Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

"Riga" uzņems Čempionu līgas elites kārtas apakšgrupu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Riga" uzņems Čempionu līgas elites kārtas apakšgrupu
Rikardinju. Foto: Igors Timofejevs/Riga Futsal Club

UEFA Čempionu līgā telpu futbolā atlikušas 16 pretendentes uz titulu, starp kurām ir arī Latvijas spēcīgākā komanda "Riga". Izloze norisināsies ceturtdien, bet šodien kļuvis zināms, ka viena no četrām apakšgrupām tiks izspēlēta Rīgā.

Nedēļas nogalē "Riga" Čehijā pieveica "Gentofte" (9:1) no Dānijas, dienu vēlāk pārspēja arī mājinieci "Plzen" (7:1), bet noslēdzošajā mačā tika galā ar "Randik" (8:4) no Bosnijas un Hercegovinas, kļūstot par grupas uzvarētāju un nodrošinot vietu elites kārtā.

Elites kārtas izloze notiks ceturtdien, 2. novembrī, bet šodien UEFA paziņoja četru apakšgrupu saimnieces. Blakus "Riga" ir Lisabonas "Sporting" (Portugāle), "Mallorca Palma" (Spānija) un "Prishtina 01" (Kosova).

Tādējādi rīdziniekiem nevar ielozēt pagājušās sezonas finālistes "Sporting" un "Mallorca". Starp pirmā groza komandām, kuras izlozē būs pieejamas rīdziniekiem, ir "Barcelona" un Lisabonas "Benfica".

"Riga" lielākā zvaigzne ir Portugāles futzālists Rikardinju, kurš ar 55 vārtiem ir Čempionu līgas vēsturē rezultatīvākais spēlētājs. Rekordu viņš sasniedza tieši Latvijas čempiones kreklā.

Elites kārta notiks no 28. novembra līdz 3. decembrim. Visu četru apakšgrupu uzvarētājas nonāks finālā, kas notiks no 2. līdz 5. maijam. Fināla norises vieta tiks paziņota vēlāk.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefafutsalcham...

  +3 [+] [-]

, 2023-10-30 20:47, pirms pusgada
Ja godīgi tas ir nereāli. Protams, futzāls nav populārs LV, bet nu ar tādu sastāvu latviešiem vajadzētu sākt novērtēt.

  +2 [+] [-]

, 2023-10-31 10:14, pirms pusgada
Nu vismaz telpu futbola līmenī Riga FC ir iekļuvusi Top līmenī.Par ko arī prieks.

     [+] [-]

, 2023-10-31 12:15, pirms pusgada
Kur viņi spēlēs? Atkal Salaspilī? Šajās dienās Arēnā Rīga notiek koncerti. Citas halles Rīgā nav, kauns.

     [+] [-]

, 2023-10-31 14:31, pirms pusgada
Naturban rakstīja: Kur viņi spēlēs? Atkal Salaspilī? Šajās dienās Arēnā Rīga notiek koncerti. Citas halles Rīgā nav, kauns.
Visdrīzāk Jelgavā.