Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Visu laiku jaunākais A sērijas futbolists Kamarda paraksta pirmo profesionālo līgumu ar ''Milan''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Visu laiku jaunākais A sērijas futbolists Kamarda paraksta pirmo profesionālo līgumu ar ''Milan''
Frančesko Kamarda. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Itālijas A sērijas grands ''Milan'' pavēstījis, ka noslēgts profesionāls līgums ar 16 gadus veco itāļu supertalantu Frančesko Kamardu. Viņam tas kļuvis par pirmo profesionālo līgumu.

2008. gadā dzimušais Kamarda, kurš spēlē uzbrucēja pozīcijā, tiek uzskatīts par lielāko cerību Itālijas jaunatnes futbolā.

Kamarda, kurš Milānas kluba akadēmiju pārstāv kopš septiņu gadu vecuma, parakstījis līgumu līdz 2027. gadam.

Pagājušajā sezonā Kamarda lielākoties spēlēja ''Milan'' U19 komandā ''Primavera'' čempionātā, kur 41 mačā izcēlās ar 14 vārtu guvumiem. Tāpat aizvadītajā sezonā Kamardam arī divas spēles A sērijā pieaugušo komandas rindās. 25. novembrī 15 gadu un 260 dienu vecumā viņš debitēja Itālijas čempionātā un kļuva par visu laiku jaunāko futbolistu, kurš spēlējis A sērijā.

Pašlaik Kamarda ar Itālijas U19 izlasi piedalās Eiropas U19 čempionāta finālturnīrā. Divās aizvadītajās spēlēs viņš izcēlies ar diviem vārtiem, bet Itālija tikusi pie divām uzvarām. Svētdien Itālijas U19 futbolisti noslēgs grupu turnīru ar dueli pret vienaudžiem no Ukrainas.

Izmantotie resursi:
https://www.acmilan.com/en/news/art...

     [+] [-]

, 2024-07-20 21:47, pirms 2 mēnešiem
Pēc gadiem 20 mēs lasīsim, ka 9 gadnieki jau paraksta profesinālus līgumus.