Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Milan" piekrīt PSG 65 miljonu piedāvājumam, viss atkarīgs no Ibrahimoviča

Agris Suveizda

"Milan" piekrīt PSG 65 miljonu piedāvājumam, viss atkarīgs no Ibrahimoviča
Darījuma iznākumu, visticamāk, izšķirs Zlatana Ibrahimoviča lēmums - palikt Milānā vai pārcelties uz Parīzi
Foto: AP/Scanpix

Par spīti iepriekšējām neveiksmēm, ambiciozais Francijas futbola klubs PSG nav padevies un iesniedzis "Milan" jaunu piedāvājumu - 65 miljonus eiro par Tjagu Silvu un Zlatanu Ibrahimoviču. Kā vēsta Sky Sport Italia, Itālijas klubs piedāvājumam esot piekritis, taču, lai darījums tiktu noslēgts, pozitīva atbilde jāsagaida arī no abiem spēlētājiem.

Eiropas darījumu tirgū joprojām valda klusums, taču visspēcīgākie vēji pagaidām pūš no Parīzes un Milānas, kas atkal pārrunā iespējamo darījumu - saskaņā ar Itālijas un Francijas mediju rīcībā esošo informāciju Rossoneri piekrita 65 miljonu piedāvājumam par komandas līderiem Tjagu Silvu (šogad paliks 28 gadi) un Zlatanu Ibrahimoviču (31). Lai arī "Milan" pavisam nesen atteica PSG 42+4 miljonu piedāvājumam par brazīliešu aizsargu un ar Silvu pagarināja līgumu līdz 2017.gadam, kluba izpilddirektors Adriāno Galjāni izteicās, ka Tjagu un Zlatana pārdošana joprojām ir iespējama.

"Dzīvē viss ir iespējams, darījumu tirgus nemitīgi mainās. Ar to es nedomāju, ka viņi aizies, taču tikai saku, ka viss ir iespējams - notiek lietas, kuras negaidi. Transfēru periods ir ļoti ilgs, kas zina, kas notiks? Pagājušajā gadā nekad nebūtu iedomājies, ka pēdējā dienā iegādāsimies [Antonio] Nočerīno. Jebkurā gadījumā "Milan" komanda 31.augustā būs konkurētspējīga," pirms divām dienām sacīja Galjāni. Galvenais iemesls, kādēļ Rossoneri apsver tik nozīmīgu spēlētāju pārdošanu, ir kluba finansiālās problēmas. Īpašnieks un prezidents Silvio Berluskoni kārtējo reizi nolēma finansiālās problēmas aizlāpīt ar paša naudu, taču Silvas un Ibrahimoviča darījums "Milan" finansēm dotu jūtamu atvieglojumu.

Lielu naudu izdotos iegūt ne tikai par transfēra maksu, bet arī par ietaupījumu algās - Ibrahimoviča sezonas alga ir 12 miljonu apmērā, bet Silva saņem divreiz mazāk. Lai arī pēc mediju informācijas "Milan", kas PSG jau divreiz atteikusi (vēl arī janvārī pēdējā brīdī tika bloķēta Alešandres Patu pāreja), šoreiz patiesi ir gatava noslēgt darījumu, vēl jāsagaida zaļā gaisma no spēlētājiem. Ņemot vērā, ka PSG jau nesen bija izdevies vienoties ar Silvu, kuram gadā paredzēts maksāt 7,5 miljonus, šobrīd bumba ir Ibrahimoviča pusē. Tiek vēstīts, ka Ibrahimoviča aģents jau devies uz Zviedriju, lai runātu ar savu klientu, un ka viss izšķirsies tuvāko 48 stundu laikā. Ja darījums notiks, paredzams, ka "Milan" kā Ibrahimoviča aizstājēju varētu iegādāties Karlosu Tevesu, tādējādi dodot ceļu Robina van Pērsija pārejai uz Mančestras "City". Jāatzīmē, ka PSG vakar aizvadīja pirmo pārbaudes spēli, ar 9:0 sagraujot Austrijas trešās līgas pārstāvi, bet parīt Austrijā tiksies ar Aleksandra Cauņas pārstāvēto Maskavas CSKA.

