Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Telpu futbola čempionāts atsāksies 20. novembrī bez skatītājiem tribīnēs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Telpu futbola čempionāts atsāksies 20. novembrī bez skatītājiem tribīnēs
Foto: FK Raba

Latvijas Futbola federācija (LFF) informē, ka Optibet telpu futbola čempionāts turpināsies ar 20. novembri epidemioloģiski drošā vidē un bez skatītājiem tribīnēs. Līdz šim čempionātā tika aizvadītas divas spēļu kārtas.

Latvijas Futbola federācija (LFF) informē, ka, sākot ar 20. novembri, atsāksies Optibet telpu futbola čempionāts, kurā līdz mājsēdei tika izspēlētas tikai divas spēļu kārtas. Čempionāts turpināsies epidemioloģiski drošā vidē. Tas nozīmē, ka visiem sacensību dalībniekiem ir jābūt derīgam vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātam, kas jāuzrāda spēles inspektoram vai delegātam pirms spēles.

Līdz 15. decembrim sacensībās varēs piedalīties arī personas ar Covid-19 testēšanas sertifikātu vai izglītības iestādē veiktu negatīvu Covid-19 testu, ja persona ir sākusi vakcinācijas procesu pret Covid-19. Ārkārtējās situācijas laikā, kas valstī noteikta līdz 2022. gada 11. janvārim, telpu futbola čempionāts noritēs bez skatītājiem tribīnēs. Papildus spēles protokolā iekļautajām personām spēles norises vietā var atrasties 15 akreditētas personas no laukuma saimnieku puses, piecas no viesu komandas puses un piecas LFF puses, kas iesaistītas spēles organizēšanā. Šīm personām jābūt Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātam.

Pēc pirmajām divām kārtām līderes ar uzvarām abās ir FK ''Raba'', ''Jēkabpils Lūši/Ošukalns'' un FC ''Nikars'' komandas. Kopumā šogad telpu futbola čempionātā piedalās desmit komandas.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13664/atsaksie...