Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Šamaks: "Es palikšu Bordo"

Agris Suveizda

Šamaks: "Es palikšu Bordo"
Maruāns Šamaks
Foto: AP

Vakardien par Francijas futbola čempioniem kļuva "Bordeaux" komanda. Šopēcpusdien Bordo notika apbalvošanas ceremonija un svinības, kuru laikā, emociju vadīts, uzbrucējs Maruāns Šamaks izteicās, ka paliks "Bordeaux".

Vakar vakarā tika aizvadīta Francijas futbola čempionāta pēdējā kārta. Kaut arī Marseļas "Olympique" ar 4:0 savā laukumā sagrāva "Rennes" futbolistus, zelta medaļas ieguva "Bordeaux", kas ar lielām pūlēm nosargāja uzvaru pret "Caen" ar 1:0 (Bordo komandu apmierinātu arī neizšķirts). Pēc mača beigām trofeja tika aizvesta no Marseļas uz Bordo, kur šodien pilsētas laukumā norisinājās apbalvošanas ceremonija un svinības.

Pozitīvu emociju vadīts, Marokas izlases uzbrucējs Maruāns Šamaks, kurš šosezon guvis 13 vārtus, publiski paziņoja to, ko vēlējās arī komandas fani, kas skandēja "Paliec Bordo!": "Jā, es palikšu Bordo arī nākamsezon. Pārējais ir atkarīgs no kluba prezidenta." Cik nopietni un pārdomāti šie vārdi bija, redzēsim tikai nākotnē, jo iepriekš Šamaks vairākkārt paziņoja, ka, ja kļūs par Francijas čempionu, komandu pametīs un pārcelsies uz Anglijas Premjerlīgu, kur par Šamaku interesējas daudzi klubi. Iespējams, ka būtisks būs arī naudas jautājums. Ja "Bordeaux" spēs piedāvāt Šamakam atbilstošu algu (piemēram, Joans Gorkufs nākamsezon saņems 350 000 eiro mēnesī), tad viņš varētu arī palikt Francijā.

"Šamaka lieta ir ļoti sarežģīta," sacīja prezidents Žans-Luī Trio. "Viņš ir cilvēks, kas ir emocionāli ļoti cieši saistīts ar klubu jau ilgu laiku. Mēs centīsimies pārliecināt viņu palikt. Es neesmu pārliecināts, ka viņš varētu tikpat labi iedzīvoties citā valstī un ka citur viņam nebūtu tik daudz draugu. Domāju, ka viņam labāk būtu palikt pie mums."

"Mums vajadzētu saglabāt kluba budžetu šīs sezonas līmenī. Pat nedaudz augstākā, kad saņemsim prēmijas par pirmo vietu un spēlēšanu Čempionu līgā. Tāpat vajadzētu saglabāt komandas kodolu," Trio turpināja.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr

  +1 [+] [-]

, 2009-05-31 18:26, pirms 15 gadiem
nezinu, man liekas pirms Kavenagi neguva savainojumu Šamaku klubs nenovērtēja. kad Kavenagi guva savainojumu Šamaks parādīja savu īsto 'es' un nospēlēja tā, kā viņš to prot vislabāk. un ja viņš tagad paliks Bordo pilnīgi reāla var būt iespēja, ka Kavenagi atgriešanās rezultātā Šamakam atkal neatliks nekas vairāk, kā nākt uz maiņām. es gribēju, lai tikai tādēļ viņš pāriet kur citur, kur varētu spēlēt regulāri.

     [+] [-]

, 2009-05-31 18:55, pirms 15 gadiem
Un taa aizsaakaas Shamaka saaga! Es palikshu, es ieshu, es palikshu...
Pats teica, ka, ja buus piedaavaajums no Anglijas, tad ies, nedomaaju, ka kas dizhi buus mainiijies! Turklaat, tam nav pat jaabuut Big Four klubam - vinjs pat buutu ar mieru kaadaa vidusmeera klubaa speeleet!
Taa kaa visa shii padariishana paslaik ir uz rezhiima "Turpinaajums sekos..."

     [+] [-]

, 2009-05-31 20:14, pirms 15 gadiem
termometr,
Pilnīgi piekrītu, bet no otras puses - kauns būtu arī neizmantot tādu spēlētāju kā Kavenagi, pie tam Bordo it kā spēlē ar 1 uzbrucēju, kā Francijā bieži pierasts.
Un Šamaks viņam atvēlētajā laikā sevi izcili parādīja un būtu pelnījis spēlēt pamatā, bet neviens jau nezin, kā būs, kad būs atpakaļ Kavenagi.

Gunner,
Bordo spēlēs ČL, tā kā no sportiskā viedokļa diez vai ir īpaša jēga iet no ČL kluba uz klubu, kas nespēlē ČL.

     [+] [-]

, 2009-05-31 22:18, pirms 15 gadiem
tieši tā. Kavenagi ir lielisks spēlētājs un protams viņš ir jāizmanto pamatā. tādēļ iespējams Bordo sapratīs, ka viņiem ir veseli divi izcili uzbrucēji, tāpēc varbūt ar nākamo sezonu samainīs taktiku, proti spēlēs ar diviem uzbrucējiem. domāju, ka Šamaks un Kavenagi kopā papildinātu viens otru divtik.