Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Marseille" jaunieguvums Remī, par laimi, varēs turpināt karjeru

Agris Suveizda

"Marseille" jaunieguvums Remī, par laimi, varēs turpināt karjeru
Loiks Remī (vidū)
Foto: AFP/Scanpix

Šodien priecīga ziņa pienāca Francijas futbola kluba Marseļas "Olympique" nometnē. Pēc atkārtotas medicīniskas izmeklēšanas noskaidrojās, ka atklātās sirdsdarbības problēmas nebūs pietiekami nopietns šķērslis, lai jauniegūtais uzbrucējs Loiks Remī būtu spiests pārtraukt savu karjeru.

Pagājušajā ceturtdienā Marseļas "Olympique" paziņoja, ka ir aizpildīta viena no tobrīd divām vakantajām uzbrucēja vietām - no "Nice" par 15,5 miljoniem eiro tiks iegādāts Loiks Remī. Tomēr piektdien tika atlikta Remī oficiālā prezentācija, un, kā vēlāk izrādījās, iemesls tam bijis vairāk nekā nopietns - ierastajā medicīniskajā pārbaudē futbolistam tika konstatētas sirds problēmas. Tika nolemts, ka Remī nāksies izlaist sestdien paredzēto spēli pret "Lorient", lai lieki neriskētu ar viņa veselību. Jāpiebilst, ka pirms gada "Monaco" jau praktiski bija pievienojies uzbrucējs Stīvs Savidāns, taču pārbaudēs viņam arī tika konstatētas sirds problēmas, tādēļ viņa karjerai tika pielikts punkts.

Marseļas "Olympique" prezidents Žans Klods Dasjē izteica izbrīnu, kādēļ nekas tāds nav atklāts iepriekš ne Lionas "Olympique", ne "Lens", ne "Nice" komandā. Vakar tika veiktas atkārtotas pārbaudes, un šodien tika saņemta atbilde, ka Remī karjera nav apdraudēta un ka viņš ir spējīgs spēlēt augstākajā līmenī. Tiesa, turpmākā gada laikā tiks pastāvīgi pārbaudīts Remī veselības stāvoklis. Tādējādi 23 gadus vecais uzbrucējs, visticamāk, jaunajā klubā debitēs jau šonedēļ, kad Marseļas vienība tiksies ar "Bordeaux". Šajā mačā, domājams, spēlēs arī Andrē Pjērs Žinjaks, kurš par 16 miljoniem tika pārpirkts no "Toulouse".

Jau ziņojām, ka "Bordeaux" pametīs Joans Gurkufs, taču viņš, iespējams, nebūs pēdējais spēlētajs, kas šovasar atstās klubu. Par argentīniešu uzbrucēju Fernando Kavenagi interesējas "Sunderland", savukārt brazīliešu pussargs Vendels, kurš komandā spēlē ļoti lielu lomu, izteica vēlmi nomainīt klubu. Pēc neoficiālas informācijas 'Bordeaux" esot piedāvājusi nelielu algas paaugstinājumu, taču tas diezin vai apmierināja brazīlieša vēlmes. Vendels varētu pāriet uz "Monaco", kas šovasar zaudēja kreisās malas pussargu Nenē.

Par Gurkufa darījumā iegūto naudu "Bordeaux" varētu pastiprināties ar "Lorient" uzbrukuma līderi Kevinu Gameiro, par kuru gan tiek prasīta pieklājīga pārejas summa - no 13 līdz 15 miljoniem eiro. Savukārt Gurkufu varētu aizstāt "Lille' pussargs Matjē Debušī. Tikmēr aizvietotāju Žinjakam meklē "Toulouse". Kā vēsta L'Equipe, tuvāko 48 stundu laikā klubu papildināšot Lionas "Olympique" 19 gadus vecais uzbrucējs Janiss Tafērs. Joprojām nav skaidrs arī Hatema ben Arfas liktenis. Viņa aģents solīja, ka viss atrisināsies jau šonedēļ. Par ben Arfu joprojām interesējas "Newcastle" un Brēmenes "Werder", tomēr Hatems varētu nonākt arī kādā lielākā dīķī - presē kā iespējamie varianti pavīdēja pat "Manchester United" un "Liverpool".

Izmantotie resursi:
L'EQUIPE : toute l'actualité sportive en...

  +6 [+] [-]

, 2010-08-24 15:34, pirms 14 gadiem
Nu tad "Marseille" var viegli uzelpot...
Slēpts komentārs: bonuks3333333333

  +3 [+] [-]

, 2010-08-24 16:21, pirms 14 gadiem
Njaa butu stulbi ka jaunieguvums nevar speleet uzreiz..

  +2 [+] [-]

, 2010-08-24 16:35, pirms 14 gadiem
Rosols rakstīja: Njaa butu stulbi ka jaunieguvums nevar speleet uzreiz..
Būtu stulbi, ja tik perspektīvam un jaunam ( jauns nav = ar perspektīvs ) futbolistam būtu jābiedz karjera...

  +1 [+] [-]

, 2010-08-24 18:41, pirms 14 gadiem
Ļoti laba ziņa. Ja kāds zina, kas tieši par sirds problēmām viņam bija?

  +9 [+] [-]

, 2010-08-24 20:02, pirms 14 gadiem
Kaut kā bieži tieši Francijas futbolistiem ir problēmas ar sirdi Savidāns,Thuram un tagad Remī,jācer,ka vairāk nebūs šitādas problēmas