Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Mutu pārceļas uz ''Cesena'', Džovinko paliek Parmā, Borjello pievienojas ''Roma''

Mutu pārceļas uz ''Cesena'', Džovinko paliek Parmā, Borjello pievienojas ''Roma''
24 gadus vecais Sebastians Džovinko, kurš ir viens talantīgākajiem jaunās paudzes itāļu futbolistiem, ''Juventus'' vietā izvēlējies palikt ''Parma'' vienībā
Foto: digitale/Scanpix

Itālijā daļa starpsezonas ir aiz muguras, un vairāki augstākās futbola sabiedrības ''Serie A'' klubi jau paspējuši iegādāties dažādus spēlētājus un pagarināt līgumus ar vienībā esošajiem futbolistiem. Piedāvājam atskatīties uz dažiem no transfēru notikumiem.

''Juventus'' – ceļā uz atjaunošanos

Vecai senjorei aizvadītā sezona bija vilšanās – septītā vieta un palikšana bez dalības Eirokausos. Kā jau bija gaidāms, tad šajā starpsezonā notikušas vairākas spēlētāju rokādes.
Kā zināms, tad maija beigās ''Juventus'' pievienojās pieredzējušais pussargs Andrea Pirlo, kurš pēc desmit gadu ilgas spēlēšanas ''Milan'' sastāvā pārgāja uz Turīnas vienību. Maija beigās Juvi pievienojās arī kreisās malas aizsargs Reto Cīglers. Šveices izlases spēlētājs likumsakarīgi pameta uz ''Serie B'' izkritušo ''Sampdoria'' vienību un, turpinot Juves reformas, parakstīja ar Turīnas klubu sadarbību uz četrām sezonām.

Līgumu līdz 2016. gadam ar Turīnas milzi pagarinājis Klaudio Markizio, kurš jau 1993. gadā, būdams septiņus gadus vecs, pievienojās ''Juventus'' kluba sistēmai. Ziņojām arīpar četru futbolistu iegādi, kuri aizvadītajā sezonā ieņēma nozīmīgu lomu laukumā.

Nomainījies arī treneris (Luidži Del Neri vietā nācis Antonio Konte), kurš savā sastāvā vēlējās redzēt vienu no talantīgākajiem itāļu jaunās paaudzes pussargiem Sebastianu Džovinko. Šoreiz vēlmes nepārvērtās realitātē, jo pats Džovinko, kurš pieder ''Juventus'' un aizvadītajā sezonā tika izīrēts ''Parma'', apgalvoja, ka vēlas palikt Parmas vienībā. Rezultātā ''Parma'' par trīs miljoniem eiro, kurus samaksās trīs gadu laikā, savā īpašumā ieguva 50% tiesības uz Džovinko. Tas nozīmē, ka 164 centimetrus garais pussargs, kurš aizvadītajā sezonā 32 spēlēs septiņas reizes izcēlās ar vārtu guvumiem, nākamo sezonu pavadīs ''Parma''.

''Milan'' – veterāni pagarina līgumus

Aizvadītās sezonas čempionu nometnē tikmēr vairāki spēlētāji ir pagarinājuši savus līgumus. Viens no tiem ir 35 gadus vecais Klarenss Zēdorfs, kurš Milānā ir no 2002. gada. Nīderlandietis aizvadījis vairāk nekā 200 spēles sarkanmelno rindās un ''Milan'' pavadīs arī nākamo sezonu. Līgumus parakstījuši arī citi pieredzējuši spēlētāji – aizsargs Alesandro Nesta, pussargs Masimo Ambrozini, vārtsargs Flavio Roma, aizsargs Tjagu Silva, pussargs Marks van Bomels, kā arī 37 gadus vecais uzbrucējs Filipo Indzagi, kurš ir trešais visu laiku labākais vārtu guvējs kluba vēsturē.

Kamēr veterāni pagarina līgumus, ''Milan'' pievienojies arī kāds jaunāks spēlētājs. Tas ir 18 gadus vecais pussargs Stefans El Šaravī, kurš jau pamanījies uzspēlēt Itālijas U-21 izlasē. El Šaravī piederēja ''Genoa'', kuras sastāvā viņš aizvadīja vien trīs spēles, savukārt aizvadītajā sezonā pussargs demonstrēja labu sniegumu ''Serie B'', kur bija izīrēts ''Padova''. ''Genoa'' darījuma rezultātā no ''Milan'' saņēma 7,5 miljonus eiro un uz īres tiesībām vācu pussargu Aleksandru Merkelu, kura plānos ietilpst atgriešanās Milānā. ''Dodos uz Dženovu, lai iekrātu pieredzi, bet vēlāk atgriezīšos ''Milan'' kā labāks spēlētājs,'' izteicās Merkels.

