Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kīns no Juve pārceļas uz ''Fiorentina'', jaunākais Tirams iet tēva pēdās

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Kīns no Juve pārceļas uz ''Fiorentina'', jaunākais Tirams iet tēva pēdās
Moizs Kīns. Foto: AFP/Scanpix

Itālijas A sērijā notikuši vairāki starpsezonas transfēri. No Pjemontas uz Toskānu pārcēlies Moizs Kīns, bet no Francijas čempionāta kluba ''Nice'' turīniešu rindas papildinājis Keprens Tirams.

13 miljonu vērtā transfērā no Turīnas ''Juventus'' uz Florences ''Fiorentina'' pārcēlies 24 gadus vecais itāļu uzbrucējs Moizs Kīns. Pagājušajā sezonā viņš melnbalto kreklu vilka 19 spēlēs, ar gūtiem vārtiem neizceļoties.

Karjeras laikā Kīns spēlējis arī ''Everton'', Parīzes ''Saint-Germain'' un ''Verona'' vienībās.

23 gadus vecais franču pussargs Keprens Tirams par 20 miljoniem eiro no Francijas augstākās līgas kluba ''Nice'' pārcēlies uz Turīnas ''Juventus'', sekojot tēva pēdās – Lilians Tirams Juves rindās spēlēja no 2001. līdz 2006. gadam. Savukārt Keprena vecākais brālis Markuss Tirams pagājušajā starpsezonā papildināja Milānas ''Inter'' rindas.

Aizvadītajā ''Ligue 1'' sezonā Keprens Tirams Nicas rindās aizvadīja 27 mačus, izceļoties ar vieniem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Tirams ar ''Juventus'' parakstījis līgumu līdz 2029. gadam.

Itālijas A sērijas jaunā sezona startēs 17. augustā, kad ''Fioretina'' viesosies Parmā. Divas dienas vēlāk ''Juventus'' mājās uzņems jaunpienācēju ''Como''.

Izmantotie resursi:
https://www.acffiorentina.com/en/ne...
https://www.juventus.com/it/news/ar...

     [+] [-]

, 2024-07-10 22:43, pirms 2 mēnešiem
Tirams - TIEŠĀM ?! Visu dzīvi līdz šim ir bijis Tjurams