Tikmēr priekšējo līniju papildinājis cits Itālijas klubs "Fiorentina", kas savā īpašumā ieguvis marokāņu uzbrucēju Muniru el Amdauī. Marokānis, kuram parīt apritēs 28 gadi un kuru florencieši gribēja jau agrāk, aizvadītajā sezonā netika pie teikšanas Amsterdamas "Ajax" rindās - iemesls bija nesaskaņas ar galveno treneri Franku de Būru. "Fiorentina" interesējās par vēl vienu marokāņu uzbrucēju Maruānu Šamaku, bet "Fiorentina" nevēlējās maksāt četrus miljonus. Savukārt Florenci šovasar, iespējams, varētu atstāt Melnkalnes izlases uzbrucējs Stevans Jovetičs, kurš tiek uzskatīts par vienu no Turīnas "Juventus" prioritātēm, taču "Fiorentina" prasītā cena varētu atbaidīt potenciālos pircējus - "Fiorentina" vēlas vismaz 30 miljonus eiro. Jauna mājvieta tiekot meklēta Anglijas "Liverpool" uzbrucējam Endijam Kerolam, kurš pirms pusotra gada tika iegādāts par 35 miljoniem sterliņu mārciņu. Pagaidām kā viena no "Liverpool" iespējām tiek minēta Kerola izīrēšana Premjerlīgas jaunpienācējai "West Ham". Kerola vietā "Liverpool" varētu iegādāties perspektīvo itāliešu uzbrucēju Fabio Borīni. Ja šis darījums tiktu noslēgts, "Roma" Borīni varētu aizstāt ar Fabio vienaudzi 21 gadu veco "Siena" uzbrucēju Matiju Destro.

No spēlētājiem turpina atvadīties "Villarreal", kas iepriekšējā sezonā drāmā nespēja saglabāt vietu Spānijas augstākajā divīzijā. Dzeltenās zemūdenes jau atstājuši Djego Lopess, Ivans Markano, Hefersons Montero, Gonsalo Kasteljani un Džonatans de Guzmans, bet kā nākamais prom devies uzbrucējs Marko Ruvens, kurš pievienojies Kijevas "Dynamo". Pretēji notikumi noris Francijas otrās līgas klubā "Monaco", kas jaunā īpašnieka vadībā turpina audzēt muskuļus - nule no Nīderlandes "Twente" ar īres tiesībām iegūts Zviedrijas izlases pussargs Emirs Bajrami. Pirms tam "Monaco" pastiprinājās ar itāliešu aizsargu Andrea Ragi (brīvais aģents), Dānijas izlases pussargu Jākobu Poulsenu (1,2 miljoni) un vienu no "Auxerre" līderiem Delvinu Ndingu (6).

Izmantotie resursi:
Sky.it - News, video e la TV di Sky
Sport : toute l'actualité sportive sur l'EQUIPE...
Football Italia - Serie A news, fixtures,...
France Football : toute l'actualité du...

  -3 [+] [-]

, 2012-07-12 12:42, pirms 12 gadiem
Tas nav tikai par Ibru, bet arī ar Thiagu Silvu

     [+] [-]

, 2012-07-12 12:44, pirms 12 gadiem
Big_LeboWski rakstīja: 65 ļimoni, par uzbrucēju, kurš sit tikai no pendelēm, ir daudz par daudz...
eiropas čempi laikam neskatījies

  -1 [+] [-]

, 2012-07-12 12:44, pirms 12 gadiem
NĒĒ, ibrakadabrai ir jāpaliek!!!!!!

  -1 [+] [-]

, 2012-07-12 12:44, pirms 12 gadiem
TwentySeven rakstīja: Tas nav tikai par Ibru, bet arī ar Thiagu Silvu
Laikam neizlasīji arī rakstu. 65 miljoni nav par viņu vien.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-12 12:46, pirms 12 gadiem
Nav jālec uz komentāriem uzreiz, bet arī rakstu jāpalasa...
TwentySeven rakstīja: Tas nav tikai par Ibru, bet arī ar Thiagu Silvu
Slēpts komentārs: zogs
Slēpts komentārs: Emilio
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-12 13:13, pirms 12 gadiem
Nu ko, Francijā Ibra vēl līgu nav vinnējis.

     [+] [-]

, 2012-07-12 13:14, pirms 12 gadiem
Nu ja šis darijums notiks tad jau PSG varam uzskatīt par Eiropas grandu!!
Laikam Zlatana vietā nāks Dzeko vai Tevezs, man liekas ka tas būs Džeko!!

