Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Mesi pret ''Reims'' iekļauts PSG pieteikumā un, iespējams, šovakar debitēs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mesi pret ''Reims'' iekļauts PSG pieteikumā un, iespējams, šovakar debitēs
Lionels Mesi. Foto: EPA/Scanpix

Francijas Parīzes ''Saint-Germain'' savā 22 spēlētāju pieteikumā uz šī vakara vietējās līgas spēli izbraukumā pret ''Reims'' iekļāvusi argentīnieti Lionelu Mesi, kurš šajā vasarā pievienojās klubam. Ir visai iespējama Mesi debija PSG rindās. Sastāvā ir arī Kiljans Mbapē, kurš izteicis vēlmi vienību pamest un pāriet uz Madrides ''Real''.

Pēc tam, kad šovasar Lionels Mesi nevarēja parakstīt jaunu vienošanos ar Spānijas ''Barcelona'', argentīnietim bija jāmeklē jauns klubs. Par to kļuva Parīzes ''Saint-Germain'', ar kuru Mesi noslēdza divu gadu līgumu. Tiek ziņots, ka Mesi gadā pelnīs ap 35 miljoniem dolāru.

Francijā futbola čempionāts jau ir sācies, PSG trijās spēlēs izcīnot tikpat uzvaras un izcīnot deviņus punktus. Līdz šim šajās spēlēs laukumā nedevās Mesi, taču debija var notikt čempionāta ceturtajā mačā, kas paredzēts šovakar izbraukumā pret ''Reims''. Pretinieki sezonu arī iesākuši bez zaudējumiem, pirmo trīs spēļu laikā cīnoties neizšķirti un ar trim punktiem atrodoties 12. vietā.

Sastāvā uz šo maču iekļauts arī brazīlietis Neimārs un franču spīdeklis Kiljans Mbapē, kurš pēdējās nedēļās paudis vēlmi pamest klubu. Lielāko interesi par Mbapē izrāda Madrides ''Real'', kura izteikusi jau divus piedāvājumus, uz kuriem pagaidām Parīzes ''Saint-Germain'' nav reaģējusi.

Var arī izrādīties, ka šī var būt vienīgā vai retā reize, kad laukumā vienlaicīgi Parīzes sastāvā laukumā spēlēs Mesi, Neimārs un Kiljans Mbapē.

     [+] [-]

, 2021-08-29 15:06, pirms 3 gadiem
Otrdien bija raksts boldā, ka debitēs, bet "debijas" dienā sīkiem burtiņiem, ka "varbūt debitēs"

  +1 [+] [-]

, 2021-08-29 16:41, pirms 3 gadiem
Kommaer_inventor rakstīja: Otrdien bija raksts boldā, ka debitēs, bet "debijas" dienā sīkiem burtiņiem, ka "varbūt debitēs"
kopš kura laika tevi interesē vai Messi spēlēs, vai nespēlēs ? tad jau laikam pa kluso tomēr skaties, kā spēlē pasaules labākais futbolists nebaidies, es nevienam neteikšu, ka tu skaties

     [+] [-]

, 2021-08-29 20:25, pirms 3 gadiem
Iesildamies ar šo video? https://youtu.be/dAF-5V-a_3E

     [+] [-]

, 2021-08-30 11:47, pirms 3 gadiem
filguds rakstīja: kopš kura laika tevi interesē vai Messi spēlēs, vai nespēlēs ? tad jau laikam pa kluso tomēr skaties, kā spēlē pasaules labākais futbolists nebaidies, es nevienam neteikšu, ka tu skaties

Bet šis no manas puses ir tīrākais sarkasms spirtacentra virzienā.
Pasaules labāko futbolistu skatījos arī Juvē un par to pat nekaunos
Par Messi interesanti, jā! Būs aizraujoša ČL sezona!
Gribās arī redzēt, ko Juve šogad spēs piedāvāt