Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Lionels Mesi oficiāli kļuvis par Parīzes "Saint-Germain" futbolistu

Rolands Eliņš

Lionels Mesi oficiāli kļuvis par Parīzes "Saint-Germain" futbolistu
Lionels Mesi ar savas jaunās komandas kreklu rokās. Foto: PSG

Parīzes futbola klubs "Saint-Germain" savā mājaslapā pavēstījis, ka noslēdzis divu gadu līgumu ar Argentīnas futbola superzvaigzni Lionelu Mesi, seškārtēju "Ballon d`Or" balvas ieguvēju.

"Ar nepacietību gaidu, kad varēšu sākt savas karjeras nākamo nodaļu un darīt to Parīzē," kluba mājaslapā citēts Lionels Mesi, kuru līdz šim nevarēja iztēloties nekā citādi, kā vien "Barcelona" simbolu. "Klubs un tā vīzija perfekti saskan ar manām ambīcijām. Zinu, cik talantīgi ir šīs komanda spēlētāji un kolektīvs. Esmu apņēmības pilns kopā ar viņiem uzbūvēt kaut ko diženu. Nevaru sagaidīt, kad došos "Parc des Princes" laukumā."

PSG informē, ka ar Mesi noslēgts līgums uz diviem gadiem, turklāt līgumā iestrādāta iespēja to pagarināt uz vēl vienu gadu. Mesi iepriekšējais līgums ar "Barcelona" beidzās jau vasaras sākumā, attiecīgi PSG varēja parakstīt līgumu ar viņu bez nekādas transfēra maksas, proti, kā ar brīvo aģentu.

Parīzes klubam gan tāpat nāksies krietni atvērt savus dziļos makus. Tiek vēstīts, ka Mesi gadā saņems 35 miljonus eiro gadā, turklāt tā būs summa pēc nodokļu nomaksas, tāpat Mesi saņems pamatīgu naudas summu par līguma parakstīšanu (tā tiek lēsta 25 miljonu eiro apmērā).

Līdz ar Mesi parakstīto līgumu PSG var lepoties ar teju vai neticamu talantu uzbrukumā. Mesi tagad apvienojies ar savu bijušo komandas biedru Neimāru, kā arī spēlēs kopā ar Kilianu Mbapē.

"Esmu ļoti priecīgs, ka Mesi ir izvēlējies pievienoties mūsu komandai, un esam lepni viņu laipni lūgt mūsu ģimenē," kluba paziņojumā citēts PSG prezidents Nasers Al-Kalaifi. "Viņš neslēpa savu vēlmi turpināt spēlēt visaugstākajā līmenī un cīnīties par vērtīgākajiem tituliem. Mūsu kluba ambīcijas ir tieši tādas pašas. Kopā ar mūsu lielisko treneru kolektīvu un spēlētājiem ar prieku skatos nākotnē un ceru, ka mūsu komanda ierakstīs jaunas lappuses futbola vēsturē."

Izmantotie resursi:'
https://www.psg.fr/equipes/equipe-p...

  -2 [+] [-]

, 2021-08-10 23:38, pirms 3 gadiem
lol, pat 10 nr nevarēja iedot

  -3 [+] [-]

, 2021-08-10 23:42, pirms 3 gadiem
PSG visdrīzāk nākošais ČL uzvarētājs

  +1 [+] [-]

, 2021-08-10 23:53, pirms 3 gadiem
Lido rakstīja: lol, pat 10 nr nevarēja iedot
Ja viņš būtu gribējis, tad no Neimāra būtu paņēmis Nr. 10, kuru Neimārs pats arī viņam piedāvāja.
Izlēma vairs nespēlēt ar Nr. 10, bet panāca, ka Francijas futbolā tika veiktas izmaiņas spēlētāju numerācijā, jo ar Nr. 30 Francijā drīkst spēlēt tikai vārtsargi, un būs pirmais laukuma spēlētājs, kurš Francijā spēlēs ar Nr. 30. Šis numurs ir tas ar kuru Messi sāka savu ceļu Barsā.
Veiksmi Messi un izcīnīt visus titulus!

