Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Mbapē atsakās tikties ar uz Parīzi atbraukušajiem ''Al-Hilal'' pārstāvjiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mbapē atsakās tikties ar uz Parīzi atbraukušajiem ''Al-Hilal'' pārstāvjiem
Kiljans Mbapē. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Francijas medijs ''L'Equipe'' ziņo, ka Parīzes ''Saint-Germain'' līderis Kiljans Mbapē ir atteicies veikt pārrunas ar Saūda Arābijas komandu ''Al-Hilal'', kuras pārstāvji šajās dienās ir ieradušies Francijas galvaspilsētā Parīzē.

24 gadus vecajam Kiljanam Mbapē, kurš jau piecas sezonas pēc kārtas kļuvis par Francijas līgas labāko vārtu guvēju, pēc gaidāmās sezonas beigsies līgums. Viņš atteicies vienošanos pagarināt, tādējādi radot draudus, ka PSG nākamajā vasarā savu līderi zaudēs bez atlīdzības. Lai izvairītos no šāda scenārija, Mbapē tika izvirzīts ultimāts – vai nu pagarini līgumu, vai nu pārdosim tevi jau šajā vasarā. Ar savu piedāvājumu klajā nāca Saūda Arābijas vienība ''Al-Hilal'', PSG piedāvājot 300 miljonus par kluba līderi.

PSG deva atļauju ''Al-Hilal'' veikt pārrunas ar Mbapē, un Saūda Arābijas vienības pārstāvji ieradās Parīzē, lai to arī darītu. Francijas medijs ''L'Equipe'' ziņo, ka ''Al-Hilal'' pārstāvji pagaidām uz Francijas galvaspilsētu ieradušies bez rezultāta - Mbapē atteicies no iespējas tikties ar komandu. Tiek uzsvērts, ka 24 gadus vecais uzbrucējs nav izsvēris variantu pievienoties šai vienībai.

Parīzes ''Saint-Germain'' domā, ka kluba līderis jau ir paspējis vienoties ar Madrides ''Real'' par šīs vienības pastiprināšanu 2024. gada vasarā, kad viņa līgums ar klubu jau būs noslēdzies. Jau iepriekš tika vēstīts, ka PSG lēma neiekļaut Mbapē komandas sastāvā dalībai Japānas tūrē, kur tā plānoja aizvadīt spēles pret ''Al-Nassr'', Milānas ''Inter'' un Osakas ''Cerezo''.

Mbapē, kurš PSG sastāvā aizvadītajās 260 spēlēs guvis 212 vārtus, ir otrais dārgākais futbolists vēsturē. Pirms sešiem gadiem "Monaco" par viņu saņēma 180 miljonus eiro.

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Football/Act...

     [+] [-]

, 2023-07-27 08:26, pirms 9 mēnešiem
Nesaprotu, viņš tiešām ir tik stulbs? Viņam tak ir pateikts, ja viņš paliks Parīzē, tad sēdēs uz beņķa. Labāk tad pabumbot līdz nākamai vasarai par 700mil un tad braukt uz savu klubu. Kur problēma? Vai arī viņš grib vēl vairāk no arābiem izspiest!?

     [+] [-]

, 2023-07-27 10:55, pirms 9 mēnešiem
Toties, kad tika saņemts Mbapē atteikums, AlHilal puiši paskatījās citā virzienā - nebūs mums Kiljans, bet tukšām rokām taču prom nebrauksim, un nu jau tuvākajā laikā jābūt skaidrībai, vai pie arābiem brauks spēlēt Verratti.

     [+] [-]

, 2023-07-27 12:20, pirms 9 mēnešiem
yura rakstīja: Nesaprotu, viņš tiešām ir tik stulbs? Viņam tak ir pateikts, ja viņš paliks Parīzē, tad sēdēs uz beņķa. Labāk tad pabumbot līdz nākamai vasarai par 700mil un tad braukt uz savu klubu. Kur problēma? Vai arī viņš grib vēl vairāk no arābiem izspiest!?
Tiešām tici ka Francijas klubs turēs Francijas lielāko zvaigzni un soliņa? Viņus tak tur noraks ar visu arābu īpašnieku priekšgalā.

     [+] [-]

, 2023-07-27 12:41, pirms 9 mēnešiem
Diezin vai Real vai da jebkurš cits augsta līmeņa klubs grib lai Mbappe spēlē pie Arābiem, kur jebkas var notikt. Nevar tak paredzēt kāds viņš izskatīsies pēc gada ar kamieļiem. Jā varbūt nekas nenotiks, bet tikpat labi stipri zemāka līmeņa līgā var sākt likties ka esi Dievs, beigt sevi uzlabot un nosēsties.

     [+] [-]

, 2023-07-27 13:02, pirms 9 mēnešiem
nav jau CR

     [+] [-]

, 2023-07-27 13:15, pirms 9 mēnešiem
Labi, ka viss norit demokrātiski. Nespēju iedomāties šādu situāciju Krievijā, kur spēlētājam būtu kāda teikšana.