Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kivu šogad vairs nespēlēs

Kivu šogad vairs nespēlēs
Kristians Kivu
Foto: AP

Itālijas futbola čempionāta spēlē starp ''Reggina'' un ''Inter'', kas notika sestdien, ceļgala savainojumu guvis Rumānijas izlases un ''Inter'' kluba aizsargs Kristians Kivu, kā rezultātā spēlētājs nevarēs palīdzēt savai komandai vismaz divus mēnešus.

Spēlē starp ''Reggina'' un ''Inter'', kurā laimīgu uzvaru ar rezultātu 3:2 izcīnīja viesi, Kivu guva traumu otrā puslaika vidū un mača 75. minūtē tika nomanīts. Kluba vadība bija pārbijusies, jo nodomāja, ka rumānis ir guvis ļoti nopietnu savainojumu. Par laimi, viņiem nebija taisnība un gūtais savainojums nav tik nopietns kā sākumā šķita.

Pēc medicīniskām pārbaudēm tika konstatēts, ka bez futbola 28 gadus vecajam Rumānijas izlases spēlētājam būs jāiztiek divi mēneši. ''Kristianam Kivu, kurš savainojuma dēļ mačā pret ''Reggina'' tika nomainīts, tika veiktas medicīniskās pārbaudes,'' rakstīts ''Inter'' kluba oficiālajā mājaslapā.

''Rumānijas izlases spēlētājam pārbaudes veica Franko Benaco, kurš konstatēja, ka spēlētājs savainojis kreisā ceļa saites. Operācija netiks veikta, taču būs jāiziet speciāls terapijas kurss, un tuvākajās dienās spēlētājs uzsāks īpašu atveseļošanās programmu.

Izmantotie resursi:
inter.it

  +3 [+] [-]

, 2008-11-03 20:50, pirms 16 gadiem
Nu ja Inter vadiiba bija paarbijusies, tad var apjaust cik veertiigs vinsh ir komandai.

  +2 [+] [-]

, 2008-11-04 00:46, pirms 16 gadiem
Žēl gan.