Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Turcijas izlases aizsargs tuvu pārejai uz Marseļas "Olympique"

Agris Suveizda

Turcijas izlases aizsargs tuvu pārejai uz Marseļas "Olympique"
Servets Cetins cīņā ar Janu Kolleru
Foto: AFP

Turcijas izlases un Stambulas "Galatasaray" centra aizsargs Servets Cetins televīzijā izteicies, ka ir ļoti tuvu pārejai uz Marseļas "Olympique" - nepieciešams nokārtot tikai formalitātes.

"Ir vēl nelieli šķēršļi, taču nekas nopietns. Prezidents [Pape Diufs - aut.] ir atkāpies, bet mans aģents ir šobrīd aizņemts. Pārrunas turpinās. Ja pēdējā brīdī nenotiks nekas neparedzēts, pāreja notiks," tā "Galatasaray" kluba televīzijā saka 28 gadus vecais aizsargs Servets Cetins.

Marseļas "Olympique" nopietni interesējās par Cetinu jau ziemas transfēru periodā, kad galvenais treneris vēl bija beļģis Eriks Gerets. Turcijas izlases aizsargs, kas izspēlējies daudzos Turcijas klubos, visticamāk, kļūs par pirmo Marseļas "Olympique" pirkumu šovasar. Taču noteikti ne pēdējo. Cetins, kas savā karjerā līdz šim spēlējis tikai Turcijas čempionātā, valsts nacionālajā izlasē aizvadījis 37 spēles un guvis vienus vārtus. Cetins bija arī viens no izlases aizsardzības balstiem iepriekšējā Eiropas čempionātā, kur Turcija apstājās pusfinālā, ar 2:3 dramatiskā spēlē piekāpjoties Vācijai.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr

  -2 [+] [-]

, 2009-06-21 13:44, pirms 15 gadiem
ceru ka pāries! Setins tiešām izcils aizsargs, un EURO 2008 viņš vienkārši plosīja visus. izcils aizsargs, man ļoti patīk.

  -1 [+] [-]

, 2009-06-21 14:12, pirms 15 gadiem
Tas laikam noziimee, ka Civelli laiks OM, ir beidzies!

     [+] [-]

, 2009-06-22 12:43, pirms 15 gadiem
Šī pāreja, manuprāt, būtu laba abām pusēm. Nu spēlētājam, protams, tikt augstākā līmenī spēlēt ir labi. OM arī viņš derēs un nešaubos, ka būs aizsardzības balsts tāpat kā izlasē. Taču viņš nav vienīgais turks, kurš būtu pelnījis pārcelties uz stiprāku čempionātu. Vēl ir virkne tādu spēlētāju. Turcijas čempis jau nav vājš, bet... Hakans Balta, Arda Turans, Volkans Demirels, Semihs Senturks, Kazims - tie ir tikai daži no spēlētājiem, kam būtu jāpievērš uzmanība!