''Cesena'' – pastarītei pievienojas Mutu

Arī citos ''Serie A'' klubos spēlētāji pagarina līgumus un maina klubus. Tā kļuvis zināms, ka ''Cesena'', kura sezonu noslēdza 15. vietā, rindās nākamajā sezonā arī 42 gadu vecumā laukumā dosies tās vārtsargs Frančesko Antonioli, kurš aizvadītajā sezonā rādījis pietiekami labu sniegumu, lai tiktu atalgots ar līguma parakstīšanu līdz 2012. gada vasarai. Līgumu līdz 2013. gada vasarai pagarinājis arī vienības kapteinis – 30 gadus vecais Džuzepe Koluči.

Viens no lielākajiem darījumiem ir Adriana Mutu iegāde no Florences ''Fiorentina''. Rumānis ar ''Cesena'' parakstīja līgumu pēc sistēmas 2+1. Bijušais ''Chelsea'' uzbrucējs vēlējās Violu pamest jau janvārī, tomēr viņa vēlmes netika uzklausītas, kā rezultātā sekoja nesaskaņas starp spēlētāju un ''Fiorentina'' vadību. Arī nesaskaņas ar treneri veicināja vēlmi pamest Florenci. Mutu ''Fiorentina'' pavadīja iepriekšējās piecas sezonas, kuru laikā vietējā čempionātā 112 spēlēs atzīmējās ar 54 vārtiem. ''Cesena'' rumānim būs sestais Itālijas klubs (pirms tam pārstāvēti tādi klubi kā Milānas ''Inter'', ''Verona'', ''Parma'' un ''Juventus'').

''Napoli'' – Kavani iepricina fanus un pagarina līgumu

Aizvadītās sezonas pārsteiguma autore ''Napoli'' (čempionātā finišēja trešajā vietā) var būt gandarīta – komandas uzbrukuma līderis Edinsons Kavani pagarinājis līgumu un Neapolē plāno spēlēt līdz 2015. gadam. ''Nākamajā sezonā vēlos sniegt vēl vairāk šīs komandas lieliskajiem līdzjutējiem. Centīsimies vēlreiz cīnīties par Scudetto un ticu, ka ar šiem spēlētājiem un izsalkumu pēc panākumiem, mēs varam sasniegt daudz. Vēlos palikt Neapolē lielisko līdzjutēju un pilsētas attieksmes dēļ,'' pēc līguma pagarināšanas izteicās 24 gadus vecais urugvajiešu uzbrucējs, kurš aizvadītajā sezonā ar 26 gūtiem vārtiem bija otrs rezultatīvākais spēlētājs čempionātā. Atgādinām, ka ''Napoli'' nākamajā sezonā Čempionu līgā startēs jau no grupu turnīra.

''Napoli'' pirmais papildinājums starpsezonā ir Marko Donadels, kurš pārgāja no ''Fiorentina'' un ar Neapoles vienību parakstījis līgumu uz četrām sezonām. Donadels Florencē pavadīja iepriekšējās sešas sezonas un uz ''Napoli'' pārgāja kā brīvais aģents. Pats 28 gadus vecais pussargs ir ļoti laimīgs par veikto pāreju.

''Lazio'' – bez Klozes Romā ierodas arī Luličs

Kā zināms, tad jūnija pirmajā pusē Romas vienība apstiprināja, ka panākusi vienošanos ar Minhenes ''Bayern'' uzbrucēju Miroslavu Klozi. ''Lazio'', gatavojoties nākamajai sezonai, turpina veidot sastāvu. Par trīs miljoniem eiro iegādāts Šveices kluba ''Young Boys'' pussargs Senads Luličs. Ar bosnieti parakstīts līgums uz pieciem gadiem. ''Esmu ļoti laimīgs. Spēlēšana ''Lazio'' man ir kā sapnis,'' izteicās Luličs, kurš romiešiem nākamajā sezonā centīsies palīdzēt gan vietējā čempionātā, gan Eiropas līgā.

