Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Francijas izlases vārtsargs pāries uz "Bordeaux"

Agris Suveizda

Francijas izlases vārtsargs pāries uz "Bordeaux"
Sedriks Karaso darbībā
Foto: AFP

Francijas futbola izlases vārtsargs Sedriks Karaso nākamsezon spēlēs Francijas čempionvienībā "Bordeaux", ziņo lequipe.fr. Tuvākajās dienās Karaso veiks medicīnisko pārbaudi, kā arī tiks noslēgts līgums.

Pirmā nopietnā pāreja Francijas futbola tirgū ir praktiski notikusi - viens no "Toulouse" līderiem vārtsargs Sedriks Karaso pāries uz čempionvienību "Bordeaux". Karaso vairākkārt izteicies, ka viņa sapnis ir spēlēt Čempionu līgā, ko Tulūzas klubs viņam pagaidām nevar nodrošināt. Līgums vēl nav noslēgts, taču tas tiks izdarīts tuvākajās dienās - tiklīdz Karaso veiks medicīnisko pārbaudi.

Jau ziņojām, ka pirmo "Bordeaux" piedāvājumu par Francijas izlases trešo numuru "Toulouse" vadība noraidīja. Iemesls - pārāk maza piedāvātā summa. "Bordeaux" piedāvāja sešus miljonus eiro, savukārt Tulūzas klubs vēlas desmit. Domājams, ka darījuma summa varētu būt tieši starp sešiem un desmit miljoniem eiro.

Sedriks Karaso, kuram jau ir 27 gadi, savulaik tika uzskatīts par potenciālo Francijas izlases pamatvārtsargu nākotnē. Futbola eksperti Karaso, kurš sevi teicami pieteica Francijas čempionātā Marseļas "Olympique" komandā, paredzēja spožu nākotni, taču, kā tas diemžēl nereti gadās, vārtsargs guva ļoti nopietnu savainojumu, kura dēļ bija spiests ārstēties pusgadu. Kad Karaso atguvās no traumas, viņa pamatvārtsarga vieta jau bija aizņemta - ar lielisku sniegumu to izkaroja Karaso dublieris Stīvs Mandanda, kurš šobrīd ir arī Francijas izlases pirmais numurs. Tā kā Marseļā ar Karaso vairs nerēķinājās, viņš pagājušajā sezonā pārcēlās uz Tulūzu un palīdzēja klubam izcīnīt necerēti augsto ceturto pozīciju, kas nodrošina dalību jaunizveidotajā Eiropas līgā.

Savukārt Marseļas "Olympique" pussargs Metjū Valbuena tomēr izlēmis cīnīties par vietu sastāvā un nepametīs klubu. Tāpat, visticamāk, līgumu ar komandu pagarinās arī "Bordeaux" aizsargs Suleimane Diavara, par kuru aktīvi interesējās "Marseille". Šobrīd prioritāte vakantajā aizsarga pozīcijā Marseļas klubam ir "Galatasaray" aizsargs Servets Cetins.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr

  +1 [+] [-]

, 2009-06-20 12:31, pirms 15 gadiem
Malacis Valbuena ka palika

     [+] [-]

, 2009-06-20 15:20, pirms 15 gadiem
Ramē jau arī ir labs vārtsargs, ne velti izlasē spēlēja. A, vispār viņš taisās beigt karjeru, kāds nevar pateikt? Ja nemaldos, viņam ir 36 gadi. Ja tā, tad "Bordeaux" tks pie lieliska vārtsarga. Man pat dažkārt liekas, ka viņš ir labāks par Mandandu. Jā, Mandanda var izvilkt neticamus sitienus, bet tajā pašā laikā dažkārt diezgan rupji kļūdās - nāk prātā spēle pret "Shaktar", kad nenoķēra bumbu, bet atsita to tieši uzbrucējam pie kājas. Karaso tādā ziņā, manuprāt, ir stabilāks...

     [+] [-]

, 2009-06-20 15:38, pirms 15 gadiem
Ramē ir izcils vārtsargs, viens no labākajiem Francijā. bet vecums, un Bordo, kā jau čempioni pastiprinās ar jaunajiem. nezinu, es turētu Ramē vārtos vēl vismaz gadu. kaut gan ko var zināt, var būt viņš pats iet kautkur prom. jo ir gan kapteinis, gan arī viens no līderiem. būtu žēl skatīties, ka viņš sēž malā, jo viņš strādājis pārāk daudz, lai nespēlētu savā klubā.

no otras puses prieks par Karozo. visi jau viņu norakstīja, kad pazaudēja vietu Mandandam, lai gan es nekad nešaubījos par to, ka tieši Karozo ir labāks par Mandandu. atceros cik izcils Karozo bija, kādas prognozes uz viņu liktas bija. bija jau grandi gatavi viņu pirkt, bet tad pēkšņi dabūja tik nopietnu traumu... un Mandanda izmantoja izdevību. bija žēl, ka Karozo aizgāja uz Tulūzi, bet šosezon tur bija līderis, kas arī priecē. un būs prieks redzēt viņu vārtos čempioniem. manuprāt šobrīd otrs labākais Francijas vārtsargs pēc Freja.