Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Šketovs: "Vēlos atvainoties līdzjutējiem par šādu rezultātu"

Rolands Eliņš

Šketovs: "Vēlos atvainoties līdzjutējiem par šādu rezultātu"
Artūrs Šketovs. Foto: Sanita Ieva Sparāne, LFF

Latvijas telpu futbola izlases galvenais treneris Artūrs Šketovs pēc zaudējuma Lietuvai Baltijas kausa izcīņas spēlē atzina, ka pretinieki bijuši pārāki, taču šāds rezultāts (2:8) neattaisno spēku samēru starp Latviju un Lietuvu.

"Spēle mums nepadevās jau no paša sākuma, kad visi trīs ielaistie vārti bija līdzīgi sitieni no vidējas distances. Lai arī puslaika pārtraukumā centāmies kaut ko mainīt, jutu, ka pēc ceturtajiem zaudētājiem vārtiem ticība puišos samazinājās. Spēlējām aktīvi un presingojām, taču bija daudz tehniskā brāķa. Vairāki spēlētāji un komanda kopumā neparādīja to, uz ko ir spējīgi. Lietuvieši uzvarēja pelnīti," sacīja Artūrs Šketovs.

"Spēles gala rezultāts, protams, neataino komandu spēku samēru. Paši pirmajā puslaikā neizmantojām savas iespējas. Bija kļūdas arī vārtsargam, tomēr visupirms mēs šodien vāji nospēlējām aizsardzībā kā komanda," atzina treneris.

"Līdzjutējiem vēlos atvainoties par šādu rezultātu. Pašu mājās vēlējamies pacelt trofeju virs savām galvām, taču Lietuva šoreiz bija spēcīgāka," noslēdza Šketovs.

Baltijas kausā Latvija ar 7:0 pārspēja Igauniju, pār kuru pārliecinošu uzvaru izcīnīja arī Lietuva, savukārt šodienas mačā Latvija smagi piekāpās Lietuvai ar 2:8.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13731/sketovs-...

     [+] [-]

, 2021-12-19 17:12, pirms 2 gadiem
"Līdzjutējiem vēlos atvainoties par šādu rezultātu." - ļoti nožēlojams, ubagojošs lūgums- tikai nejājiet mani, atļaujiet vēl kādu laiciņu paratizēt uz pederācijas naudiņas

     [+] [-]

, 2021-12-19 18:02, pirms 2 gadiem
Sētas sports.