Noslēgušās baumas par ''Lazio'' aizsarga Stefana Radu nākotni. Pavīdēja ziņas, ka pēc aizvadītās sezonas, kura futbolistam bija solīda, par rumāni interesējās Anglijas grandi Mančestras ''City'' un Londonas ''Chelsea''. Neskatoties uz to, 24 gadus vecais Radu pagarinājis līgumu līdz 2016. gadam.

''Palermo'' – līgumus pagarina slovēņi, klubs papildinās ar argentīniešu aizsargu

Sicīliešu vienība starpsezonā paspējusi papildināties ar 29 gadus veco argentīniešu aizsargu Mauro Seto, kurš no Francijas kluba ''Toulouse'' pārgāja kā brīvais aģents. Seto uz Eiropu pārcēlās 2002. gadā, kad pievienojās Francijas ''Nantes''. Pēc pavadītiem deviņiem gadiem Francijā argentīnietis pārcēlies uz Itāliju. Kā iemeslu pārejai Seto min nepieciešamību pēc jauna izaicinājuma.

Tikmēr ar jauniem līgumiem atalgoti divi ''Palermo'' slovēņi - Josips Iličičs un Armins Bačinovičs. Abi futbolisti ieradās Sicīlijā pagājušajā vasarā. Interesanti, ka abi futbolisti iepriekš spēlēja Slovēnijas klubā ''Maribor'', kas Eiropas līgas ietvaros aizvadītajā sezonā tikās ar nevienu citu kā ''Palermo''. Par abiem spēlētājiem kopā toreiz tika samaksāti trīs miljoni eiro.

''Roma'' iegūst Borjello, ''Genoa'' noskata talantīgu uzbrucēju

Iepriekšējā sezonā svarīgu lomu ''Roma'' uzbrukumā ieņēma no ''Milan'' izīrētais uzbrucējs Marko Borjello. Itālijas izlases spēlētājs aizvadītajā sezonā vietējā čempionātā 34 spēlēs guva 11 vārtus un izpelnījās iespēju kļūt par pilntiesīgu ''Roma'' futbolistu. Darījuma rezultātā ''Roma'' šķirsies no desmit miljoniem eiro.

''Genoa'' kluba prezidents ir apstiprinājis, ka ir panākta vienošanās par urugvajieša uzbrucēja Sebastiana Ribass iegādi. Augumā garais, 22 gadus vecais uzbrucējs 2008. gadā no Milānas ''Inter'' pārgāja uz otru spēcīgāko Francijas līgu ''Ligue 2'', kur pievienojās ''Dijon''. Ribass Francijā piedzīvoja strauju progresu un 106 spēlēs guva 49 vārtus. Īpašu nozīmīga figūra Ribass bija aizvadītajā sezonā, kad, gūstot 24 vārtus, viņš kā komandas kapteinis palīdzēja ''Dijon'' kvalificēties ''Ligue 1''. Par Ribasu interesējās arī Lisabonas ''Sporting'' un Bukarestes ''Steaua'', bet uzbrucējs priekšroku deva ''Genoa'', ar ko parakstīja līgumu uz četriem gadiem.

Savukārt ''Cagliari'' skauti Zviedrijā noskatījuši 22 gadus veco Mostapu El Kabiru. Marokā dzimušais uzbrucējs, kurš ir Nīderlandes pilsonis, pirmās futbola gaitas aizvadīja Nīderlandes ''Ajax'' un ''Feyenoord'' sistēmās, bet kā profesionālis savu pirmo spēli aizvadīja cita Nīderlandes kluba ''Nijmegen'' sastāvā. 2010. gada februārī viņu atlaida un El Kabirs pārgāja uz Zviedrijas ''Mjallby'' vienību. Ievērību Marokā dzimušais futbolists izpelnījās ar demonstrēto sniegumu aizvadītajā sezonā – 13 vārti 24 spēlēs.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

  -1 [+] [-]

, 2011-06-27 06:12, pirms 13 gadiem
Vakar vēl raxtīja la PSG jaunais direktors Leonardo dod vairāk Milan par Boriello tpc neesot done deal ar Romu.

  +1 [+] [-]

, 2011-06-27 06:13, pirms 13 gadiem
Nedomāju, ka līgums ar Mutu spēs viņam kaut kā diži palīdzēt atmaksāt iekrātās soda naudas.

  +1 [+] [-]

, 2011-06-27 06:37, pirms 13 gadiem
Neraža! Nu labi, lai jau vēl sezonu uzspēlē "Parma", kamēr "Juventus" viss nostabilizējas.