  +1 [+] [-]

, 2021-08-11 05:56, pirms 3 gadiem
karlsons13 rakstīja: PSG visdrīzāk nākošais ČL uzvarētājs
Visticanāk, ka nē. Francijas čempi noteikti paņems, jo tā ir es uzskatu visvājākā līga Eiropā konkurences ziņā, bet runājot par lielajiem turnīriem un nolasītajiem zvaigžņu sastāviem, cik reižu nav redzēts, ka saliekot kopā tādas personības ar lieliem ego nekas beigās tāpat labs nesanāk. Pati Barsa var būt kā piemērs nepārāk senā pagātnē.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-11 08:09, pirms 3 gadiem
mens rakstīja: Visticanāk, ka nē. Francijas čempi noteikti paņems, jo tā ir es uzskatu visvājākā līga Eiropā konkurences ziņā, bet runājot par lielajiem turnīriem un nolasītajiem zvaigžņu sastāviem, cik reižu nav redzēts, ka saliekot kopā tādas personības ar lieliem ego nekas beigās tāpat labs nesanāk. Pati Barsa var būt kā piemērs nepārāk senā pagātnē.
Protams, ka nav garantija un ČL tomēr arī tāda neliela veiksmes spēle, bet pēdējo sezonu redzējām lielāko PSG problēmu - disciplīna. Un visvairāk ar šo problēmu saskaras Neimārs, Di Maria un Paredes, un visi trīs ir diezgan tuvi ar Messi. Domāju, ka šī problēma ātri tiks atrisināta.

Favorīti viņi ir noteikti (kopā ar City), bet, protams, šobrīd labu komandu netrūkst.

     [+] [-]

, 2021-08-11 09:09, pirms 3 gadiem
nu PSG bija stipri jau ieprieks, tagad ar tadiem papildinajumiem no Real,barcelonas,Liverpool, Ac Milan ,gruti iedomaties kas konkures ar viniem

     [+] [-]

, 2021-08-11 09:09, pirms 3 gadiem
bet man skiet Ramoss ir pat labaks papildinajums ka Messi
bus interesanti paverot,ka vini sadraudzesies, abi lekusies daudz reizu sava starpa

  +3 [+] [-]

, 2021-08-11 09:25, pirms 3 gadiem
visas Messi kepkas tagad par PSG

  +1 [+] [-]

, 2021-08-11 09:28, pirms 3 gadiem
Naudiņa ieripo brangi un 34 gadi jau vēl laiks nav tas vecums, kad karināt bučus uz nagliņas. Redzēsim. Liekas tomēr, ka labākais viņa karjerā aiz muguras. Bet izcelt labu piķi no kāda tur šeiha kabatām, nu kāpēc ne.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-11 09:29, pirms 3 gadiem
Maikl rakstīja: bet man skiet Ramoss ir pat labaks papildinajums ka Messi
bus interesanti paverot,ka vini sadraudzesies, abi lekusies daudz reizu sava starpa
vislabākais papildinājums ir Vijnaldums...džeks, kurš dzlezs vīrs...visu EPL no zvana līdz zvanam...un nav tik vecs kā Ramoss, Messi

     [+] [-]

, 2021-08-11 10:01, pirms 3 gadiem
dakots rakstīja: vislabākais papildinājums ir Vijnaldums...džeks, kurš dzlezs vīrs...visu EPL no zvana līdz zvanam...un nav tik vecs kā Ramoss, Messi
nu tagad tik jaskatas ,ka vini tur visi lielas zvaignes sadzivos

     [+] [-]

, 2021-08-11 10:17, pirms 3 gadiem
Viens Verati(nezinu,kas viņiem vēl ir tāda līmeņa kaplis) nesavāks visu to bardaku,kas aiz primadonām radīsies,līdz ar to .Tad viņiem 10 x Kante vajag sastavā ar Messi,lai kaut ko paņemtu ārpus Francijas.No estetiskās puses mēs protams varesim kaifot,tāpēc es neiebilstu visam šim projektam.Skaistumu viņi saburs pa dafiga sezonas laikā,pilni topi būs Bet par CL,tad būs kaut kas līdzīgs El Galacticos.

