Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Di Marijam četru spēļu diskvalifikācija par spļaušanu pretiniekam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Di Marijam četru spēļu diskvalifikācija par spļaušanu pretiniekam
Anhels Di Marija. Foto: AFP/Scanpix

Francijas čempiones futbolā Parīzes “Saint-Germain” uzbrucējam Anhelam Di Marijam piespriesta četru spēļu diskvalifikācija par spļaušanu pretiniekam. Viņam draudēja arī ilgāks sods.

Incidents notika pirms divām svētdienām, kad PSG saspringtā spēlē piekāpās Marseļas “Olympique” ar 0:1. Spēles beigās galvenajam arbitram vairākas reizes nācās parādīt sarkano kartīti. No PSG tika noraidīti trīs futbolisti, viņu starpā bija arī Neimārs, kamēr Anhels Di Marija varēja maču pabeigt.

Trešdienas vakarā Disciplinārlietu komiteja izskatīja incidentu, kurā argentīnietis centās uzspļaut Marseļas centra aizsargam Alvaro Gonsalesam. Di Marijam pēc reglamenta draudēja pat sešu spēļu diskvalifikācija, tomēr beigās tika pieņemts lēmums viņam liegt doties laukumā četros mačos.

“Ņemot vērā, ka nedēļu nespēlēsim, diskvalifikācija liksies vēl ilgāka. Tas, ko izdarīju, bija reakcija uz vārdiem, kurus dzirdēju. Man tie ļoti nepatika,” teica Di Marija. “Bet - man jāuzņemas atbildība. Pieļāvu kļūdu. Sods ir pelnīts. Covid-19 un citu apstākļu dēļ - saprotu, ka rīkojos nepareizi. Taču viņi uzklausīja arī manus argumentus. Parasti par ko šādu piespriež septiņas līdz desmit spēles.”

Pēc zaudējuma pret “Marseille” PSG aizvadīja divas spēles - 1:0 pret “Metz” un 3:0 pret “Nice”. Di Marija abos mačos devās PSG pamatsastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.getfootballnewsfrance.c...

     [+] [-]

, 2020-09-24 09:45, pirms 4 gadiem
Par spļaušanu bargāki sodi nekā sišanu.....

     [+] [-]

, 2020-09-24 15:35, pirms 4 gadiem
Ak Dievs kas tie par viirieshiem, ka spauj viens otram?! Nu tak iebliez pa kaajaam taa no visas sirds un dabuun sarkano, paaris izlaid un esi atpakal, bet nee jaasplauj, kamieli kaut kaadi!