Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Verati vienojies ar Saūda Arābijas klubu un gaida PSG piekrišanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Verati vienojies ar Saūda Arābijas klubu un gaida PSG piekrišanu
Marko Verati. Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Francijas čempioni futbolā Parīzes "Saint-Germain" jau tuvākajā laikā varētu pamest centra pussargs Marko Verati. Itālis vienojies par trīs gadu līgumu ar Saūda Arābijas klubu "Al Hilal".

Saūda Arābijas bronzas medaļniece šovasar jau iegādājusies pussargus Sergeju Milinkoviču-Saviču, par kuru Romas "Lazio" saņēma 40 miljonus eiro, un Rubenu Nevešu, par kuru "Wolverhampton Wanderers" kontā ieripoja 55 miljoni eiro. Tuvākajā laikā pussargu līniju varētu papildināt Marko Verati.

Itālijas futbolists jau vienojies ar "Al Hilal" par trīs gadu līgumu un tagad gaida vienošanos starp klubiem. Saūda Arābijas vienība sarunas sākusi ar 30 miljoniem, bet PSG atteikusi un cer saņemt vairāk.

Verati pagājušajā vasarā noslēdza jaunu līgumu ar PSG uz četrām sezonām. 30 gadus vecais pussargs Francijas galvaspilsētā spēlē kopš 2012. gada, un viņš deviņas reizes kļuvis par valsts čempionu. Savukārt Itālijas izlases rindās Verati triumfēja "Euro 2020".

"Al Hilal" nule vēlējās iegādāties PSG galveno zvaigzni Kiljanu Mbapē, piedāvājot līdz vienam miljardam, tomēr uzbrucējs atteicies no sarunām ar Saūda Arābijas klubu.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-27 19:03, pirms 11 mēnešiem
Domāju, ka Eiropas klubi sāk saprast, ka var spiest naudu ārā no arābiem. Jo šie jau vērtību nejūt, ja gribēs, tad maksās kosmosu

     [+] [-]

, 2023-07-27 23:32, pirms 11 mēnešiem
Jack Daniel`s rakstīja: Domāju, ka Eiropas klubi sāk saprast, ka var spiest naudu ārā no arābiem. Jo šie jau vērtību nejūt, ja gribēs, tad maksās kosmosu
Cita lieta, ka vienā brīdī dēļ šī aizies inflācija tirgū un spēlētāji varēs spītēt pretī par algām, tāpat, kā ja vienu un to pašu spēlētāju gribēs tāds AlHilals vai, kāds no Eiropas top līgu klubiem - ej un pārsoli.