     [+] [-]

, 2011-06-27 12:02, pirms 13 gadiem
Njā, tomēr Antonio nespēja pierunāt Tas nozīmē, ka kreisajā malā tiks meklēts papildinājums tirgū. īsti nesaprotu Milānas rīcību, deklarē, ka uzņem kursu uz sastāva atjaunināšanu, bet tajā pašā laikā paraksta virkni beņķa spēlētāju, kuri, acīmredzami, vairs jau neatbilst Milānas kvalitātei.

  +2 [+] [-]

, 2011-06-27 12:08, pirms 13 gadiem
Zēdorfs vairāk par 200? precizāk butu gandrīz 400 spēles AC rindās (386)

Mutu laikam atradis labu mantu ;d

  -2 [+] [-]

, 2011-06-27 13:06, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Neraža! Nu labi, lai jau vēl sezonu uzspēlē "Parma", kamēr "Juventus" viss nostabilizējas.
vinjsh vairs nekad nebus top speletajs.
parmas lideris ir vinja griesti un Juve pec gada vinjsh tiesham vairs nebus vajadzigs.

  +1 [+] [-]

, 2011-06-27 13:19, pirms 13 gadiem
Tyr` rakstīja: vinjsh vairs nekad nebus top speletajs.
parmas lideris ir vinja griesti un Juve pec gada vinjsh tiesham vairs nebus vajadzigs.
Itālijas izlases šī brīža līderis un nekad nebūs top spēlētājs?! Damn, nez kāpēc visi TOP klubi Itālijā siekalojās gar Sebastjanu. Viņam ir viss lai kļūtu par Squadra Azzurii simbolu.

  +2 [+] [-]

, 2011-06-27 14:34, pirms 13 gadiem
Andromeeds rakstīja: Njā, tomēr Antonio nespēja pierunāt Tas nozīmē, ka kreisajā malā tiks meklēts papildinājums tirgū. īsti nesaprotu Milānas rīcību, deklarē, ka uzņem kursu uz sastāva atjaunināšanu, bet tajā pašā laikā paraksta virkni beņķa spēlētāju, kuri, acīmredzami, vairs jau neatbilst Milānas kvalitātei.
Jebkurai komandai vajag arī spēlētājus ar pieredzi, kuri spēj nomierināt pārējos, dot padomus, uzņemt spēli uz sevi, kad tas ir nepieciešams, turklāt nav jau viņi tik slikti, lai nepagarinātu ar viņiem tagad līgumus.
Seedorfs - sezonas beigas aizvadīja ļoti labi, iespējams, ka tiks vairāk izmantots kā rezervists. Alessandro Nesta - 1. sastāva spēlētājs ar Thiago Silvu, Ambrosini - komandas kapteinis (dalīs pozīciju ar MvB), vārtsargs Flavio Roma (3. vārtsargs + uzskatu, ka vārtsarga vecums nav būtisks), Filippo Inzaghi - vispār nav komentāru - vienmēr var saasināt spēli uzbrukumā.
Tagad paskatoties Milānas potenciāli 1. sastāva spēlētāju vecumus (neiedziļinoties dažādos izkārtojumos) - Ignazio Abate (24), Thiago Silva (26), Taye Taiwo (26), Nesta (35), KPBoateng (24), MvB (34), Flamini (27)/Gattuso (33), Robinho (27), Pato (21), Ibra (29). Ļoti reāla, manuprāt, ir Ganso ierašanās (21), kas vidēji (neskaitot Abbiati) dod ~27.6 gadus (neskaitot arī jauno Ganso). Salīdzinājumam, piemēram, Barcelonai tie ir ~27.2 gadi.
Tā kā neredzu pamatu uztraukumam - komanda ir samērā jauna un tā kļūs tikai spēcīgāka. Domāju, ka, piemēram, bez Nestas Thiago Silva nespēlētu tik labi un otrādi, tas pats ar Abati un Gattuso - to var attiecināt uz daudzām pozīcijām.

Tavā vietā es labāk uztrauktos par tādu spēlētāju kā S.Pepes un M.Mottas izpirkšanu. Diemžēl uzskatu, ka Konte būs kas līdzīgs Ferraram, neskatoties uz viņa sasniegumu ar Siena. Manuprāt, Juventusam tagad ir tikai pussastāvs (pasaules līmeņa spēlētāji), un tas arī ir iemesls, kādēļ (ja nekas pa vasaru kardināli nemainīsies), liek domāt par līdzīgu sezonu kā 2010-2011. Varbūt kļūdos un ceru, ka tā ir, jo gribētos, lai Itālija atgriežas Eiropā un pašlaik Juventus ir liels potenciāls.

