Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Telpu futbola Virslīgas jaunajā sezonā piedalīsies desmit komandas

Rolands Eliņš

Telpu futbola Virslīgas jaunajā sezonā piedalīsies desmit komandas
Telpu futbola Virslīgas sezonas prezentācijā. Foto: LFF

Ar sen neredzētu dalībnieku skaitu – desmit komandām – nākamajā nedēļas nogalē sezonu sāks "Optibet" telpu futbola Virslīgas čempionāts, kas 2021./2022. gada sacensības sagaidījis arī ar jaunu vizuālo identitāti.

Čempionāta pirmās piecas spēles paredzētas 9. oktobrī Jēkabpilī, Ogrē, Kuldīgā un Rīgā. Regulārajā turnīrā komandas aizvadīs divus apļus, bet pēc tam labākajām astoņām vienībām sekos izslēgšanas spēļu turnīrs.

Izmaiņas turnīra dalībnieku rindās un skaitliskais pieaugums ir rezultāts gan sacensību izaugsmei, gan Covid-19 pandēmijas radītajiem ierobežojumiem, jo, spriežot pēc pašreizējās situācijas valstī un prognozējamās kopējo apstākļu dinamikas, telpu futbola 1. līgas organizēšana gaidāmajā sezonā varētu nebūt iespējama.

Jaunajā sezonā sacensību reglamentā ir atrunāti jauninājumi par komandu prēmēšanu sezonas beigās, paredzot arī īpašus bonusus par jauniešu iesaistīšanu turnīrā un spēļu organizēšanas kvalitāti. Tiek strādāts pie čempionāta spēļu tiešraižu pieejamības pēc iespējas lielākā apjomā.

Pagājušajā čempionāta sezonā titulu ieguva FK "Raba", par labāko valstī kļūstot pēc 15 gadu pārtraukuma.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13560/optibet-...

     [+] [-]

, 2021-10-01 19:09, pirms 3 gadiem
Mmmm… vismaz uzrakstīt, kuras 10 komandas tās būs? 🙂