Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Oaro uz Lionu, Erdings uz "PSG"?

Agris Suveizda

Oaro uz Lionu, Erdings uz "PSG"?
Gijoms Oaro
Foto: SIPA

Francijas futbola kluba Lionas "Olympique" prezidents Žans-Mišels Aulas apstiprinājis, ka izteicis piedāvājumu "PSG" par uzbrucēju Gijomu Oaro. Savukārt Mevluts Erdings izteicies, ka vēlas pievienoties "PSG".

Viena no Lionas "Olympique" transfēru tirgus prioritātēm neapšaubāmi ir uzbrucējs. "Lyon" izteicis piedāvājumu par "Porto" argentīniešu uzbrucēju Lisandro, taču pagaidām Portugāles klubs kaulējas un nevēlas atlaist Lisandro, ar kuru vēl ir spēkā līgums uz vienu sezonu. Tikmēr "Lyon" prezidents Žans-Mišels Aulas apstiprinājis, ka klubs ir izteicis piedāvājumu par aizvadītās sezonas "PSG" uzbrukuma līderi Gijomu Oaro. Piedāvājuma summa tiek lēsta desmit miljonu eiro vērtībā. Savukārt par Loiku Remī "Lyon" nepiedāvās vairāk par astoņiem miljoniem eiro, kas, visticamāk, nozīmē, ka Remī uz Lionu nepāries.

"Visticamāk, es klubā nepalikšu. Domāju, ka viss atrisināsies nākamās nedēļas laikā. Uz kurieni vēlētos iet? Uz "PSG", protams," intervijā presei izteicies "Sochaux" uzbrukuma līderis Mevluts Erdings, kurš aizvadītajā gadā debitēja arī Turcijas izlasē. Francijā dzimušā turka vērtība tiek lēsta ap sešarpus miljoniem eiro.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr
eurosport.fr

     [+] [-]

, 2009-06-21 17:15, pirms 15 gadiem
Oaro jāpaliek, bet ja ja viņam jāiet prom, la pievienotos Erdings tad - lai notiek!

     [+] [-]

, 2009-06-22 09:21, pirms 15 gadiem
Domāju, ka Oaro jāiet uz Lionu, lai gan tur gribētu redzēt arī Lisandro. Tas jau lielā mērā atkarīgs no "Porto", vai viņi laiž Lisandro vai arī ne. Jāskatās jau vēl, kas notiks ar Benzemā. Erdingam jau arī pārcelšanās uz PSG būtu solis uz augšu karjerā!