Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Lamela pievienojas "Spurs", Ļajičs – "Roma"

Žanis Timšāns
Žanis Timšāns

Oficiāli: Lamela pievienojas "Spurs", Ļajičs –  "Roma"
Adems Ļajičs un Eriks Lamela
Foto: scanpix sweden, digitale/scanpix

Aizvadītajās dienās aktīvi transfēru tirgū iesaistījusies Itālijas “AS Roma”, kura oficiāli apstiprinājusi “Tottenham” 30 miljonu eiro piedāvājumu par Eriku Lamelu un iegādājusies Ademu Ļajiču no “Fiorentina” par 11 miljoniem eiro.

Lamela, kurš uz “Roma” pārcēlās no Argentīnas kluba “River Plate” 2011. gadā, nu ir kļuvis par “Spurs” piekto šīsvasaras jaunieguvumu. Argentīnas valstsvienības uzbrucējs palīdzēs klubam aizvietot Gareta Beila atstāto tukšumu sastāvā. Kā trešdien paziņoja Londonas kluba galvenais treneris Andrē Vilašs Boašs, tad Beils ir tuvu rekordlielajai pārejai uz Madrides “Real”.
21 gadu vecais Lamela piedzīvoja lielisku sezonu Itālijas galvaspilsētas komandā, gūstot 15 vārtus 36 spēlēs un palīdzot “Roma” finišēt sestajiem A Sērijā. Diemžēl, ar to nepietika, lai klubs kvalificētos eirokausiem, papildus, Giallorossi cieta zaudējumu arī Itālijas kausa finālā pilsētas sīkstākajiem pretiniekiem “Lazio”. Tagad futbolists centīsies parādīt to pašu sniegumu arī “Spurs”, kuri piekrita maksāt papildus piecus miljonus eiro, ja Lamela izpildīs atsevišķus līguma punktus.

Serbijas valstsvienības pussargs Adems Ļajičs parakstīja četru gadu līgumu ar “Roma” pēc pavadītiem gandrīz trīs gadiem Florences formā. Arī šajā līgumā ir ietverts punkts par papildus četriem miljoniem eiro, kas ir atkarīgi no futbolista sasniegumiem klubā. 21 gadu vecais serbs līdz šim bija vairāku grandu redzeslokā, ieskaitot Premjerlīgas klubus “Liverpool” un “Spurs”. Futbolists izlēma savu attīstību Itālijā turpināt Rudi Garsijas vadībā.
Ļajičs savu karjeru uzsāka “Partizan Belgrade”, kur, debitējot 17 gadu vecumā, 57 spēlēs guva 12 vārtus. Pāreja uz Mančestras “United” 2009. gadā cieta neveiksmi, jo spēlētājam neizdevās iegūt darba atļauju, kas stimulēja pussargu pārcelties uz Itālijas “Fiorentina” 2010. gada janvārī. Pagājušajā sezonā Ļajičs guva 11 vārtus 28 spēlēs un palīdzēja “Fiorentina” izcīnīt ceturto vietu Itālijas augstākajā līgā.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...

     [+] [-]

, 2013-08-29 09:23, pirms 11 gadiem
Domāju, ka ilgtermiņā Spurs no Beila pārdošanas varētu pat iegūt. Šogad viņi ir ļoti labi iepirkušies un kad jaunie spēlētāji pieradīs pie komandas, viņi varētu reāli pretendēt uz top 4.

  +3 [+] [-]

, 2013-08-29 12:59, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Domāju, ka ilgtermiņā Spurs no Beila pārdošanas varētu pat iegūt. Šogad viņi ir ļoti labi iepirkušies un kad jaunie spēlētāji pieradīs pie komandas, viņi varētu reāli pretendēt uz top 4.
Piekrītu, EL jau pierādīja, ka Beils viens nav racējs. Tagad ar šādiem pastiprinājumiem Spurs pat nejutīs Beila prombūtni, ja spēlētāji saspēlēsies. Veidojas diez gan interesanta komanda, kas atkal sagādās Arsenalam zobusāpes par 4ās vietas iegūšanu.

  -1 [+] [-]

, 2013-08-29 14:54, pirms 11 gadiem
"Futbolists, nesaskaņu rezultātā, atteicās turpināt savu attīstību Rudi Garsijas vadībā..."

Hei, tieši pie Garsijas viņš arī tagad spēlēs

     [+] [-]

, 2013-08-29 15:38, pirms 11 gadiem
Spuras būs baigais spēks šosezon. Pagaidām tikai neveicās momentu realizāciju. Nez kur liks Lamelu, jo Townsends arī ļoti labi sācis sezonu.