Par Giovinco - uzskatu, ka Juventus nav viņu pelnījuši. Sebastjans ir malacis, ka palika Parmā, jo tur viņam ir garantēts spēles laiks un attieksme pret viņu ir pavisam savādāka - tā ir iespēja augt, kādu Juventus šobrīd nesniegtu (Giovinco, Palladino, Mirante, Criscito...).

  -2 [+] [-]

, 2011-06-27 14:53, pirms 13 gadiem
Nesta ir nolemts beņķim, tā pusinvalīda vietā spēlēs Mekses. Vismaz tas būtu loģiski. Un tavi argumenti par nomierināšanu un pieredzi neiztur kritiku, ja jau Berluskoni teica, ka uzņem kursu uz sastāva atjaunināšanu, tad tādi dead wood kā Zēdorfs, Roma un Ambrozīni ir smieklīgi sastāva papildinājumi. Sebastjanam vēl jo projām ir visdziļākā cieņa pret Juventus, redzēs kā būs nākamsezon. Sebastjans vismaz attiecās pret dzimto klubu ar cieņu, cita lieta, ka kluba vadība ir diezgan pastulba.

     [+] [-]

, 2011-06-27 15:19, pirms 13 gadiem
Nu sorry, bet tavi negatīvie uzskati par Milānas spēlētājiem neļauj uzturēt pilnvērtīgu diskusiju. Droši vien neesi ne tuvu labāko treneru kopai Latvijā, kur nu vēl Itālijā vai pasaulē, lai izdarītu tādus secinājumus par Nestu. Man viedoklis ir tāds, ka Mexes ir labs aizsargs, taču pārāk biežas kļūdās un brīdinājumi/noraidījumi arī nerunā viņam par labu. Viņš varētu būt vienā līmenī ar Yepesu. Man nebūs nekas pretim, ja nepiekritīsi, taču es ļoti šaubos, ka esi redzējis vairāk par 20% spēļu ar šo aizsargu piedalīšanos pagājušajā sezonā.
Un starp citu Seedorfs, Roma, Ambrosini nav nekādi papildinājumi, ar viņiem tika pagarināti līgumi un neilgu laika periodu - atkārtošos vēlreiz, ka spēlētāji ir kvalitatīvi. Juventusā arī ir tādi, piemēram, AdP...

     [+] [-]

, 2011-06-27 16:18, pirms 13 gadiem
Ir jābūt aklam lai neredzētu, ka Nesta sen vairs nav top klases aizsargs. Ar tādu domu arī tika parakstīts līgums ar Meksesu, lai vairs nebūtu jāuztraucās par aizsardzības centru. Manuprāt, tas pats Jepes šosezon tiks ļoti daudz spēlēt, lieliski sevi pierādīja un ir pelnījis ČL uzspēlēt vairāk. Vienā līmenī ar Jepesu Labs joks. Tāpat kā goal.con uzskats, ka Tjāgu Silva ir labākais centra aizsargs pasaulē. Draugi mīļie, skatāmies uz lietām reāli un bez patosa. Man nav negatīvi uzskati, man tikai nelīmējās kopā Berluskoni un Alegri izteikumi ar reālo situāciju. Tas pats ir attiecināms uz Juventus un a ļa pasaules klases 2-3 spēlētājiem, kuri tiks iepirkti šajā vasarā.

  +1 [+] [-]

, 2011-06-27 16:48, pirms 13 gadiem
Kāpēc goal.com uzskats? Es arī uzskatu Thiago Silvu par labāko CB pasaulē un to ir teikuši arī daudzi pazīstami apskatnieki un spēlētāji, piemēram Maldini:

"Thiago Silva is the best defender in the world, both because of his technical and physical abilities."

Gan jau viņš zina, ko runā. Diemžēl man jāsecina, ka par Milānas centra aizsargu situāciju neesi labi informēts, pretējā gadījumā nerunātu tādas muļķības. Atceros, kad starpsezonā Legrottaglie uz free-transfer bāzes pārgāja uz Milānu, tu rakstīji par to, ka viņš spēs konkurēt par vietu sastāvā, pat spēlēs tajā... Pusspēle pret Lazio un tas droši vien arī ir viss.

Esmu redzējis visas AC Milan spēles pagājušajā sezonā un arī iepriekšējās neesmu daudz palaidis garām, tāpēc droši vien saprotu kaut ko par tās rīcībā esošajiem CB... Protams, vari uzskatīt kā vēlies.

