Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kevins Prinss Boatengs oficiāli atgriežas "Milan" sastāvā

Agris Suveizda

Kevins Prinss Boatengs oficiāli atgriežas "Milan" sastāvā
Kevins Prinss Boatengs
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas futbola klubs "Milan" paziņojis, ka tās sastāvu papildinājis Ganas pussargs Kevins Prinss Boatengs, kurš tiks īrēts līdz sezonas beigām.

Gelzenkirhenes "Schalke" rindās Kevins Prinss Boatengs šosezon nav aizvadījis ne sekundi un jau kopš septembra trenējas kopā ar "Milan". Tā kā spēlētāju reģistrācijas periods jau bija beidzies, Boatengs "Milan" sastāvā pagaidām nospēlējis vien dažas pārbaudes spēles un viņam līdz oficiālai pārejai nācās gaidīt janvāri.

Karjeras sākumā spēlējis Berlīnes "Hertha", "Tottenham", Dortmundes "Borussia" un "Portsmouth", 2010. gada augustā viņu par 5,75 miljoniem nopirka Itālijas "Genoa". Boatengs nekavējoties tika izīrēts "Milan", kurai ar "Genoa" piederēja kopīpašumtiesības uz spēlētāju, bet vēlāk Rossoneri par 7,5 miljoniem izpirka viņu pilnībā.

2011. gadā Boatengs kopā ar "Milan" kļuva par Itālijas čempionu, bet 2013. gada augustā viņu par desmit miljoniem nopirka "Schalke". Pirmajā sezonā Boatengs Bundeslīgā aizvadīja 28 spēles, visas sākot pamatsastāvā, un guva sešus vārtus, bet nākamajā sezonā viņa rēķinā 18 spēles, 11 pamatsastāvā un nevienu vārtu.

Rīt "Milan" aizvadīs pirmo spēli kopš neilgā ziemas pārtraukuma, savā laukumā uzņemot "Bologna". 24 spēlētāju paplašinātajā sarakstā iekļauts arī 28 gadus vecais Boatengs, kurš gan pilnīgi noteikti vēl nedosies komandas pamatsastāvā. "Milan" ar 28 punktiem 17 spēlēs A Sērijā ieņem sesto vietu, no Čempionu līgas zonas atpaliekot par pieciem punktiem.

Izmantotie resursi:
RIFINITURA PRE BOLOGNA, 5 GENNAIO 2015 | News |...

     [+] [-]

, 2016-01-06 00:07, pirms 9 gadiem
Laipni lūgts atpakaļ ģimenē
https://www.youtube.com/watch?v=J5i...