Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Ančeloti cer, ka Bekhems pagarinās līgumu ar PSG

Andrejs Siliņš

Ančeloti cer, ka Bekhems pagarinās līgumu ar PSG
Deivids Bekhems PSG treniņā
Foto: AP/Scanpix

Francijas futbola superkluba "Paris Saint Germain" (PSG) galvenais treneris Karlo Ančeloti izteicies, ka labprāt redzētu komandas rindās angļu pussargu Deividu Bekhemu ilgāk nekā tikai līdz pašreizējās sezonas beigām, kas noslēgsies spēlētāja līgumsaistības ar klubu.

37 gadus vecais Bekhems, kurš iepriekšējos piecus gadus pavadīja Losandželosas "Galaxy", janvārī noslēdza līgumu uz pieciem mēnešiem ar PSG. Interesanti, ka atalgojumu viena miljona apmērā Bekhems nolēmis pilnībā ziedot labdarībai.

Kopš pievienošanās ambiciozajai komandai Bekhems laukumā devies vien četrās spēlēs Francijas čempionātā, tomēr komandas galvenais treneris Karlo Ančeloti ir pārliecināts, ka pussargs noderētu arī nākamsezon: "Esmu pilnībā par to, lai Deivids Bekhems pagarinātu savu līgumu."

Pēc sezonas beigām ASV un pirms pievienošanās PSG Bekhems trenējās kopā ar Londonas "Arsenal", taču komandas treneris Arsēns Vengers noliedza, ka klubam būtu interese parakstīt līgumu ar spēlētāju.

PSG šobrīd Francijas čempionātā atrodas pirmajā pozīcijā, vēl jāaizvada deviņas cīņas, bet tuvākā sekotāja "Lyon" atpaliek par pieciem punktiem.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-29 14:38, pirms 11 gadiem
AMPULA2L rakstīja: Futbola pensionārs ar glītu sejiņu žurnaļugām
Ierunājās modes eksperts

  -2 [+] [-]

, 2013-03-29 16:05, pirms 11 gadiem
Angļu Pirlo

     [+] [-]

, 2013-03-30 09:18, pirms 11 gadiem
Vakar PSG uzvarēja ar 1:0 Monpeljē. Beks iesāka vienīgo vārtu guvumu un izskatījās diezgan okei. Nav viņš sūdīgs. Vēl var spēlēt.