     [+] [-]

, 2012-07-12 13:43, pirms 12 gadiem
Big_LeboWski rakstīja: Juvē un Interā viņš nevarēja nostiprināties? abās komandās bija uzbrukuma līderis, un ne viena, ne otra negribēja viņu pārdot.
Pāreja uz FC Messi visu nočakarēja.
Juvee otrajaa sezonaa nemaz tik lieliski nespeleja
Slēpts komentārs: Neslund

     [+] [-]

, 2012-07-12 14:50, pirms 12 gadiem
Ja Milan pārdos abus, diez vai pirks Tevesu (nepavilks algu). Drīzāk Džeko. Tūlīt Adebajoru nopirkšot Spurs un tas paver iespēju beidzot finalizēt RVP darījumu. Viss izskatās loģiski, bet viens posms var izjaut šo visu ķēdīti.

     [+] [-]

, 2012-07-12 14:52, pirms 12 gadiem
Big_LeboWski rakstīja: Juvē un Interā viņš nevarēja nostiprināties? abās komandās bija uzbrukuma līderis, un ne viena, ne otra negribēja viņu pārdot.
Pāreja uz FC Messi visu nočakarēja.
par to jau es arī rakstu - faktiski visās komandās(izņemot Barcu) viņš bija/ir uzbrukuma līderis un sit/a vienu golu pēc otra, bet tāpat viņu beigās pārdod! ja jau būtu nostiprinājies, tad vēl arvien Juvē vai, maksimums, Interā spēlētu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-07-12 17:20, pirms 12 gadiem
Zlatana pārdošanu atbalstu, jo tā tomēr ir liela summa, bet bez Silvas Milan aizsardzība būs B Serie līmenī... diemžēl. Ibras summa pašlaik ir augstākā kāda bijusi un vinam ir 30 gadi, tāpēc par to summu varēs iegādāties iespējams Kediru. Teveza kuģis sen kā aizgājis nav vērts pat pieminēt.
Tam vienam, kas te rakstīja, ka tagad Pato varēs sist iekšā - Pato vairāk kā pusi sezonas mocījās traumās, ja nem vērā sezonu 09-10 tad pato bija ļoti rezultatīvs aptuveni katrs no 3 uzbrucējiem (Ibra, Binho, Pato) sasita 1/3 vārtus. Tāpēc Pato ar rezultativitāti nav problēmu.
Par Milānas uzbrukumu gan nav jābaidās, bet aizsardzība un mids gan nav top 3 komandu līmenī Itālijā, diemžēl. Un neizskatās, ka kkas mainītos. Gāja cik ilgi runas par Sahin un Hernandesu bet līdz galam vēl nekas nav noticis, cerību gan nezaudēju.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-12 18:42, pirms 12 gadiem
Slimie naudas maisi! Kaut viņu nogrimtu ar visu savu zelta kuģi!

  -1 [+] [-]

, 2012-07-12 20:23, pirms 12 gadiem
BREAKING: According to reports in Italy, Zaltan Ibrahimovic agreed personal terms with PSG & deal could be announced in next few hours.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-12 20:47, pirms 12 gadiem
picamen2 rakstīja: BREAKING: According to reports in Italy, Zaltan Ibrahimovic agreed personal terms with PSG & deal could be announced in next few hours.
Ne gluži. Zlatans ir piekritis pārejai kā tādai, taču vēl jāvienojas par personīgo līgumu. PSG pirmais piedāvājums ir deviņi miljoni un četru gadu līgums, bet ar to būs par maz.

     [+] [-]

, 2012-07-12 20:57, pirms 12 gadiem
Baumoja, ka Zlatans gribot dabūt 15 miljonus. Principā jau pareizi dara, faktiski pēdējais līgums eiropā un gan jau šeihi piekritīs tuvu tādai summai, ja jau tik ļoti viņu vajag. Tas acīmredzot nozīmē, ka Milan nopirks uzbrucēju no City (gan jau Džeko), un tiem savukārt būs rokas brīvas nopirkt RvP. Viss šitas "jandāliņš" būs uzsākts un pabeigts ar šeihiem

     [+] [-]

, 2012-07-12 21:08, pirms 12 gadiem
būs 14 milj. un 3 gadi

  -1 [+] [-]

, 2012-07-13 00:59, pirms 12 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Ne gluži. Zlatans ir piekritis pārejai kā tādai, taču vēl jāvienojas par personīgo līgumu. PSG pirmais piedāvājums ir deviņi miljoni un četru gadu līgums, bet ar to būs par maz.
jau esot zvanījis savam bijušajam kolēģim no Inter un Barcas laikiem Maxswellam,lai pastāsta kā ir spēlēt Parīzē