Diemžēl jāsaka, ka ik reizi, kad cenšos ar tevi diskutēt, tad tavi argumenti ir 10-gadīga bērna līmenī, kuram nepatīk kāds klubs un attiecīgi visi tajā esošie spēlētāji!

  -2 [+] [-]

, 2011-06-27 18:07, pirms 13 gadiem
keisx_89 rakstīja: Kāpēc goal.com uzskats? Es arī uzskatu Thiago Silvu par labāko CB pasaulē un to ir teikuši arī daudzi pazīstami apskatnieki un spēlētāji, piemēram Maldini:

"Thiago Silva is the best defender in the world, both because of his technical and physical abilities."

Gan jau viņš zina, ko runā. Diemžēl man jāsecina, ka par Milānas centra aizsargu situāciju neesi labi informēts, pretējā gadījumā nerunātu tādas muļķības. Atceros, kad starpsezonā Legrottaglie uz free-transfer bāzes pārgāja uz Milānu, tu rakstīji par to, ka viņš spēs konkurēt par vietu sastāvā, pat spēlēs tajā... Pusspēle pret Lazio un tas droši vien arī ir viss.

Esmu redzējis visas AC Milan spēles pagājušajā sezonā un arī iepriekšējās neesmu daudz palaidis garām, tāpēc droši vien saprotu kaut ko par tās rīcībā esošajiem CB... Protams, vari uzskatīt kā vēlies.

Diemžēl jāsaka, ka ik reizi, kad cenšos ar tevi diskutēt, tad tavi argumenti ir 10-gadīga bērna līmenī, kuram nepatīk kāds klubs un attiecīgi visi tajā esošie spēlētāji!
Varu nosaukt vismaz 2 labākus centra aizsargus par Tjāgu Silvu. Kjellīni un Vidičs. Tjāgu ir labs, bet ne tuvu Vidičam un Kjellīni, šie džeki ir ārpus konkurences, no citas pasaules, tāpēc par viņiem neskaitāmas sezonas pēc kārtas pasaules TOP klubi izrāda interesi. Es gan neatceros, ka būtu ko tādu teicis par Legro. Lūdzu, atrodi, man atmiņa švaka. Ja teicu, tad, jā, nošāvu greizi.

  +2 [+] [-]

, 2011-06-27 21:28, pirms 13 gadiem
Tyr` rakstīja: vinjsh vairs nekad nebus top speletajs.
parmas lideris ir vinja griesti un Juve pec gada vinjsh tiesham vairs nebus vajadzigs.
Muļķības. Džovinko ir liels talants un tikai augs savā meistarībā. Itālijas lielā cerība.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-27 22:43, pirms 13 gadiem
Lai arī neuzskatu, ka Vidiča un Chiellini demonstrētā spēle ir labākā starp citiem CB, es tomēr nenodarbojos ar citu aizsargu nolikšanu. Ja uzskati, ka Thiago Silva ir tālu no šiem, tad tādas ir tavas tiesības, bet man nav ne mazākās vēlmes lasīt komentārus par to, kādi invalīdi, nemākuļi utt. ir AC Milan spēlētāji, salīdzinot ar Juventus spēlētājiem.

"Es gan neatceros, ka būtu ko tādu teicis par Legro. Lūdzu, atrodi, man atmiņa švaka."

Nu šis bija ap janvāri:

"Katrā ziņā par Bonēru labāks un Jepes arī nestāv klāt. Nestas vietā būs pamatsastāva centra aizsargs (kad šis atkal nevarēs paskriet)."

Pēc spēles ar Lazio (vienīgās):

"Ko Milānas fani saka par Legrotaļji? Manuprāt, ļoti labs ieguvums, domāju, ka vasarā tiks pagarināts līgums"

     [+] [-]

, 2011-06-28 17:36, pirms 13 gadiem
Paldies par rakstu. Domāju, ka Mutu vajadzēja komandu, kurā viņš varbūt līderis, jo Fiorentinā bija aizsēdējies un varēja to pamest jau daudz ātrāk. Cesena sakarā vēl varēja piemest klāt par mūsu Giļniču, lai gan bija jau raksts.

Un pareizi ir, ka Džiovinko atteica Juvei, jo Parmā varēs spēlēt un būs tuvu arī izlasei, citādi, ja Turīnā nebūtu garantēta vieta sastāvā, tad arī par izlasi nebūtu ko sapņot.