Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Čempione "Riga" piesaista rezultatīvāko spēlētāju ārpus Rīgas grandiem – Kristu Krūmiņu

Agris Suveizda

Čempione "Riga" piesaista rezultatīvāko spēlētāju ārpus Rīgas grandiem – Kristu Krūmiņu
Krists Krūmiņš. Foto: Riga Futsal Club

Latvijas telpu futbola čempionvienība "Riga" pavēstījusi par nepilnus 26 gadus vecā Krista Krūmiņa pievienošanos komandai no bronzas medaļnieka Kuldīgas "Nikara".

Kuldīgas "Nikers" ieguva bronzu gan Latvijas kausā, gan arī Virslīgā, bet Krūmiņš bija pārliecinoši rezultatīvākais spēlētājs ārpus Rīgas milžiem. Virslīgas pamatturnīrā Krūmiņš 15 spēlēs guva 22 vārtus, septiņās izslēgšanas spēlēs pievienoja vēl septiņus un kopsummā 22 spēlēs izcēlās ar 29 precīziem sitieniem.

Par Virslīgas pārliecinoši labāko snaiperi kļuva RFS brazīlietis Dudu Taborda, kuram ar 29 vārtiem sekoja Krūmiņš un Dudu komandas biedrs Edgars Tarakanovs, bet tālāk bija "Riga" spēlētāji Dmitrijs Kuzmins (24) un Talliss (22). Ārpus Rīgas grandiem četri rezultatīvākie spēlētāji bija no "Nikera" – bez Krūmiņa arī Kristaps Jansons (20), Renards Ūdris (14) un Rihards Ponomarjovs. Aiz kuldīdzniekiem 11 vārtus guva Maksims Potlovs no Jēkabpils "Lūšiem" un Valdis Nicis no "Nīcas".

Čempionvienību "Riga" šovasar pametuši pasaules čempioni Kiki Vaporaki un Rikardinju, kā arī virkne vietējo spēlētāju, kuriem lielas lomas pirmajā komandā gan nebija, - zināmākais no viņiem ir Matīss Babris. Pirms Krūmiņa par pirmo oficiāli izziņoto jaunieguvumu kļuva Portugāles čempions – 26 gadus vecais brazīlietis Rafa Fēlikss no Lisabonas "Sporting".

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/rigafutsal...
https://www.facebook.com/fcnikers/p...

     [+] [-]

, 2024-07-26 15:22, pirms mēneša
Labs papildinājums Riga FC, novēlu veiksmīgu sezonu Kristam un komandai! 💪👍