Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

RFS futzālisti uzvar Čehijas un Lietuvas grandus un spēcīgā pārbaudes turnīrā iegūst 2. vietu

Agris Suveizda

RFS futzālisti uzvar Čehijas un Lietuvas grandus un spēcīgā pārbaudes turnīrā iegūst 2. vietu
Germans Matjušenko. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS

Latvijas telpu futbola vicečempione RFS šodien ar rezultātu 6:2 sakāva Lietuvas spēcīgāko klubu Kauņas "Žalgiris", un līdz ar to vēl pirms pēdējās spēles kļuvis zināms Raimonda Valta piemiņas turnīra jeb pirmā "Nikars Summer Cup" vietu sadalījums – Gļivices "Piast", RFS, "Chrudim" un "Žalgiris".

• Turnīru RFS sāka ar zaudējumu Polijas bronzas medaļniecei "Piast" (3:6, bija arī 2:1), vakar ar 4:2 apspēlēja Čehijas vicečempionu un titulētāko klubu "Chrudim", bet šodien pievienoja 6:2 pret Lietuvas čempionu "Žalgiri".

• RFS punktu ziņā ir panākusi "Piast", kas vēl tiksies ar "Chrudim", taču čehi pirmajā kārtā lietuviešus apspēlēja tikai pendelēs (5:4) un trīs punktu vietā saņēma divus. Tādējādi vairs nav iespējama situācija, kurā pa sešiem punktiem būs trim klubiem, un "Piast" jau vakar garantēja pirmo vietu.

• RFS labā šodien pa diviem vārtiem guva Andrejs Baklanovs un Edgars Tarakanovs, bet pa vieniem – Artūrs Jerofejevs un Germans Matjušenko.

• Turnīrā kopumā ar četriem vārtiem izcēlās Baklanovs, kurš iesita visos trijos mačos, bet pa trim vārtiem sakrāja Matjušenko un Tarakanovs.

• "Nikara" kauss notika Olimpiskajā centrā Rīgā, bet nākamnedēļ futzāla centrālā vieta būs Salaspils, kas trešdien, ceturtdien un sestdien uzņems Čempionu līgas priekšsacīkstes – "Riga" tiksies ar Vācijas, Turcijas un Azerbaidžānas stiprākajiem klubiem.

• Virslīgas sezonas sākums plānots 23. septembrī, bet 20. septembrī gaidāms Superkauss starp "Riga" un RFS.

"Nikara" vasaras kauss

VKomandaSUUPZPZVārtiP
1.Piast2200010:46
2.RFS3200113:106
3.Chrudim201017:82
4.Žalgiris300127:151