Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Ajax'' no ''Inter'' īrēs roni Kerlonu

''Ajax'' no ''Inter'' īrēs roni Kerlonu
Kerlons pirms gada ''Chievo'' komandas rindās
Foto: Digitale

Viens no talantīgākajiem brazīliešu uzbrūkošā tipa pussargiem Kerlons, kurš jūlija sākumā parakstīja līgumu ar Itālijas klubu ''Inter'', šajā sezonā tiks izīrēts Nīderlandes klubam ''Ajax''.

21 gadus vecais Kerlons, kas futbola aprindās, pateicoties apbrīnojamām bumbas driblēšanas prasmēm ar galvu, iedēvēts par "roni", jūlija sākumā kā brīvais aģents pievienojās Itālijas pēdējo četru gadu čempionei ''Inter'', ar Milānas klubu parakstot līgumu uz trijiem gadiem. Jau toreiz visiem bija skaidrs, ka futbolists Milānas klubā šosezon nepaliks, jo varētu tikt izīrēts, lai uzkrātu pieredzi.

Kļuvis zināms, ka Kerlons pievienojies Amsterdamas ''Ajax'', kur tiks izīrēts uz vienu sezonu. Tiek lēsts, ka ''Ajax'' plāno spēlētāju iegādāties sezonas beigās, tāpēc ar ''Inter'' ir panākta vienošanās, ka Amsterdamas klubs pagaidām par īri Milānas klubam nemaksās.

Jāpiemin, ka ''Ajax'' rindas papildinājis arī Serbijas izlases uzbrucējs Marko Pantelicš (30), kurš Amsterdamas klubam pievienojies kā brīvais aģents. Iepriekšējos četrus gadus Panteličs pārstāvējis Vācijas Bundeslīgas klubu ''Hertha''.
Tāpat tuvākajā laikā tiks pabeigts darījums ar Brazīlijas klubu ''Cruzeiro'' par brazīliešu pussarga Ze Eduardo pievienošanos ''Ajax''.

Kerlons īpašu uzmanību izpelnījies ar savu roņa skrējienu.

Kerlons darbībā

Izmantotie resursi:
skysports.com
espnstar.com

  +3 [+] [-]

, 2009-09-01 16:50, pirms 15 gadiem
Iespaidīgas spējas!

  +2 [+] [-]

, 2009-09-01 17:32, pirms 15 gadiem
Nu vāks, labi sanāk. Tik mazliet smieklīgi. Bet ja tā padomā, tad pretinieki tādā veidā nevar atņemt, vienīgi grūžot, bloķējot vai pārkāpjot noteikumus.

  +2 [+] [-]

, 2009-09-01 17:51, pirms 15 gadiem
arrived rakstīja: Nu vāks, labi sanāk. Tik mazliet smieklīgi. Bet ja tā padomā, tad pretinieki tādā veidā nevar atņemt, vienīgi grūžot, bloķējot vai pārkāpjot noteikumus.
tieshi taa, pat iisti neatceros kad kads buutu pretinieku apspeeleejis liidziigaa manieree

katraa zinjaa iespaidiigi

  +2 [+] [-]

, 2009-09-01 18:28, pirms 15 gadiem
Kontrole ar galvu tiešām viņam ir apbrīnojama! Skauž! Bet prieks, ka Jols izdara labus pirkumus, šajā ziņā īres... Kerlons Ajax labi noderēs - apspēlēs aizsargus, ka likts pa gaisu. Panteličs paliek Panteličs. Jols šo drošvien strādādams HSV rindās Vācijā ieraudzīja, pagaidīja kamēr Hertha atlaiž un nopirka Ajaxam. Ajax pirkumi tiešām cienīgi - Timotijs Atuba no HSV, Demijs de Zēvs no AZ, Marko Panteličs, Kerlons... Par to brazīli gan nekā daudz nezinu. Bet Jols jau nepirktu šādus, tādus spēlētājus!

Suarezs-Panteličs, manuprāt, būs neapturams uzbrucēju duets šosezon. De Zēvs un Kerlons vidējā līnijā ar izskatās pieklājīgi!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-01 19:34, pirms 15 gadiem
Ceru, ka ar šo Ajax uzsāk savu atgriešanos ČL, kaut kur pēdējos gados viņi bija pazuduši. Kerlons ir ļoti, ļoti labs papildinājums un ar savu dribla tehniku viņš ir īpašs. Pasaulē nav cita tāda futbolista kā viņš, neviens nav pat līdzīgs viņam.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-01 21:48, pirms 15 gadiem
Baigais potenciāls čalim 17 gadu vecumā bija, bet izaugsmi apturēja biežās traumas. Nekas jau vēl protams nav nokavēts, arī 21 gada vecumā var progresēt, to arī novēlu.