Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Telpu futbola izlase pārbaudes spēlē piekāpjas Turcijai

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Telpu futbola izlase pārbaudes spēlē piekāpjas Turcijai
Edgars Tarakanovs. Foto: LFF

Šodien Horvātijā notiekošajā pārbaudes turnīrā ''Futsal Week'' zaudējumu piedzīvoja Latvijas telpu futbola izlase, kas ar 3:4 piekāpās Turcijai, ziņo Latvijas Futbola federācija.

Pirmajā puslaikā Latvijas izlasi vadībā izvirzīja Andžejs Mickēvičs, bet vēlāk sešu metru soda sitienu realizēja Edgars Tarakanovs. Ar vārtiem pirmā puslaika beigās un otrā puslaika sākumā Turcija rezultātu izlīdzināja. Puslaika vidū pretinieki pārņēma vadību, vēlāk pārsvaru dubultoja, bet četras minūtes pirms spēles beigām vienus vārtus atguva Toms Kristians Grīslis.

Mickēvičam un Grīslim šie bija pirmie gūtie vārti Latvijas valstsvienībā.

Turnīra turpinājumā ceturtdien Latvijas izlase tiksies ar Maroku, bet sestdien gaidāma tikšanās ar Norvēģiju. Svētdien atkarībā no apakšgrupā ieņemtās pozīcijas paredzētas spēles par 1./2. un 3./4. vietu.

Pašreizējā pasaules rangā Marokas izlase atrodas astotajā vietā, Latvija ir 71. pozīcijā, Norvēģija seko 82. vietā, bet Turcija ir atrodama 88. pozīcijā.

Galvenais treneris Vasko Vujovičs šoreiz sastāvā pulcējis spēlētājus no četriem pašmāju klubiem un Polijas.

Iepriekš martā Latvijas izlase nepārvarēja 2024. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas pamatkārtas turnīru. Jaunajā "Optibet" telpu futbola Virslīgas sezonā aizvadītas divas kārtas.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17124/telpu-fu...