Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Zendens vēlas pamest ''Marseille'' un atgriezties mājās

Zendens vēlas pamest ''Marseille'' un atgriezties mājās
Budevijns Zendens
Foto: AFP

Francijas futbola kluba ''Marseille'' pussargs Budevijns Zendens atklājis, ka sezonas beigās pametīs pašreizējo komandu, kā arī atzinis, ka vēlas atgriezties mājās – Nīderlandē.

Zendens vēlas mājās

Sniedzot īsu interviju ''skysports.com'', Zendens atzina, ka viņa karjera ''Marseille'' komandas rindās ir beigusies, jo kluba vadība tā arī nav viņam piedāvājusi pagarināt līgumu, kurš beidzas šīs sezonas beigās. Bijušais Nīderlandes izlases spēlētājs apsver domu atgriezties mājās un profesionālo karjeru noslēgt, spēlējot kādā no vietējām komandām. Cik zināms, nopietnu interesi par 32 gadus veco pussargu izrāda Eindhovenas klubs ''PSV''.

''Es mīlu Marseļu, komandas fanus, taču no kluba vadības joprojām neesmu saņēmis kādu piedāvājumu, tāpēc ir ļoti grūti. Iespējams, ka tas ir tādēļ, ka pašlaik turnīra tabulā ir ļoti saspīlēta situācija un mēs joprojām cīnāmies par čempiontitulu. Taču, ja viņi gribētu, lai palieku, tad jau sen būtu man par to paziņojuši,'' ar nožēlu sacīja Zendens. Pieredzējušais futbolists atzina, ka labprāt atgrieztos mājās: ''Ir bijuši pāris piedāvājumu, taču par tiem es domāšu, kad sezona būs pilnībā noslēgusies. Esmu ilgi spēlējis ārzemēs, tāpēc domu atgriezties mājās apsveru ļoti nopietni.''

Zendena vietā Zokora?

Kamēr Zendens domā par ''Marseille'' pamešanu, tikmēr kluba vadība apsver iespēju iegādāties Anglijas Premjerlīgas kluba ''Tottenham Hostpur'' pussargu Didjē Zokoru. Kotdivuāras izlases spēlētājs šajā sezonā ''Hotspur'' labā spēlējis ļoti reti, jo komandas treneris priekšroku labāk devis Vilsonam Palaciosam. Zokora atklājis, ka nākošajā sezonā vēlas spēlēt regulāri, lai būtu iespēja cīnīties par vietu izlasē, tāpēc, iespējams, viņš pametīs Totenhemas klubu.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2009-05-22 22:39, pirms 15 gadiem
gadi 3 vai 4 veel jaapaspeelee,un tad var domaat par karjeras finishu!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-05-22 22:51, pirms 15 gadiem
nu ceru, ka mājās viņš rādīs labu sniegumu. ļoti patīk šis futbolists un viņa spēles stils. agrāk bija ļoti ātrs, un viņa sitieni... par tiem grāmatas var rakstīt. veiksmi.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-23 10:08, pirms 15 gadiem
Man jau patiktu, ja Zokora spēlētu Marseļā!!

     [+] [-]

, 2009-05-23 16:13, pirms 15 gadiem
Atbalstu Zokoras pāreju uz "Marseille". Tas, neskatoties uz viņa vecumu, būs solis uz priekšu karjerā. Un, protams, arī izlases ziņā.

Runājot par Zendenu, varbūt pārcelšanās uz mājām arī viņam būtu labvēlīgāka. Piekrītu, ja mājās, tad uz PSV! PSV piekopj labu politiku šosezon savāc tos holandiešus, kam ārzemēs vai nu neiet tā kā gribētos, vai arī vienkārši vecuma dēļ. Tā tas ir ar Oijeru no "Blackburn", tā tas varētu būt ar Zendenu un Venegūru van Hāselinku no "Celtic". Cepuri nost, veči!