāk brīvības uzbrukumā, tad mēs ieraudzīsim to Djēgo, kurš spēlēja "Werder" rindās. Lai nu kā, viņiem, tāpat kā arī visai komandai, vēl ir laiks sevi pierādīt. Domāju, ka pēc ziemas brīvdienām "Juventus" spēlēs daudz labāk," savas domas pauda 46 gadus vecais Brazīlijas izlases treneris.

Izmantotie resursi:
corrieredellosport.it

  +5 [+] [-]

, 2009-12-29 18:47, pirms 14 gadiem
Melo ir natural deep lying playmaker, īsti nevar izpausties, ja galvenais dirigēnts laukumā ir Djēgu, kuram blakus kreisajā malā šad tad parādās Džiovinko. Visa problēma slēpjas faktā, ka abi brazīlieši ir pieraduši spēlēt ar bumbu, Melo šobrīd pilda Momo funkcijas, tomēr neveiksmīgi. Djēgu ar laiku adaptēsies, pat nezinu, ko iesākt ar Melo.

  +5 [+] [-]

, 2009-12-29 18:48, pirms 14 gadiem
24 gadus vecais Djēgo par 24,5 miljoniem eiro pārcēlās no Vācijas Bundeslīgas kluba Minhenes "Bayern"
----------------

ej nu ej?
Slēpts komentārs: Flash-Kresh

  +4 [+] [-]

, 2009-12-29 18:54, pirms 14 gadiem
Diivaini .... pa kuru laiku Djeego pie bavaarieshiem paspeejis pabuut Pietam veel Bavaarieshi 24 ljemonus uzvaariija

  +3 [+] [-]

, 2009-12-29 18:55, pirms 14 gadiem
oscarsq rakstīja: 24 gadus vecais Djēgo par 24,5 miljoniem eiro pārcēlās no Vācijas Bundeslīgas kluba Minhenes "Bayern"
----------------

ej nu ej?
Jā, paldies! Labots

  +8 [+] [-]

, 2009-12-29 19:02, pirms 14 gadiem
viņus abus vismaz vieno draudzība (skatīt attēlā)

  +7 [+] [-]

, 2009-12-29 19:09, pirms 14 gadiem
Tā bilde tāda divdomīga.

  +2 [+] [-]

, 2009-12-29 22:00, pirms 14 gadiem
gengsta10 rakstīja: Tā bilde tāda divdomīga.
Mīļi.

     [+] [-]

, 2009-12-29 22:02, pirms 14 gadiem
Melo izskatās, ka tiešām ir paša personīgā krīze. lai gan viņš arī nespēlē tik slikti, kā daudzi apgalvo. jā, visi no viņa gaidīja to, ko viņš darīja Fiorentinā pagāšgad, bet ir tādi spēlētāji, kuriem ir vajadzīgs laiks adaptācijai jaunajā klubā. Juve spēlē citādu futbolu nekā Fiore. bet Djēgo, manuprāt, ir pietiekami daudz brīvības. pat pārāk daudz. tik daudz, ka ieskrienoties tukšā laukumā vairs nav spēka padot labu piespēli vai izpildīt sitienu. Djēgo jāstrādā pie pozīcijas izjūtas. viņš laukumā ir pārāk brīvs. Juventus jau nav Brazīlijas izlase. Juvē diemžēl nav arī apkārt Djēgo viņa klases spēlētāji, kuri piesegs.

     [+] [-]

, 2009-12-30 01:10, pirms 14 gadiem
pareizi vardi!!!

     [+] [-]

, 2009-12-30 10:22, pirms 14 gadiem
Djēgu noteikti pielāgosies itāliešu futbolam. Nav jau joka lieta, ja tev jāpāriet no vāciešu spēles manieres uz itāliešu. Uzskatu, ka Djēgu pēc laiciņa būs "Juves" uzbrukuma galvenais motors, jo tāpēc jau viņu nopirka. Tomēr jāpiekrīt arī Dungam, jo pagaidām neizskatās, ka Ferraram izdotos līdz galam izprast problēmas, kas liedz brazīliešu pussargam izpausties.

Melo. Skumjš gadījums. Biju priecīgs, kad "Juve" viņu dabūja, bet tagad būtu priecīgāks, ja brazīlietis būtu palicis "Viola". Neiederas viņš "Juves" plānos.