  -2 [+] [-]

, 2021-08-11 10:20, pirms 3 gadiem
Varēja Psg vēl piesaistīt visu laiku labāko futbolistu Krištiāno Ronaldo, tad tas tikai būtu kautkas.

     [+] [-]

, 2021-08-11 10:22, pirms 3 gadiem
Maikl rakstīja: bet man skiet Ramoss ir pat labaks papildinajums ka Messi
bus interesanti paverot,ka vini sadraudzesies, abi lekusies daudz reizu sava starpa
Nepiekrītu, Ramos atkal uz diviem mēnešiem ārā - palicis ļoti, ļoti traumatisks. Protams, ja sakārtos veselību, tad lielisks papildinājums gan aizsargu līnijā, gan kā līderis uz laukuma.

     [+] [-]

, 2021-08-11 10:44, pirms 3 gadiem
Karlitosmeistars rakstīja: Viens Verati(nezinu,kas viņiem vēl ir tāda līmeņa kaplis) nesavāks visu to bardaku,kas aiz primadonām radīsies,līdz ar to .Tad viņiem 10 x Kante vajag sastavā ar Messi,lai kaut ko paņemtu ārpus Francijas.No estetiskās puses mēs protams varesim kaifot,tāpēc es neiebilstu visam šim projektam.Skaistumu viņi saburs pa dafiga sezonas laikā,pilni topi būs Bet par CL,tad būs kaut kas līdzīgs El Galacticos.
Es atvainojos, bet nedrīkst aizmirst, kas ir PSG treneris. Esmu pārliecināts, ka viņa galvenais atslēgas spēlētājs balstā būs Markiņoss, kurš pildīs līdzīgu lomu kā Daiers Totenhemā. Ar šādu priekšējo līniju tas būs vēl jo nozīmīgāk. Un brazīlietis šai lomai ir izcili piemērots. Prognozēju, ka viņš jaunajā sezonā būs galvenā PSG panākumu atslēga.

     [+] [-]

, 2021-08-11 11:18, pirms 3 gadiem
Tie ir augstas klases aktieri, kuri prot uztaisīt vajadzīgos rezultātus bauriem nepamanot

     [+] [-]

, 2021-08-11 12:05, pirms 3 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Es atvainojos, bet nedrīkst aizmirst, kas ir PSG treneris. Esmu pārliecināts, ka viņa galvenais atslēgas spēlētājs balstā būs Markiņoss, kurš pildīs līdzīgu lomu kā Daiers Totenhemā. Ar šādu priekšējo līniju tas būs vēl jo nozīmīgāk. Un brazīlietis šai lomai ir izcili piemērots. Prognozēju, ka viņš jaunajā sezonā būs galvenā PSG panākumu atslēga.
Par treneri runājot,man divejādas sajūtas.No vienas puses varbūt šeit labāk Zidāna/Ančeloti tipa treneris,kuri maksimāli elastīgi,prot strādat ar zvaigznēm.no otras puses varbūt tieši kaut kāds Kontes tipa(spējā motivēt,nekāda gadījumā ne spēles ziņā),kurš būtu pats tada autoritāte,ka varētu likt speles plānu pilnībā ievērot visiem neatkarīgi no statusa.Pačetino savukārt ir kaut kas trešais.Vinam ir savs stils,kuru bez presinga grūti iedomāties un tai pat laikā viņš nav tāds despots kā onte,kurš ar drastiskām metodēm visus var piespiest izpildīt viņa doto plānu.Es domāju,ka Di Maria būs arī viena no atslēgām.Viņš varētu ar savu pašatdevi pastrādat uzreiz divas lomās šādā sastāvā.

     [+] [-]

, 2021-08-11 13:34, pirms 3 gadiem
PSG sr visàm zvaigznèm aplauzīsies?