Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kjellīni pēc ''Juventus'' pamešanas karjeru turpinās MLS

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kjellīni pēc ''Juventus'' pamešanas karjeru turpinās MLS
Džordžo Kjellīni. Foto: Pool via REUTERS/Scanpix

LETA--DPA. Leģendārais itāļu aizsargs Džordžo Kjellīni, kurš savus karjeras labākos gadus aizvadīja Itālijas A sērijas klubā Turīnas "Juventus", pārcēlies uz Ziemeļamerikas futbola līgas (MLS) komandu "Los Angeles".

Par pievienošanos Losandželosas klubam Kjellīni paziņoja sociālajos tīklos. Iepriekš tika vēstīts, ka ar centra aizsargu tiks noslēgts līgums līdz 2023.gadam.

Maijā Kjellīni aizvadīja savu pēdējo spēli "Juventus" komandā, ar kuru kopš 2004. gada viņš kļuva par deviņkārtējo Itālijas čempionu, piecreiz uzvarēja Itālijas kausā un divreiz spēlēja UEFA Čempionu līgas finālā. 2007. gadā viņš palīdzēja Turīnas komandai atgriezties augstākajā līgā pēc tam, kad tā tika izslēgta no A sērijas par spēļu rezultātu ietekmēšanu.

Profesionāļa gaitas Kjellīni sāka "Livorno" komandā un karjeras laikā spēlējis arī Florences "Fiorentina" komandā.

Pagājušajā nedēļā Kjellīni aizvadīja pēdējo spēli Itālijas futbola izlasē, kuras kreklā laukumā devās 117 mačos un guva astoņus vārtus. Itālijas izlases sastāvā viņš pērn kļuva par Eiropas čempionu.

Pēc 14 aizvadītām spēlēm "Los Angeles" ieņem pirmo vietu MLS Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-06-14 10:21, pirms 2 gadiem
Noteikti vairāk pasekošu MLS. Kjellīni ir pelnījis atpūsties ASV kūrortos un vēl nopelnīt kādu brangāku žūksni, kamēr var. Lai veicas! Leģenda.