Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempions Mesi piekritis pagarināt līgumu ar PSG

Agris Suveizda

Pasaules čempions Mesi piekritis pagarināt līgumu ar PSG
Lionels Mesi. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Argentīnas futbola izlases kapteinis Lionels Mesi esot panācis principiālu vienošanos ar Francijas klubu PSG par sadarbības pagarināšanu, pavēstījis žurnālists Fabricio Romāno.

"PSG ar Mesi ir panākuši mutisku vienošanos par līguma pagarināšanu. Tā ir mutiska vienošanās turpināt sadarbību – lēmuma par līguma ilgumu un algu vēl nav, tas drīzumā tiks izlemts nākamajā tikšanās reizē. [Kluba prezidents ] Al Helaifi un [sporta padomnieks] Kamposs pie tā strādā," raksta Romāno. "Mesi nekad nebija pieņēmis Maiami "Inter" piedāvājumu vai veicis pārrunas ar "Barcelona". Abi klubi ar viņu sazinājās, taču tālāk netika. PSG prezidents, valde, treneris mēnešiem ilgi aicināja pagarināt līgumu – nu viņš ir piekritis to darīt," žurnālists turpināja.

Brīvais aģents Mesi uz Parīzi pārcēlās 2021. gada augustā un parakstīja līgumu uz divām sezonām ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu. Mesi debijas sezona Francijā, neskatoties uz pieklājīgo statistiku (kopumā 34 spēlēs 11 vārti un 14 rezultatīvas piespēles), bija viena no vājākajām karjerā, bet šajā sezonā kopā ar Neimāru jau no pirmajiem mačiem spēlēja ar pavisam citu attieksmi un kvalitāti. Šosezon Mesi 19 spēlēs ir 12 vārti un 14 rezultatīvas piespēles, bet Pasaules kausa finālturnīrā septiņās spēlēs izcēlās ar 7+3.

Mesi 35 gadu vecumā beidzot kļuva par pasaules čempionu un otro reizi karjerā tika atzīts par Pasaules kausa labāko spēlētāju. PSG sezonu atsāks pēc nedēļas pret "Strasbourg", un jau pirmajā mačā ierindā varētu būt Francijas izlases līderis Kiljans Mbapē. Tikmēr Foot Mercato ziņo, ka brīvais aģents Krištianu Ronaldu šīs nedēļas laikā ieradīsies Saūda Arābijā uz pārrunām ar "Al Nassr", kas ir ļoti optimistiska par divarpus gadu līguma parakstīšanu.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FabrizioRomano/...
https://twitter.com/FabrizioRomano/...
https://www.footmercato.net/a266583...

  -2 [+] [-]

, 2022-12-21 21:23, pirms 2 gadiem
KURŠ IR GOATS? LAINELS MESIJS

  +2 [+] [-]

, 2022-12-21 21:43, pirms 2 gadiem
Two goats one Champion rakstīja: KURŠ IR GOATS? LAINELS MESIJS
Bendtners

  -1 [+] [-]

, 2022-12-21 22:19, pirms 2 gadiem
No viņa puses pareizs solis - visu karjerā jau ir izcīnījis, tagad var vnk kruīzā pēdējās karjeras sezonas sapelnīt papildus naudu (miljonāriem naudas nekad nav par daudz)....

     [+] [-]

, 2022-12-22 00:23, pirms 2 gadiem
Two goats one Champion rakstīja: KURŠ IR GOATS? LAINELS MESIJS
Mesija latviski!

     [+] [-]

, 2022-12-22 00:24, pirms 2 gadiem
petravicus rakstīja: No viņa puses pareizs solis - visu karjerā jau ir izcīnījis, tagad var vnk kruīzā pēdējās karjeras sezonas sapelnīt papildus naudu (miljonāriem naudas nekad nav par daudz)....
Labāk jau Barca noslēgtu karjeru!
Tur viņš pieder!

  +1 [+] [-]

, 2022-12-22 01:29, pirms 2 gadiem
Petrovs atkal mudako. Ja viņam interesētu nauda nevis trofejas, tad līgums ar PSG nebūtu. PSG var piedāvāt cīnīties par jebkuru trofeju. Toties lielāku naudu var nopelnīt Ķīnā, arābos.

     [+] [-]

, 2022-12-22 01:57, pirms 2 gadiem
Ronaldu tak pasaules čempionāta laikā noliedza, ka notiek kaut kādas sarunas ar saudītiem. Bet tagad, skat, jau dodas uz turieni.

     [+] [-]

, 2022-12-22 07:24, pirms 2 gadiem
Kempess rakstīja: Ronaldu tak pasaules čempionāta laikā noliedza, ka notiek kaut kādas sarunas ar saudītiem. Bet tagad, skat, jau dodas uz turieni.
Salīdzināji naudas pelnīšanu arābijā ar spēli klubā,kurš cīnās par augstākajām trofejām.