Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Balotelli saņem diskvalifikāciju par tiesneša iebiedēšanu

Andrejs Siliņš

Balotelli saņem diskvalifikāciju par tiesneša iebiedēšanu
Mario Balotelli satriekts pēc nerealizētā 11 metru soda sitiena
Foto: LaPresse/Scanpix

Kolorītais itāliešu futbolists Mario Balotelli par nepiedienīgu uzvedību pret mača tiesnesi pēdējā A sērijas spēlē pret "Napoli" saņēmis trīs spēļu diskvalifikāciju.

Svētdien Balotelli pārstāvētā "Milan" svētdien mājās atzina "Napoli" pārākumu ar 1:2. Balotelli guva vienīgos savas komandas vārtus jau kompensācijas laikā, taču iepriekš spēles gaitā pirmo reizi karjerā nespēja realizēt 11 metru soda sitienu. Mača izskaņā Balotelli uzsāka strīdu ar "Napoli" šveiciešu pussargu Valoni Behranu un spēles galveno tiesnesi.

A sērijas vadība nolēmusi piešķirt Balotelli diskvalifikāciju uz trim spēlēm par tiesneša iebiedēšanu un aizvainošanu. "Milan" kluba vadība var iesniegt apelāciju, taču pagaidām nav skaidrs, vai tas notiks. Ja lēmums netiks mainīts, Balotelli nāksies izlaist spēles pret "Bologna", "Sapmdoria" un "Juventus".

23 gadus vecais Balotelli "Milan" pievienojās šī gada sākumā, kad itāliešu klubs samaksāja "Manchester City" aptuveni 20 miljonus sterliņu mārciņu.

"Milan" jauno sezonu sākusi ne tā, kā vēlētos un pienāktos klubam pēc tā statusa - četros mačos viena uzvara un ar četriem punktiem 11. vieta turnīra tabulā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-09-24 14:21, pirms 11 gadiem
Žēl, ja pret Juvi netiks spēlēt. Mario ir tests Milan vadības pacietības limitiem.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-24 14:25, pirms 11 gadiem
Milan šī sezona būs pilnīgā bedrē- jācenšas būs vispār kvalificēties ČL, jo ar tik daudz traumētiem spēlētājiem jau sezonas pašā sākumā būs grūti pakāpties.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-24 14:30, pirms 11 gadiem
Sen bija laiks šim agresīvajam tipiņam iedot pa purslām. Lai cik viņam talanta, agresijas visur, kur vien manīts, ir daudz par daudz. Vajadzētu vēl nopietnāk apsēdināt, lai pārdomā, ko dara.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-09-24 15:11, pirms 11 gadiem
denebs rakstīja: Sen bija laiks šim agresīvajam tipiņam iedot pa purslām. Lai cik viņam talanta, agresijas visur, kur vien manīts, ir daudz par daudz. Vajadzētu vēl nopietnāk apsēdināt, lai pārdomā, ko dara.
Milan labi zināja ko pērk. Mario tāds vienmēr ir bijis un būs. Ne pirmais un noteikti ne pēdējais itāļu futbolists, kuram visu karjeru būs problēmas ar kartiņām un diskvalifikācijām.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-24 19:48, pirms 11 gadiem
Paldies par "dāvanu", Mario!

  +2 [+] [-]

, 2013-09-24 19:49, pirms 11 gadiem
Carloz rakstīja: Milan labi zināja ko pērk. Mario tāds vienmēr ir bijis un būs. Ne pirmais un noteikti ne pēdējais itāļu futbolists, kuram visu karjeru būs problēmas ar kartiņām un diskvalifikācijām.
Tikai Mario nav ne kripatiņas itāliešu asiņu, tāpēc nevajag viņam piedēvēt itāliešu gēnus.