Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Dimarko vārti ieved "Inter" Itālijas kausa finālā otro gadu pēc kārtas

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Dimarko vārti ieved "Inter" Itālijas kausa finālā otro gadu pēc kārtas
Federiko Dimarko gūst vārtus. Foto: AP/Scanpix

Par pirmo Itālijas kausa finālisti kļuvusi Milānas "Inter", kas atbildes spēlē pieveica Turīnas "Juventus" (1:0), divu spēļu summā izcīnot uzvaru ar 2:1.

Pusfināla atbildes spēlē vienīgos vārtus 15. minūtē guva "Inter'' pussargs Federiko Dimarko pēc Nikolo Barellas piespēles. Otrā puslaika sākumā bumba vēlreiz nonāca "Juventus" vārtos pēc Edina Džeko sitiena, taču bosniešu uzbrucējam tika fiksēta aizmugure.

"Inter" rindās uz maiņu spēlē devās uzbrucējs Romelu Lukaku, kuram tika atcelta abu komandu pirmajā pusfināla duelī Turīnā piešķirtā diskvalifikācija. Tumšādainais beļģu uzbrucējs pēc realizēta 11 metru soda sitiena ar žestu rādījis pretinieku faniem apklust, taču tiek ziņots, ka Lukaku virzienā tikuši veltīti rasistiski apvainojumi, līdz ar to piešķirtā diskvalifikācija tika atcelta.

Milānas klubs lūkos izcīnīt Itālijas kausu otro gadu pēc kārtas. Savu pretinieci šī gada finālā tā noskaidros "Fiorentina" un "Cremonese" duelī. Fināls risināsies 24. maijā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/report?...

     [+] [-]

, 2023-04-27 10:44, pirms gada
Juvei uzbrucēji tikpat neefektīvi kā Inter. Ja vārtus negūst pussargi vai aizsargi, tad komanda zaudē.

     [+] [-]

, 2023-04-27 11:05, pirms gada
Titulu ērā "Juventus" lauvas tiesu vārtu guva pussargi. Šosezon turpinās problēmas ar momentu veidošanu. Vai nu Allegri vasarā atradīs risinājumu šīm problēmām, vai arī tiks meklēts jauns treneris. Ļoti svarīgi, lai paliktu Rabio, bet ar tas vēl ne tuvu nav viss.
Šoreiz "Inter" bija pārāki, tas nav apšaubāms.