Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Drakslers neilgi pirms kļūšanas par brīvo aģentu paraksta jaunu līgumu un tomēr paliek PSG

Agris Suveizda

Drakslers neilgi pirms kļūšanas par brīvo aģentu paraksta jaunu līgumu un tomēr paliek PSG
Juliāns Drakslers. Foto: EPA/Scanpix

Francijas futbola klubs PSG šovakar paziņojis par līguma pagarināšanu ar vācu uzbrūkošo pussargu Juliānu Draksleru uz trim gadiem. Pēc pusotra mēneša viņš būtu kļuvis par brīvo aģentu.

Drakslers 2017. gada janvārī no Vācijas kluba "Wolfsburg" tika nopirkts par 42 miljoniem eiro, taču Parīzē viņš lielākoties bijis rotācijas spēlētāja ampluā. Kopš treneru maiņas, argentīnietim Maurisio Početino aizvietojot vācieti Tomasu Tuhelu, Drakslera spēles laiks gan ir audzis, un tas 27 gadus veco pussargu pārliecinājis parakstīt jaunu līgumu.

"Šosezon spēlējām Čempionu līgas pusfinālā un iepriekšējā sezonā bijām Čempionu līgas finālā – kluba ambīcijas ir kļuvušas par realitāti," PSG mājaslapā citēts Drakslers. "Esam ļoti progresējuši, un, lai arī netrūkst kāpumu un kritumu, šis projekts ir ļoti pievilcīgs. Esmu priecīgs, ka varēšu turpināt būt šeit."

Početino vadībā Drakslers ir piedalījies 15 no 20 Francijas čempionāta spēlēm, septiņreiz ejot pamatsastāvā un gūstot divus vārtus, bet Čempionu līgā viņš, pie Tuhela grupu turnīrā neaizvadījis nevienu sekundi, piedalījās piecos no sešiem mačiem un trīsreiz devās starta vienpadsmitniekā. Četrarpus sezonu laikā Drakslers Francijas čempionātā ir aizvadījis 113 spēles, 72 reizes gājis pamatsastāvā un guvis 15 vārtus. Vācijas izlasē Drakslers ir aizvadījis 56 spēles un guvis septiņus vārtus.

PSG trešdien aizvadīs Francijas kausa finālu pret "Monaco", bet svētdien pēdējā kārtā izšķirsies arī Francijas čempionāta liktenis – "Lille", kas viesosies Anžē, par diviem punktiem apsteidz PSG, kas dosies uz Brestu.

Izmantotie resursi:
https://en.psg.fr/teams/first-team/...